Billy Wilder

Geboren:
22 juni 1906
Sucha-beskidzka (Oostenrijk-Hongarije)

Overleden:
27 maart 2002 (95 jaar)
Beverly Hills (Verenigde Staten)

Er staan 26 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 7176 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,70 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,76

Filmografie

3,03 (13)
Mauvaise Graine (1934)
Alternatieve titel: Bad Blood
3,23 (26)
The Major and the Minor (1942)
3,42 (106)
Five Graves to Cairo (1943)
3,93 (701)
Double Indemnity (1944)
Alternatieve titel: Bloedgeld
3,75 (245)
The Lost Weekend (1945)
2,61 (18)
The Emperor Waltz (1948)
3,58 (117)
A Foreign Affair (1948)
Alternatieve titel: Een Avontuur in Berlijn
3,89 (1002)
Sunset Blvd. (1950)
Alternatieve titel: Sunset Boulevard
3,84 (225)
Ace in the Hole (1951)
Alternatieve titel: The Big Carnival
3,67 (530)
Stalag 17 (1953)
3,51 (265)
Sabrina (1954)
3,36 (295)
The Seven Year Itch (1955)
Alternatieve titel: Geen Tijd om te Blozen
3,25 (56)
Love in the Afternoon (1957)
3,21 (97)
The Spirit of St. Louis (1957)
3,74 (1074)
Some Like It Hot (1959)
3,78 (791)
The Apartment (1960)
3,70 (236)
One, Two, Three (1961)
3,54 (224)
Irma la Douce (1963)
3,21 (98)
Kiss Me, Stupid (1964)
3,45 (146)
The Fortune Cookie (1966)
3,36 (88)
Avanti! (1972)
3,44 (121)
The Front Page (1974)
2,89 (23)
Fedora (1978)
3,12 (59)
Buddy Buddy (1981)