• 9.380.122 stemmen

Transformers: Dark of the Moon (2011)

Actie / Sciencefiction | 154 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Michael Bay

Met onder meer: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley en Patrick Dempsey

Releasedatum: 29 juni 2011

• meJane Bekijk via meJane
  • SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Transformers: Dark of the Moon

"The invasion we always feared. An enemy we never expected."

Nadat Sam Witwicky is afgestudeerd, lukt het hem niet om werk te vinden en dat zet de relatie met zijn vriendin Carly onder druk. Sam ontdekt dat de NASA tijdens de eerste maanlanding in 1961 een gestrand ruimteschip heeft aangetroffen afkomstig van de planeet Cybertron, waar de moedige Autobots een bittere strijd voerden tegen de boosaardige Decepticons. Wanneer Optimus Prime, de leider van de Autobots, hoort van het ruimteschip op de maan, plant hij een missie om de waardevolle Zuilen aan boord veilig te stellen. Sam ontdekt echter dat de Decepticons hem voor zijn geweest en met de Zuilen een ruimtebrug maken die een heel leger naar de aarde brengt. Kunnen Sam en de Autobots voorkomen dat de Decepticons de mensen tot hun slaven maken?

yeyo schreef:

Bwa, de twee eerste films waren heel succesvol, maar waarschijnlijk hoopt hij ditmaal NOG een groter publiek te kunnen strikken. Ik denk toch dat de films vooral populair zijn bij kinderen, wat ook blijkt uit de imdb-cijfers. Al is dat natuurlijk niet zo een waardevol criterium.

Maar wel een redelijke maatstaf, had dat niet verwacht eigenlijk. En het gaat idd vooral om een nog breder publiek aantrekken voor Bay.

avatar van yeyo

yeyo

rep_robert schreef:

Je hoeft het natuurlijk ook niet serieus te nemen he, doe ik namelijk ook niet. We weten wat voor films hij maakt, daar reken ik hem dan ook op af. Ik houd persoonlijk wel lekker van die no brainers met geile special effects. Denk dat zijn films wel het dichtst bij de term "popcorn vermaak" komen.

Ook al wordt het waarschijnlijk een stijlbreuk t.o.v. de vorige 2 films, het zal wel weer een typische Bay film worden.

'Domme' films neem ik niet kwalijk. The Rock is een prima actiespektakel en ook de eerste Bad Boys en Armageddon zijn doenbaar voor zover ik het mij herinner. Pearl Harbor, Bad Boys 2 en de Transformers films vind ik echter erger dan 'gewoon dom'. Ik zou niet eens weten waar te beginnen wat ik zo ongelofelijk ergerlijk en verkeerd vind aan die films.

avatar van rep_robert

Tsjah, ik kan ook gewoon jouw mening lezen bij die films Ik heb de twee Transformers en Pearl Harbor in ieder geval met 3,5* beoordeeld

avatar van mutijn

mutijn

avatar van Nomak

Nomak

Ziet er fantastisch uit, maar dat gevoel had ik ook bij de trailer van de tweede film. Eerste film vond ik geweldig, tweede vond ik bagger, maar hier kijk ik toch naar uit. Hopelijk een serieuze film zonder de kinderachtige humor van deel twee. Alleen stom dat er weer een hoofdrol is weggelegd voor zo een dom grietje dat weer in de weg gaat lopen.

avatar van rep_robert

Supergeile trailer ja Beter dan die teaser die ik in de bios zag vanmiddag, die speelde zich in zn geheel op de maan af.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Afgezien van Whiteley's nieuwe aanwezigheid kon deze trailer bijna shot-voor-shot als trailer dienen voor de voorgaande delen.

avatar van AHWA

AHWA

Die trailer is geweldig. Een derde deel zoals het zou moeten zijn lijkt me. Serieuzer dan de vorige, maar nog veel meer over the top.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

En zoals altijd is de trailer weer vol actie met een serieuze stemming. Maar wanneer je de film gaat kijken, zie je weer neukende honden, Sam's moeder aan de spacecake, John Turturro is z'n blote hol, Optimus Prime die wat op eBay koopt, Bumblebee die staat te pissen en de ene infantiele grap na de ander. Michael Bay sucks!!

avatar van Nicholas

Nicholas

YouTube - Transformers: Dark of the Moon - Trailer HD 1080p

Vanaf (ongeveer) 1:21, doet dit deuntje jullie niet denken aan The Exorcist? Of ben ik de enige die het hoort?

avatar van schram101

schram101

Heerlijke trailer! Hopelijk wordt dit weer even vet als het eerste deel. Deel twee was iets minder maar ik vind dit er toch weer uitzien als de ultieme popcornfilm!

