• 9.372.269 stemmen

Met onder meer: Busta Rhymes, Bianca Kajlich en Tyra Banks

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 14 november 2002

Plot Halloween: Resurrection

"Evil finds its way home."

Het gebeurde op 31 oktober 1963: Halloween. De zesjarige Michael Myers slachtte doodkalm zijn zus af. Vijftien jaar later ontsnapte hij uit een psychiatrische gevangenis. Halloween 2002. Een groep studenten brengt de nacht door in het vervallen ouderlijk huis van Michael Myers. Hun belevenissen zijn live te zien op het internet. Ze zijn echter niet alleen.

avatar van Jordy

Jordy

zet de oscars maar vast klaar...

avatar van dttom

dttom

sarcast

avatar van NERD

NERD

ik vind het in ieder geval wel een mooie poster

avatar van predator21

predator21

Dit zal wel weer een kloon van een kloon van een kloon worden, zo zie je dat Blair Witch er al in zit.

Nu krijg je ook al House On Haunted Hill-Scream-achtig met tieners enzo....een teenslasher dus.

En dan die Jamie Lee met dat lange haar tussen al die jonge flitsende tieners, daar past ze echt niet in.

Ze moeten toch met iets anders komen.

Ik denk niet dat het een flop gaat worden maar goed zal je deze film ook niet kunnen noemen.

Halloween filmpjes blijven in iedergeval wel erg vermakelijk en leuk om naar te kijken !

Hobbes

in de trailer zie je al veel te vaak michael myers. zonde.

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Houdt het dan nooooooit op..... (zucht)

avatar van Pugsley

Pugsley

Nee, het zal nooit ophouden en gelukkig maar. Idem dito voor Friday the 13th...

avatar van darkcity

darkcity

Staat erg goed op IMDB, verbaasd !

Heb je wel gezien dat er nog maar 24 stemmen zijn

Dat gemiddelde zegt dus nog niets. Vast allerlei mensen van de productiemaatschappij enzo.

avatar van darkcity

darkcity

Ja dat zal wel, tegen de tijd dat ie 1000 stemmen heeft, heeft ie vast een 6.

avatar van Macmanus

Macmanus

Je hebt gelijk dark hij staat nu al na 500 votes op 6.4.

avatar van ruub

ruub

Het was dus echt KUT!De serie is om zeep geholpen door regisseur Rosenthal...zie de recensie op www.horrorcypher.nl

JoeHallenbeck

Wow, ik ben verbaasd dat dit stuk vullis nog een bioscoop-release krijgt in Nederland. Tegenwoordig gaan er steeds meer films rechtstreeks naar de videotheek maar schijnbaar zien de heren distribeurs hier toch nog brood in. Zal vast de aanwezigheid zijn van de talentvolle Busta Rhymes.

avatar van Rhampie

Rhampie

heej gaste deze film heb ik al gezien hij is wreed maar dan ook wreed groeten uit apeldoorn gekkenhuis

avatar van neo

neo

de groeten terug aan dat gekkenhuis

avatar van Goodfella

Goodfella

Brooklyn

Wanneer gaat Michael Myers nou eens echt dood? En dan bedoel ik ook echt...

avatar van neo

neo

misschien moeten ze myers maar voor eens en altijd opsluiten in dat gekkenhuis in apeldoorn.

Brooklyn

Dan ontsnapt hij toch weer. Hij doet zijn masker af en hij loopt zo de deur uit.

avatar van Jordy

Jordy

Mike Myers (de acteur) berichten naar een forumtopic verplaatst

avatar van Pugsley

Pugsley

Nog maar 5 dagen wachten...

avatar van Mik

Mik

Nog maar 4 dagen wachten...

JoeHallenbeck

Gister de trailer gezien van deze film in de bios. Heerlijk zo'n trailer van 2 minuten die iedere plotwending weggeeft, hoef je de film tenminste niet meer te zien.

Toen Busta Rhymez Michael Myers door het raam schopte moest ik toch wel even lachen.

Alvast 0.5* voor de trailer .

You said what now?

mag ik hier alvast een halve ster voor geven?

avatar van tovenaar

tovenaar

oeioeioei, ik heb hier donderdag in de bios ook de trailer van gezien....

Ik heb hem in ieder geval al een halve ster gegeven op www.trailermeter.nl

You said what now?

mag ik hier alvast een halve ster voor geven?

Voor de duidelijkheid, ik moest lachen omdat het zo stumperig was. Een van de grootste slashers uit de horror geschiedenis krijgt klappen van een rappende C-acteur. Eigenlijk kon ik wel janken.

uiteraard

mijn uitdrukking was er een van verbazing over het feit dat een piemeltje als busta rhymz zoiets doet...

Precies.

Brooklyn

Nog maar 4 dagen wachten...

hahaha

avatar van Gekke_Ed

Gekke_Ed

Gezien op 02-11-02.

Men neme, één huis vol camera's, zes personen met evenzoveel camera's op hun hoofd, schakelt het licht uit, stopt er één seriemoordenaar bij en je hebt een Amerikaanse versie van Big Brother op z'n halloweens.

Van enig verhaal of orginaliteit is al lang geen sprake meer in deze reeks. Acteren is ook niet meer aan de orde, het lijkt gewoon op een wedstrijdje wie er het hardste kan schreeuwen. Wat ook helemaal hip schijnt te zijn is zo'n geweldige heftig bewegende camera waar je op een gegeven ogenblik gewoon helemaal dol van wordt, dat in combinatie met het uitgeschakelde licht en je zit bijna naar een pik zwart scherm te kijken.

Des al niettemin toch een redelijk geslaagde film aangezien je weet wat je kan verwachten. Wel nog één advies aan de makers van de reeks. De formule is nu wel helemaal uitgemolken. Maak er dus maar een einde aan voordat het geheel in een grote komedie verandert. 2 sterren voor deze film.