Transformers: Dark of the Moon (2011)
Genre: Actie / Sciencefiction
Geregisseerd door: Michael Bay
Met onder meer: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley en Patrick Dempsey
Releasedatum: 29 juni 2011
Plot Transformers: Dark of the Moon
"Be Afraid of the Dark"
Nadat Sam Witwicky is afgestudeerd, lukt het hem niet om werk te vinden en dat zet de relatie met zijn vriendin Carly onder druk. Sam ontdekt dat de NASA tijdens de eerste maanlanding in 1961 een gestrand ruimteschip heeft aangetroffen afkomstig van de planeet Cybertron, waar de moedige Autobots een bittere strijd voerden tegen de boosaardige Decepticons. Wanneer Optimus Prime, de leider van de Autobots, hoort van het ruimteschip op de maan, plant hij een missie om de waardevolle Zuilen aan boord veilig te stellen. Sam ontdekt echter dat de Decepticons hem voor zijn geweest en met de Zuilen een ruimtebrug maken die een heel leger naar de aarde brengt. Kunnen Sam en de Autobots voorkomen dat de Decepticons de mensen tot hun slaven maken?
Sam Witwicky
Epps
Dylan
Megatron (stemrol)
paul83
Ain't it cool heeft een pre-screening gekregen en dus een recensie geplaatst. Volgens de man was het de beste van de drie.
Veel spoilers....
- 2047 berichten
Die trailers zien er fantastisch uit zeg en de special effects zijn weer om te kwijlen. Voor mij de nr. 1 reden dat ik de Transformers-reeks zo fantastisch vind. Laat de flauwe humor maar achterwege en ga gewoon lekker beuken met die robots. I love it!
Aapje81
Wel cool dat Malkovich meedoet. Ik hoop toch dat deze een stuk beter zal zijn dan het tweede deel want dat was toch wel erg teleurstellend. Verder heb ik geen bezwaren tegen Rosie Huntington-Whiteley. Had alleen liever gezien dat zij Shia LaBeouf had vervangen ipv Megan Fox
Krijg steeds meer zin in deze film, voor mij de blockbuster van 2011 hoop ik. Die teaser trailer is ook zo schitterend, vooral wanneer je dat Transformers geluidje hoort bij het verschijnen van de letters. Heerlijk geluid.
hendriks
ziet er leuk uit alleen zonde dat ze die schrielkip gebruiken in plaats van megan fox lijkt net katrien duck vind ik wel minpuntje al lekkere chick hoort in zo een film voor de rest afwachten
Ja, ben benieuwd op wat voor belachelijke manier ze Megan Fox uit de film schrijven en die Huntington introduceren
Bij Pirates 4 ging dit ook mis.
Indeed. En dan dit nemen en Bar Rafaeli rejecten
stfuympos
Hier is na Avatar de 3d echt een toevoeging.
Word volgens mij de zomerhit en ook al vond ik de eerste 2 delen niet zo boeiend kijk ik hier wel naar uit.
Starmaster501
Toch grappig om te zien hoe idereen Micheal Bay en Transformers 2 afzeikt maar toch behoorlijk enthousiast is voor deze film ineens.
- 2047 berichten
Bay is goed in wat hij doet, namelijk kei-harde actiefilms met prachtige special-effects maken. Als je daar niet van houdt kan je niks met Michael Bay.
Er wordt ook veel te vaak verwacht van zulk soort films dat er een degelijk verhaal e.d. in zit. Dat is helemaal niet nodig. Lekker knallen!
Overigens vind ik Transformers 1 en 2 ook geweldig. 2 iets minder (vanwege de tenenkrommende humor), kan echt niet wachten tot ik nummer 3 mag aanschouwen in de bios.
Toch grappig om te zien hoe idereen Micheal Bay en Transformers 2 afzeikt
Het valt net te hopen dat hij op het elan van het tweede deel verdergaat. Des te meer over-the-top actie, des te beter Bay's filmpjes worden.
wimnoot