Naomi Watts

Trailer is niet best zeg. Dan vond ik die moon trailer/teaser beter, maar nog verre van goed.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Niet? Ik krijg er juist wel zin in. Na het wat mindere tweede deel had ik dat niet verwacht. Hopelijk laat hij dat 'grappige' gedoe gewoon achterwegen en gaat hij niet voor de 3-uur speeltijd, dan lijkt het me wel weer tof .

Naomi Watts

Ondanks dat de humor vaak wat puberaal was (al wist Fox het wel leuk te brengen en zaten er genoeg leuke dingen in) wordt het nu meer een pretentieuze blockbuster (waar het eerst gewoon campy nonsens was), en naar mijn mening kan Bay niet mee met het echte blockbuster geweld. Daar is Bay een toch iets te talentloze boer voor.

• 2041 berichten

Nieuwe trailer: New Music Vid- Erm, Full Length Trailer for Transformers: Dark of the Moon - Get The Big Picture - Movie Reviews | Film News | Celebrity Interviews - getthebigpicture.net

Ziet er gaaf uit. Ik verwacht wel echt dat ie beter wordt dan Revenge of the Fallen. Het ziet er ook uit dat Shia een behoorlijke prestatie gaat neerzetten.

avatar van The Oceanic Six

Ben geen Transformers liefhebber (deel 1 was best oke, deel 2 een enorm lange, saaie, herhalingszit) maar ik kijk wel uit naar deze 3e. Het blijft wel lekker vermaak. Weet niet hoelang deze 3e zal duren, maar hopelijk niet weer 140 minuten. Minuutje of 110 lijkt me zat. Best een geinige trailer.

avatar van Knisper

Knisper

Off-topic verwijderd.

avatar van RSmovie91

RSmovie91

Trailer ziet er erg goed uit.

Deel 1 en 2 vond ik erg vermakelijk. En als ze nu ook nog echt een verhaal erin stoppen (en het ziet er naar uit van wel) dan wordt dit sowieso het beste deel.

Ben zeer benieuwd

avatar van Petje46

Petje46

voordat ik de nieuwe trailer gezien had was ik al enthousiast maar Nu ik de nieuwe gezien heb kan ik al helemaal niet wachten

Vind de films geweldig, enigste minpunt vond ik in deel 1 de aprillia die klonk als een 4 cilinder

Verders ben ik er klaar voor

avatar van sofripa

sofripa

Bloody hell, wat een trailer. De teaser was al inspirerend, maar dit....

avatar van Maxmus

Maxmus

sofripa schreef:

Bloody hell, wat een trailer. De teaser was al inspirerend, maar dit....

Ziet er idd prachtig uit, maar skyline en Battle LA Hebben zelfde zoort effecten en vielen toch vies tegen.

Al heeft transformers wel een veel grotere naam en uniek concept hoop ik dat het met deze film toch goed gedaan word deze keer.

avatar van Basterds

Basterds

heb net de trailer lijkt me veel wat,

ookal vond ik 1 en 2 niet egt best.

avatar van robinb

robinb

Die nieuwe trailer ziet er echt geweldig uit, hoop inderdaad dat het wat serieuzer is dan het vorige deel.

ook ik stoorde me wel weer aan die overdreven "amerikaanse" bimbo...waarom nemen ze niet gewoon een normale meid die er leuk uit ziet, maar ja dit is weer echt op zn amerikaans natuurlijk.

Deel 2 vond ik stukken minder dan deel 1, maar na het zien van deze trailer krijg ik toch wel weer erg zin in deel 3.

Het beloofd in ieder geval een waar spektakel te worden, iets wat ik ook wil zien bij dit soort films.

Vreemd vind ik het dat veel mensen roepen dat deze films gericht zijn op kinderen. Het is juist een popcorn film voor het hele gezin al dan niet iets meer gericht op het mannelijke geslacht. Ikzelf ben 28 en geniet met volle teugen van de transformer reeks. En ik ben echt niet de enige als je kijkt naar de gigantische omzetten.

robinb schreef:

Dat ze heel erg knap is, daar stoor ik me absoluut niet aan , maar het is wel belangrijk dat ze, naast dat ze er goed uitziet, ook kan acteren. En dat is meestal het probleem.

Naomi Watts

Bimbo? Knap? Jullie maken het wel heel bont hoor . En acteer capaciteiten in een fil mals dit? Het moet niet gekker worden.

• 2041 berichten

Ik zeg juist dat het probleem is dat die knappe bimbo's XD juist niet kunnen acteren.

avatar van MerLiNiuM

MerLiNiuM

ik hoop dat de film iest langer duurt dan de andere 2. Ik krijg niet genoeg van deze films

avatar van bane!!!!

bane!!!!

deze film lijkt een beetje op world invasion battel los angels ook met die ruimte schepen en echt een geweldige trailer als hij uit is ga ik zeker kijken in bioscoop

avatar van SolidKevin

SolidKevin

Ik ben wel benieuwd naar deze. Helaas moet er zo'n dom wicht mee doen .