David Lynch

Geboren:
20 januari 1946 (70 jaar)
Missoula (Verenigde Staten)

Er staan 13 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 15730 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,64 sterren. De standaardafwijking van deze stemmen is 0,94.

nr. 5 in de top 100 regisseurs

Filmografie

3,53 (966)
Eraserhead (1977)
3,78 (1662)
Elephant Man, The (1980)
2,83 (732)
Dune (1984)
Alternatieve titel: Duin
3,74 (1907)
Blue Velvet (1986)
3,43 (1219)
Wild at Heart (1990)
2,97 (42)
Lumière et Compagnie (1995)
Alternatieve titel: Lumière and Company
3,77 (1999)
Lost Highway (1997)
3,78 (1676)
Straight Story, The (1999)
3,79 (3647)
Mulholland Dr. (2001)
Alternatieve titel: Mulholland Drive
2,96 (310)
Rabbits (2002)
3,49 (773)
Inland Empire (2006)