• 9.377.091 stemmen

Transformers: Dark of the Moon (2011)

Actie / Sciencefiction | 154 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Michael Bay

Met onder meer: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley en Patrick Dempsey

Releasedatum: 29 juni 2011

• meJane Bekijk via meJane
  • SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Transformers: Dark of the Moon

"The invasion we always feared. An enemy we never expected."

Nadat Sam Witwicky is afgestudeerd, lukt het hem niet om werk te vinden en dat zet de relatie met zijn vriendin Carly onder druk. Sam ontdekt dat de NASA tijdens de eerste maanlanding in 1961 een gestrand ruimteschip heeft aangetroffen afkomstig van de planeet Cybertron, waar de moedige Autobots een bittere strijd voerden tegen de boosaardige Decepticons. Wanneer Optimus Prime, de leider van de Autobots, hoort van het ruimteschip op de maan, plant hij een missie om de waardevolle Zuilen aan boord veilig te stellen. Sam ontdekt echter dat de Decepticons hem voor zijn geweest en met de Zuilen een ruimtebrug maken die een heel leger naar de aarde brengt. Kunnen Sam en de Autobots voorkomen dat de Decepticons de mensen tot hun slaven maken?

Nomak

Totaal geen gemis, het liefst van al zou ik hebben dat dat hele personage geschrapt wordt. Want nu komt er natuurlijk weer een nieuw tuttebelletje wiens rol totaal overbodig is.

Naomi Watts schreef:

He wants to be like Hitler on his sets, and he is. So he's a nightmare to work for but when you get him away from set, and he's not in director mode, I kind of really enjoy his personality because he's so awkward, so hopelessly awkward. He has no social skills at all. And it's endearing to watch him. He's vulnerable and fragile in real life and then on set he's a tyrant.

Megan Fox, Heldin .

Vreselijk respectloos natuurlijk tegenover de man die je gemaakt heeft.

Als ik dit zo even doorlees, dan kan ik daaruit afleiden dat Michael Bay op de set gewoon een perfectionist is die het maximale verwacht van de mensen waarmee hij werkt. Niets mis mee!

Megan Fox heeft duidelijk een probleem met gezag.

avatar van Metalfist

Metalfist

Verdomme, Fox is echt wel een stuk beter dan dit nieuw geval

Kevin13

De nieuwe heb ik nog niet zien acteren maar dat zal even waardeloos zijn als het acteerwerk van Fox. Weer iemand dat gekozen is voor het uiterlijk.

Tonypulp

Alsof Transformers een film is die draait om inhoud?

Kevin13

Zeg ik toch niet. Begin het alleen beu te worden dat het uiterlijk boven talent gekozen word. Ieder mooi hoertje zou actrice kunnen worden.

avatar van Karl van H.

Karl van H.

Over slechte carrièrekeuzes gesproken...

Tonypulp

Ik begrijp je punt, alleen vind 't zelf niet zo erg . Zie liever een mooie actrice die het niet kan (al zou ik dat niet willen zeggen over Fox, die doet precies wat ze moet doen), dan een smerig mormel dat het wél kan.

Kevin13

Daar verschillen we dan van mening. Alhoewel ik er niet kan over meespreken, heb de laatste tijd geen films gezien met lelijke mormels.

Tonypulp

Nja lelijke mormels is wat overdreven, laat ik 't maar houden op 'niet knap'. En daar zijn er genoeg van .

Kevin13

Is best relevant. Ik vind Fox oerlelijk dus klopt mijn stelling al niet meer.

Q Jones

Fox was nou echt niet z'n meerwaarde in transformers, deel twee was sowieso k*t. Als ze gewoon een andere kanppe actrice uitkiezen is er niks aan de hand, het liefst dan nog 1 die wel kan acteren dat motiveerd me dan al meer om naar de film te gaan. Maar van mij hoeven ze de film eigenlijk niet te maken.

Nomak schreef:

Vreselijk respectloos natuurlijk tegenover de man die je gemaakt heeft.

Hij heeft haar niet gemaakt hoor. Na haar performance in Two and a Half Men stond haar telefoon roodgloeiend. Bay mag zich vereert voelen, niet andersom.

Megan Fox heeft duidelijk een probleem met gezag.

Tijdens het schieten van Transformers werd de moeder van haar vriend (Brian Austin Green red.) in het ziekenhuis opgenomen en zij mocht niet weg omdat er nog het één en ander geschoten worden. Haar opmerking lijkt me meer daarmee te maken hebben dan met zijn perfectionisme. Kusama is ook een perfectionist maar daar heeft ze een hele goede relatie mee. Gek he?

Kevin13 schreef:

Uiterlijk is gewoon erg belangrijk. Juist in de filmwereld.

AchmedATM

Jammer genoeg, heb je nog gelijk ook. Ik denk alleen niet dat deze nieuwe even veel plaatsen kan vullen als Megan Fox. Wie doet eigenlijk de casting voor de film, Bay zelf?

Naomi Watts

De casting department is erg groot, ook op verschillende locaties maar Bay bepaalt uiteindelijk wie hij neemt ja.

AchmedATM

Ok, ik ga er nu vanuit dat het nieuwe meisje niet kan acteren. Maar dat betekent dat Bay nu al de hoop op heeft gegeven op wat diepgang in Transformers 3.

