• 9.377.371 stemmen

Transformers: Dark of the Moon (2011)

Actie / Sciencefiction | 154 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Michael Bay

Met onder meer: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley en Patrick Dempsey

Releasedatum: 29 juni 2011

Plot Transformers: Dark of the Moon

"The invasion we always feared. An enemy we never expected."

Nadat Sam Witwicky is afgestudeerd, lukt het hem niet om werk te vinden en dat zet de relatie met zijn vriendin Carly onder druk. Sam ontdekt dat de NASA tijdens de eerste maanlanding in 1961 een gestrand ruimteschip heeft aangetroffen afkomstig van de planeet Cybertron, waar de moedige Autobots een bittere strijd voerden tegen de boosaardige Decepticons. Wanneer Optimus Prime, de leider van de Autobots, hoort van het ruimteschip op de maan, plant hij een missie om de waardevolle Zuilen aan boord veilig te stellen. Sam ontdekt echter dat de Decepticons hem voor zijn geweest en met de Zuilen een ruimtebrug maken die een heel leger naar de aarde brengt. Kunnen Sam en de Autobots voorkomen dat de Decepticons de mensen tot hun slaven maken?

avatar van Darker than L

Darker than L

Ach maakt niet zoveel uit wie ze kiezen denk ik. Ze gaan van "eye candy" naar "eye candy". Persoonlijk irriteert mij dat erg (helemaal als ze niet kunnen acteren) maar het schijnt bij veel mensen ook te scoren.

Als nuance wel even het feit dat ik deze nieuwe helemaal niet ken dus wie weet kan zij wel acteren

AchmedATM schreef:

Jammer genoeg hebben ze dit gedrocht uitgekozen. niet mijn smaak.

Erg vreemde keus idd. Wat een achteruitgang. Maar misschien kan Bay wat special effects loslaten op haar looks, dan wordt het misschien nog wat .

avatar van Q Jones

Q Jones

Hahaha NW geniale opmerking

AchmedATM schreef:

Jammer genoeg hebben ze dit gedrocht uitgekozen. niet mijn smaak.

Aaargh, wat is dat mens akelig mager. Dat is toch niet mooi meer?

Helemaal met je eens Eline

Net zoals met Megan Fox?

Elineloves

Ooooh god, mannen. Dat de hele film maar om één geil vrouwtje draait... kun je net zo goed vanachter je pctje naar foto's van dr kijken met je pipi in je hand, bespaard je ook weer geld voor de film.

Lekker kortzichtig allemaal. (Niet dat ik het verhaal nou zo denderend goed vond, maar Megan's sexyness was niet de enige reden waarom ik keek/kijk.)

Naomi Watts

Onzin zeg. Alsof Fox alleen dat inbrengt in een film. Ze is briljant in het spelen van karikaturale personages. Bovendien was ze in Whore behoorlijk sterk (helaas maar deels gezien). Om het nog niet eens te hebben over haar performance in Jennifer's Body.

karikaturale .

Thanks kos .

Elineloves

Juist. Megan kan meer dan alleen een stuk lekker vlees zijn.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Naomi Watts schreef:

Bovendien was ze in Whore behoorlijk sterk.

Maar voor die rol hoefde ze natuurlijk ook niet echt te acteren

Elineloves

Is die film überhaupt al uit dan? Poster ziet er wel vermakelijk uit.

Naomi Watts

Nee, en wat ik van Dekker heb vernomen via e-mail komt die release ook niet meer. Het was dus filmfestival-only. Jammer, dat ik 'm destijds niet helemaal heb kunnen zien.

Rianneke_Dan schreef:

Maar voor die rol hoefde ze natuurlijk ook niet echt te acteren

Deze opmerking had ik al verwacht. Maar indeed .

AchmedATM

Congratulations video voor de vervanger , Alhoewel ze op sommige momenten er wat beter uitziet dan die skinny pics.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Hier een interessant interview met regisseur Michael Bay. Hierin vertelt hij dat hij zelf ook teleurgesteld was in zijn werk aan Transformers: Revenge of the Fallen (2009) en dat dat komt door de schrijversstaking, waardoor ze in rap tempo een verhaaltje in elkaar moesten flanzen. Ook gaat hij ervoor zorgen dat deel 3 geen, van wat hij noemt, "dorky comedy" zal bevatten (wat betekent dat de irritante robot-tweeling weg is) en de toon zal over het algemeen ietwat mysterieuzer zijn dan zijn voorgangers. Maar Bay bevestigd dat hij echt weer terug wil naar de "fun" van deel 1. Tenslotte onthult Bay ook nog wie de nieuwe schurk zal zijn en dat die absoluut niets te maken zal hebben met "The Fallen" (de schurk uit de vorige film), die hij zelf eigenlijk maar een "shit character" vond.

Michael Bay Reveals 'Transformers 3' Villain - Get The Big Picture - - getthebigpicture.net

thunderball

Hummm... ik wil niet bij de hand over komen, maar The Fallen was de schurk in de vorige?

Ja

Dat was toch Megatron?

avatar van Darker than L

Darker than L

Die was erbij maar Fallen was de grote baas

thunderball

Ach.... ik geloof dat er weer wat begint te dagen.

Zo'n soort absoluut kwaad als ook in LOTR?

Die was ik kompleet vergeten.

Ik heb deel 1 en 2 destijds in de bios gezien en van deel 2 daarna nooit meer iets.

Zit wat dingen door elkaar te halen.

Megatron die ontdooid wordt is dus in deel 1 NIET deel 2, right?

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Haha, ik weet allang niet meer die de good guy en wie de bad guy was in Transformers . Who the Fuck is Megatron?

avatar van Spirou

Spirou

Dat is nieuwere versie van Magnetron.

Hierzo wat set foto's.

Edit: hier ziet ze er veel beter uit

Naomi Watts

Ik vind er niet veel aan. Dit soort setfoto's zijn confronterend, Fox maakt geen deel meer uit van deze franchise, Mikayla is verleden tijd, Fox, het enige plus puntje in de cast is verleden tijd. Je zal gemist worden en bij deze weiger ik ook maar een stuiver uit te geven aan deeltje drie.

Tot hier en niet verder, zonder Megan geen Transformers. Even een trip to memory lane, wat was het een mooie tijd die veel memorabele momenten heeft opgeleverd die voor altijd koesterbaar zijn, daar kan Rosie ook niet aankomen. R.I.P. Transformers.

Het meest briljante shot uit de filmgeschiedenis

(afbeelding)

Bedankt Megan, voor je inzet. Het punt van afscheid nemen is nu toch ingebroken. Bedankt voor je inzet en het speciaal maken van deze franchise. Laat ze nu maar op hun bek gaan.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Bye bye Megan

Lol

avatar van Freckles

Freckles

Zit ik niet echt op te wachten.

Naomi Watts

Die heeft Achmed net geplaatst hoor.

avatar van Starmaster501

Starmaster501

Naomi Watts schreef:

Die heeft Achmed net geplaatst hoor.

Oh, zag ik niet terwijl ik er wel naar zocht.