menu

Hier kun je zien welke berichten JanLo als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Accident Man (2018)

4,0
Erg leuke film met veel actie!! Ik zie in heel veel meningen dat mensen het hebben over ongeloofwaardigheid en cliché's. Deze woorden komen waarschijnlijk het meest voor in de meningen die hier te lezen zijn. Als je daar niet van houdt, kijk deze film dan maar niet, en eigenlijk de meeste films maar niet!!

Baby's Day Out (1994)

4,5
Prachtige film!

Brick Mansions (2014)

2,0
Wat een zielige vertoning is dit. Dit kun je geen remake van Banlieue 13 noemen, maar een kopie. En dan ook nog niet zo'n geweldige kopie. Het enige wat ze zelf bedacht hebben dat het nu niet in Parijs is, maar in Detroit. De wijk heet dit keer geen Banlieue 13, maar Brick Mansions. De kruidenierszaak is nu een wasserette, maar verder is er niks zelf bedacht. Ik begrijp dat deze film veel minder gewaardeerd wordt dan Banlieue 13.

Voor de mensen die van plan zijn deze film te gaan bekijken, wil ik adviseren om Banlieue 13 te gaan kijken in plaats van deze nepfilm!!!

Crossfire Trail (2001)

Alternatieve titel: Louis L'Amour's 'Crossfire Trail'

4,0
Mescaline schreef:
Offtopic berichten verwijderd, iets meer respect a.u.b.
Ik zie dat je ook een bericht van mij hebt verwijdert. Beetje vreemd om het over respect te hebben als ik kritiek op een recensie heb, maar als de kritiek over een film of acteur is, dan is dat nooit respectloos !? Volgens mij moet je dan geen meningen meer gaan plaatsen!! Ik schat zo in dat deze verwijdert wordt, en dat vind ik behoorlijk respectloos als je dat doet. Ik begrijp wel dat je offtopic berichten verwijdert, maar daar is moviemeter niet erg consequent in, als ik naar het aantal discussies kijk die op deze site staan. Over een mening valt niet te discussiëren. Dus nog veel plezier bij het verwijderen. Ik vind de film trouwens erg leuk!!!

Deja Vu (2006)

Alternatieve titel: Déjà Vu

3,5
Montorsi schreef:
Typisch onnozel filmpje, maar dan dus niet met een knipoog. Dan werkt het natuurlijk niet. Dan wordt het bagger. Ook weer met die eeuwige Denzel Washington...

Want je moet er toch wel erg goedgelovig zijn deze hoop onzin serieus te nemen. Je weet quasi direct hoe deze film gaat lopen en hoe makkelijk ze om gaan met het gegeven waar de film om draait. Die theoretische uitleg alleen al. Dat was gewoon een gevalletje 'de bel horen luiden...' Afijn dan gaat Denzel dus terug in de tijd (terwijl een velletje papier al alle moeite van de wereld kostte, maar dit lukt dus blijkbaar toch wel gewoon), en blijkt alles exact hetzelfde te zijn (conform wat de hele film al blijkt), maar het einde kunnen ze zonder duidelijke reden ineens toch wel veranderen. Hilarisch en typisch tegelijk...

Verder een enorm saaie bad-guy zonder al te helder motief en standaard vervelend geregisseerd door wijlen Scott. Eigenlijk kent de film maar één geslaagde scene, en dat was die achtervolging in het heden en verleden. Ook complete waanzin, maar daar zaten wel wat leuke ideetjes in.

2.0*
Ach ja, Blade Runner moet je ook als onzin zien waar je goedgelovig voor moet zijn om het serieus te nemen. Die film staat bij jou op 1. Ik neem beide films, en tevens je recensie dus ook niet serieus, maar vind het wel leuke films!

Edge of Darkness (2010)

3,5
confucius repeat schreef:
Typisch een Gibsonfilm. Typisch een Amerikaanse "ik kan overal tegelijk zijn" misdaadfilm. Na negentig minuten kon ik er niet meer tegen, tegen dat gezever en tegen dat welles-nietes spelletje. Doe me een lol Mel en stop met acteren want je begint vervelend en lachwekkend over te komen. Als regusseur, en vooral als acteur heb je veel moois nagelaten. Deze Edge komt niet in mijn dvd-collectie terecht. Een mager beestje. Next.


Ik vond het een leuke film, dus ik vind het opportunistisch om te zeggen dat Mel moet stoppen met acteren omdat jij hem vervelend vindt. Je kunt ook gewoon niet kijken naar zijn films!!

Eiger Sanction, The (1975)

Alternatieve titel: In Opdracht van de Draak

3,0
Deze krijgt van mij een magere 6. Ik ga hem niemand aanraden, of het moet al om de mooie beelden in de bergen zijn.

Final Score (2018)

4,0
Leuke film met genoeg actie, en het is idd Football en geen Soccer!