Er wordt hierboven ook gesproken over geen respect van Megan. Maar hoe zit het dan met Shia die zowel T2 als Indie 4, heeft zitten uitkauwen. We weten allemaal al dat spielberg door is gedraaid de laatsten jaren, we hebben geen bevestiging nodig van een semi-acteur lijkt me. Wederom een Press-whore actie voor Wall Street 2 (waar ik nog wel wat hoop voor heb)

Diep teleurgesteld met de huidige situatie, ga gewoon films maken en laat de algemene publiek de conclusies trekken.

Naomi Watts schreef:

Uiterlijk is gewoon erg belangrijk. Juist in de filmwereld.

Gelukkig dat ik niet kijk naar het uiterlijk maar naar wat ze teweeg brengen.

avatar van Insignificance

Insignificance

Uiterlijk is onderdeel van wat ze teweeg brengen.

Naomi Watts schreef:

Michael Bay heeft er toch al eerder mee gewerkt in Bad Boys II.

Naomi Watts schreef:

Bay mag zich vereert voelen, niet andersom.

Ach, Bay heeft al met enkele van de grootste wereldsterren gewerkt. Alsof die onder de indruk moet zijn van dit meisje.

Nomak schreef:

Michael Bay heeft er toch al eerder mee gewerkt in Bad Boys II.

Daar is ze figurant for cryin out loud.

Naomi Watts schreef:

Fox is wel verantwoordelijk voor een groot deel van de fanbase. Ik vond de franchise één van de meest veelbelovende blockbuster franchise sinds The Matrix. Vooral door haar. Al denk ik dat dit iets te min is voor haar, bij Jonah Hex is ze beter op haar plaats en ik zie deze comicverfilming ook wel een franchise krijgen. Fox zal er niet minder door worden.

Nomak

Die fans die voor haar naar de film gaan zijn dan voornamelijk geile tienerjongetjes. Die zullen ook wel voor die nieuwe actrice naar de film gaan.

Transformers te min voor haar? Kom op zeg, ik begrijp best dat jij naar de film gaat voor het uiterlijk van een bepaalde actrice, maar nu ben je niet meer serieus aan het praten.

Bay zal er in elk geval helemaal niet minder door worden. Voor Megan Fox duizenden andere actrices die staan te springen om met deze regisseur samen te werken.

Q Jones

Fox zal er zeker niet minder van worden. Maar Jonah Hex zal niet alleen leuk worden door Fox denk ik. Al hoop ik dat ze daar wel meer chemie heeft dan met Shia in Transformers

Nomak schreef:

Zou je nog vies tegenvallen. Ik ken genoeg meiden van mid twintig die juist voor Fox naar de bios gaan. Ik zelf ben ook allang geen tiener meer.

Die zullen ook wel voor die nieuwe actrice naar de film gaan.

Cast switch is bijna altijd funest voor een franchise, dat zal ook hier zo zijn.

Ik ben dan ook niet iemand die Fox een talentloze doos vind met een mooi koppie. Qua line delivery vind ik haar heel fijn, haar enorme dosis zelfspot is erg aangenaam en haar gespeel met stereotypen.

Tuurlijk. Maar de kritieken die ze gaf op de film waren reëel, en een actrice die echt miljoenen salaris opgeeft omdat ze van haar hart geen moordkuil vindt, dat waardeer ik enorm. Er zullen idd genoeg actrices zijn die hun smoel houden omdat ze veel verdienen, Fox niet.

En ik kan wel een discussie gaan voeren over haar acteerwerk maar dat is lullen tegen de wind in. De overtuiging is hier duidelijk dat Fox niet kan acteren terwijl ze nog geen echte acteer rol heeft gespeeld. Bay zal er misschien niet minder door worden, maar Fox zal zonder Transformers er alleen nog maar beter van worden. .

Q Jones schreef:

Dat kan je nog wel gaan verrassen. Leila heeft juist een erg interessante relatie met Jonah. En dat kan Fox ook wel goed invullen denk ik.

avatar van HpFreak

HpFreak

Jammer dat Fox uit de film is gezet, ik vraag me af wie haar gaat vervangen!

Q Jones

Ik denk eigenlijk dat ze er niet helemaal zelf is uitgestapt, Maar dat Bay haar min of meer heeft ontslagen want hij pikt het denk ik niet als zij zulke dingen over hem zegt

Naomi Watts

Ben ik met je eens Jones. Ze zal wel uiteindelijk zelf zijn opgestapt maar indirect zou ze er wel toe gedwongen zijn. Ze gaf al eerder aan dat er een onwerkbare situatie was ontstaan tussen haar en Bay.

avatar van Darker than L

Darker than L

Good riddance says I, de aanwezigheid van Fox is mij een constante doorn in het oog geweest bij het bekijken van de Transformer films (met name tweede deel). Gezien het feit dat deel twee erg teleurstelde weet ik niet of ik deel drie zal kijken, maar dat Fox er niet in zit zal in ieder geval een verademing zijn indien ik de film zal bekijken.

Naomi Watts

En opeens heb je het. Ik weet dat je meeleest Meneer Bay. Olivia Wilde is de enige en ideale vervanger van Megan Fox in Transformers. Slaap er een nachtje over en maak het morgen wereldkundig.

AchmedATM

Jammer genoeg hebben ze dit gedrocht uitgekozen. niet mijn smaak.