menu

Hier kun je zien welke berichten JDSsmetje als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Habitación en Roma (2010)

Alternatieve titel: Room in Rome

2,0
Ik denk dat ik de film vooral niet zo geslaagd vond omdat ik te weinig sympathie en medeleven had met de hoofdpersonages. De verhaaltjes over hun leven boeiden mij niet echt, hun lachmomentjes waren eerder irritant dan grappig. Anders had ik de film wel beter gevonden denk ik. Het naakt en de seks in de film was onmisbaar gezien het plot. Visueel was de film wel erg goed, en de muziek ook erg leuk, maar uiteindelijk voelde alles toch iets te afstandelijk aan om het echt te waarderen.

Hacksaw Ridge (2016)

1,5
Heldenepos die patriottisme, pacifisme en vooral katholicisme hoog in het vaandel draagt. Extreme principes gaan klaarblijkelijk gepaard met extreme daden. Niet alleen de onsubtiele verheerlijking van alles waarvoor zowel Doss als Gibson voor staat is storend, dat is eveneens Gibson's bombastische en melodramatische filmstijl zonder raffinement.

Hot Spot, The (1990)

2,5
Redneck 'merica! Weinig ervaring met film noirs, en ook nu blijkt dat het niet meteen mijn genre is al viel het al bij al wel mee. Madsen wat overacting, Connelly een beetje seutig en Johnson nogal mechanisch. Verder een sfeertje dat er wat dik op ligt, en een soundtrack die zichzelf voortdurend herhaald. Beetje fout allemaal, al hoort het ongetwijfeld bij het genre. Het verhaal zat wel niet slecht in mekaar, al werd het nooit spannend en sleepte het ook een beetje te lang aan. Vervelend werd het wel nooit. Af en toe passeerde ook wel eens een leuke scène, opgevrolijkt met wat sluiphumor.