Wat is de rede dat Megan Fox niet meer doet?
Die noemde Bay een soort Hitler, en dat vond hij niet leuk.
Megan Fox Compares Michael Bay to Hitler - The Moviefone Blog - blog.moviefone.com
Naomi Watts
En om niet een al te vertekend beeld te krijgen van de battle tussen Bay en Fox. Hier de volledige timeline.
Al was het haar keuze om niet meer mee te doen, al had Bay haar ook niet meer genomen voor een ander deel. Vind Fox totaal in haar recht staan trouwens.
Dom mens
wimnoot
Als een van mijn werkneemsters, mij voor een soort Hitler en Napoleon uitmaakt, voor iedereen die het maar horen wil, denk ik ook dat ik geen nieuw contract zal tekenen, dan gaan ze maar lekker ergens anders werken.
Een regisseur is nu eenmaal de baas op de set en dat zul je moeten accepteren, en het is vooral niet zo slim om te denken dat ze kan acteren.
Naomi Watts
Het is ook niet dat een regisseur niet de baas op de set mag zijn, het ging om de manier van communiceren. Het is dan ook niet zo slim een actrice geen goede actrice te noemen als ze nog geen 'acterende' rol vervult heeft. Alleen Whore, maar lijkt me sterk dat je die gezien hebt.
wimnoot
Bij een actrice als Fox weet je van te voren dat het geen Meryl Streep is,(zelfs Micheal Bay) en ze had er beter aan gedaan dat ook te realizeren. Of Fox in haar recht staat of niet, voorlopig speelt er een ander in haar plaats, en smeekt ze nu om een rol in de remake van Carrie, samen met Lindsey Lohan.....Ook zo'n slimmerik.
Bay films gaan toch alleen maar om de effecten? Het acteerwerk tussendoor is bijzaak. Snap niet dat Fox zo zeurt.
- 2047 berichten
Als ik dat zo lees gaat het hier weer om iets dat enorm opgeblazen is door de media. Blijkbaar kunnen Bay en Fox echt nog wel door één deur.
Feit is wel dat het erg jammer is dat Fox' mooie gezichtje niet te zien is in de nieuwe Transformers en zeker dat ze vervangen is door een blonde bimbo. Waarom vervangen? Laat dan gewoon de chickies weg en zet er meer robots voor in de plaats.
wimnoot
Vrouwelijk schoon hoort er ook in hoor, maar ik vind Megan Fox veel lekkerder dan die Rosie Huntington-Whiteley - IMDb , Brrrr, volgens mij komen we er net voor het eind van de film achter dat ze ook een robot is.
Nomak
- 2047 berichten
Dat blijkt, zij lokt vooral geile bejaarden naar de bioscoop.
Over botoxkop gesproken, die Huntington- Whiteley is wel erg lelijk ja.
Mr. Jack
Nou, dat is wel gelukt als je kijkt naar de box-office resulataten
Minotaures
Maar of ze kloppen is weer wat anders. Ze lijken (of zijn) op fraude-accounts om zo een gemiddelde te verhogen of te verlagen.
Nomak
Haha, 4 stemmers (allemaal net geregistreerd) die allemaal 5* geven en niemand van hen heeft de film gezien. Bannen aub, aan dit soort leden heeft niemand iets.

Bumblebee

Transformers: Revenge of the Fallen
2009

Transformers
2007

Tragikomische 'The Grand Budapest Hotel' van Wes Anderson verdwijnt binnenkort van Netflix

Netflix zet in op live-tv en bundels om abonnees langer vast te houden

'Blind Sherlock'-acteur Bart Kelchtermans (30) vervult zijn dromen voorafgaand aan risicovolle operatie

Tom Cruise onherkenbaar in absurde trailer 'Digger' met indrukwekkende cast

Rise of the Planet of the Apes
Actie / Avontuur, 2011

X: First Class
Actie / Sciencefiction, 2011
maanchicago, illinoisruimtevaartuigtraitorbodyguardalien planetbased on cartoonbased on toytransformersgiant robotsabotageword domination commandoduringcreditsstinger變形金剛3:黑月降臨