Hunter Killer (2018)

4,0
vinny70 schreef:
Met een dubbel gevoel de zaal verlaten. Enerzijds mooie actie .Anderzijds zwak acteerwerk en zeer onrealistische scenes . Russen die Engels spreken, hou ik niet van.
Een president die gaat meevechten en een duik in zee neemt!
Niet te veel nadenken bij deze film is de enige optie om toch enigszins tevreden te zijn.
Hoezo slecht acteerwerk? Leg eens uit hoe je zo zeker weet dat er slecht geacteerd wordt, want ik denk altijd dat men maar wat roept over het goed of slecht acteren. Ik heb het al diverse keren aan mensen gevraagd die ook het acteerwerk konden beoordelen om me het uit te leggen, maar nog nooit heeft iemand me het uitgelegd. Ik denk omdat ze graag over willen komen als kenners, maar het uiteindelijk ook gewoon niet zijn. Ik schat zo in dat jij me het ook niet gaat uitleggen, maar misschien zit ik er dit keer naast.

Ik vind het trouwens een mooie film, en kan verder niks uitleggen. Ik ben namelijk een liefhebber van films maar gelukkig ook een leek!

Kidnap (2017)

4,0
Ik ben blij dat ik geen enkel verstand van films heb, want ik heb genoten van deze film! Als ik de meeste recensies mag geloven was het een slechte film, en daarom ben ik blij dat ik het anders heb evaren. Ik weet nu eigenlijk wel zeker dat ik recensies niet moet geloven!! Spannend vanaf het begin!

Magnificent Seven, The (2016)

4,0
Michel Vaillant schreef:
Ongelooflijk...wat een tegenvaller vergeleken met de oude klassieker uit 1960.
Een zeer matig productie, waar soms het acteerwerk nog iets kan recht zetten, maar helaas zat het er niet in. Het verhaal was zodanig nog slechter dan de film zelf.
Zelfs met versneld doorspoelen kwam er geen eind aan de schiet-scene. Vroeg me af waar ze al die kogels vandaan haalden.
Mensen hebben vaak de neiging om de remake minder te vinden, maar ik vond deze aanzienlijk mooier dan die uit 1960!!

Mountain between Us, The (2017)

4,0
mixmaster schreef:
Ik heb me er redelijk mee vermaakt, het is allemaal erg voorspelbaar en soms duurd het allemaal wat te lang.
Er zitten toch ook wel genoeg vermakelijke scenes in die wat spanning brengen, maar de romantiek heeft duidelijk de boventoon in deze film.
Ach ja, maar het woord voorspelbaar komt ook het meest voor in recensies! Ik zou eigenlijk willen zeggen dat de meeste recensies voorspelbaar zijn!

Quigley Down Under (1990)

4,0
JanLo schreef:
Erg leuke film!!
Met deze tekst kan ik het blijkbaar niet als mening markeren. De argumentatie schijnt niet aanwezig te zijn. Ik vind leuk wel een heel aardig argument, maar ik zal erbij vertellen dat ik aan het eind van de film met een goed gevoel heb afgesloten. Ik heb verder geen verstand van goed of slecht acteren. Ik ga dus gewoon op mijn gevoel af of ik er van genoten heb, en dat heb ik. Ik hoop dat dit genoeg is voor een mening!

Real McCoy, The (1993)

4,0
geplaatst:
welleweirdo schreef:
Vermakelijk, maar niet meer dan dat. Beetje cliché hier en daar.
Het woord cliché wordt bij de meningen wel het meest genoemd. Er is ook een mooie naam voor, maar die is al het meest genoemd. Ik vind het trouwens een erg leuke film, en ben weer eens blij dat ik me niet laat lijden door die sterren!

Shawshank Redemption, The (1994)

5,0
helpdefilm schreef:
Ik vond het een erg saaie film. Kan op het lijstje zeer overschatte 'klassiekers'. Ik wil het eigenlijk niet eens een klassieker noemen, want het was eigenlijk zo'n onbeduidende film, maar het is in de ogen van mensen blijkbaar een klassieker geworden. Totaal onbegrijpelijk voor mij.
Volgens mijn norm kan deze film absoluut niet op het lijstje zeer overschatte klassiekers!! Het is blijkbaar terecht en zeer begrijpelijk een klassieker!

To Live and Die in L.A. (1985)

2,5
Alathir schreef:
Toch wat teleurgesteld in deze neo noir film. Duurde een beetje lang, vooral in het eerste uur kon ik mijn aandacht er vrij moeilijk bijhouden. De muziek vond ik soms nog wel goed, buiten de synthesizer muziek dan want dat was niet bepaald bijzonder.

De vechtscènes zijn ook vrij lachwekkend te noemen. Het einde kon er mee door vooral omdat er een hoofdpersonage doodgaat. Het absolute einde waarin Vukovich transformeert in een nieuwe personificatie van Chance (Petersen) vond ik eigenlijk niet erg geloofwaardig. Verder is dit een film waarin zowel Dafoe als Petersen een vrij degelijke homme fatale neerzetten. Niet slecht, maar ik heb al betere films in dit genre gezien.
Ik ben het helemaal met je eens!!

Voices, The (2014)

0,5
Wat een klotefilm.
De film is zeker apart (ik hou daar wel van) maar dat wil dus niet zeggen dat ik het een leuke film vindt. Het lijkt me wel een film die een cultstatus gaat bereiken als ik al die mensen zie die het een fantastische komedie vinden.