• 9.376.911 stemmen

Met onder meer: Steven Brand, Nick Eversman en Jay Gillespie

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Hellraiser: Revelations

"The Return of Pinhead."

Pinhead is terug in zijn kamer van zielloze lekkernijen. Hij dacht dat hij twee bereidwillige deelnemers had gevonden in Nico en Steven. Maar Nico wil er uit stappen en besluit dat een familielid van Steven als een goede ruilhandel kan fungeren.

Dr. Ross Craven

Steven Craven

Sarah Craven

Pinhead (stemrol)

Nico Bradley / Pseudo Pinhead

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Barker zal inderdaad zijn best moeten doen om de naam Hellraiser te redden. Eerst al die wanhopige sequels van Rick Bota en nu dit. Hellraiser hangt al een lange tijd onderaan de horror-lat te bungelen, hoogste tijd voor een sterke comeback.

avatar van mrwhite

mrwhite

Ik denk dat Clive Barker ook maar één echt goeie film geeft geregiseerd. Maar hij zou idd wel nog eens een goed verhaal kunnen schrijven al lijkt me dat allemaal niet zo makkelijk blijkbaar want die remake lijkt er verloppig idd niet van te komen.

mrwhite schreef:

Lord of Illusions was ook een goede film. Nightbreed is verkr...t door de producenten. Barker schrijft nog genoeg goede verhalen alleen een film van de grond krijgen is niet zo gemakkelijk als wij denken.

avatar van snake shit

snake shit

Wat eenslappe trailer dit word echt een disaster movie

avatar van TheShadowking

TheShadowking

Trailer ziet er inderdaad gaar uit met fel blauw neon licht als Pinhead in beeld is. Ik verwacht een typisch Amerikaans uitgemolken horror film. Standaard tieners in de trailer die eerst lol gaan trappen waarna het uit de hand loopt of iets dergelijks..

Kom op verzin is iets beters dan het standaard concept voor de hersenloze massa!

De enige Hellraiser die ik goed vond was Hellraiser: Inferno door het beter uitgewerkte verhaaltje met een leuke twist.

Thorak

Aan de trailer te zien gaan ze toch redelijk terug naar de originele roots van Hellraiser, ik ben er wel benieuwd naar! Alleen heeft de nieuwe Pinhead wel een veel te dikke kop...

avatar van cm_punk

cm_punk

Doug Bradley niet als PinHead = Fail

Clive Barker die zijn handen er al een tijd van aftrekt = Fail

De trailer voor deze film = Fail.

Nee, ik zit er niet op te wachten.

cm_punk schreef:

Doug Bradley niet als PinHead = Fail

Mee eens! Zoals ik al eerder zei "Hij heeft een veel te dikke kop"

Een nieuwe acteur in een rol die al meerdere keren door een ander is vertolkt gaat maar zelden goed, maar het verschil tussen deze 2 pinheads is wel erg groot qua uiterlijk.

Clive Barker die zijn handen er al een tijd van aftrekt = Fail
Had hij dat al niet gedaan na deel 2 van de serie?

De trailer voor deze film = Fail.
Dat ben ik dan weer niet met je eens, het voelt voor mij redelijk ouderwets aan op een positieve manier.

Nee, ik zit er niet op te wachten.
Ik zit er niet op te wachten, maar ik ga 'm zeker wel zien.

Thorak schreef:

Had hij dat al niet gedaan na deel 2 van de serie?

Nee hij heeft meegewerkt aan deel 3 en bij deel 4 was hij producent maar meer bezig met Lord of Illusions.

avatar van mauwiewauwie

mauwiewauwie

Mengeling van div delen maar haald nog geen kwart van deel 1.Jammer dat hier geld is ingestoken $30.000 meer zal dit ongetwijfeld niet zijn geweest($300.000)Wat een giller.1,5 voor de special efects!

Lijkt me wel leuk

Voor dat ik deze ga kijken ga ik eerst maar is alle vorige dele nog is bekijken.

avatar van clockwork72

clockwork72

Verschrikkelijke kut poster!!

clockwork72 schreef:

Verschrikkelijke kut poster!!

Inderdaad dat vind ik ook,

onwijs slecht

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

weer een idioot wakker geworden met het idee

hee ik lift gewoon mee op een titel die ooit goed heeft gescoord

dus dan word het wel wat

doe dan gewoon niks

tijd en geld verspilling dit

avatar van WaynesW

WaynesW

Laten we hopen dat deze serie hiermee ophoudt !

Tienerhorror, veel fuck zeggen, oh my god en motherfucker.

Bar slecht.

1/5

avatar van aSMoDeuS

aSMoDeuS

Ik begreep dat deze alleen gedraaid is zodat ze de rechten kunnen behouden om de remake van deel 1 te kunnen maken. Ben benieuwd.

edit: Ah, dat staat blijkbaar ook op Twitch.

avatar van filmofiel

filmofiel

Wat een uitermate belabberde remake van de bekende succesreeksen uit de vorige eeuw van Clive Barker. Deze film raakt het in de verste verte niet. Ik heb amper 9 minuten gekeken en maar gauw afgezet. Boeide me totaal niet, krijgt dus ook geen punten.

avatar van PEN15

PEN15

WaynesW schreef:

Laten we hopen dat deze serie hiermee ophoudt !

Tienerhorror, veel fuck zeggen, oh my god en motherfucker.

Bar slecht.

1/5

Dat zijn inderdaad de tekenen van een slechte film. Is dit trouwens serieus de officiele hoes voor de film? Laat me niet lachen, pinhead kijkt alsof hij op een porseleinen troon flink aan het persen is.

avatar van barcam

barcam

Kan uiteraard niet tippen aan de eerste twee maar is minder erg dan zijn voorgangers.

Verhaal en special effecten zitten nog redelijk goed in elkaar.

De echte Pinhead (Bradley) is niet echt een gemis.

Verwachte een zeer slechte film maar viel eigenlijk nog goed mee.

filmofiel schreef:

Dit is niet de remake hoor Dit is een amateuristisch filmpje om de rechten te behouden.

barcam schreef:

Verhaal en special effecten zitten nog redelijk goed in elkaar.

De echte Pinhead (Bradley) is niet echt een gemis.

Verwachte een zeer slechte film maar viel eigenlijk nog goed mee.

Meen je dat serieus

Ik heb een aantal stukjes gezien maar de special effects zagen er erg slecht en nep uit.

Deze Pinhead is Pinhead niet maar eerder een papzak met een piepstemmetje zo slecht

Het is Godslastering om iemand anders dan Doug Bradley Pinhead te laten spelen en om zo om te gaan met hetgeen Clive Barker heeft gecreëerd!

PEN15 schreef:

pinhead kijkt alsof hij op een porseleinen troon flink aan het persen is.

De Pinhead in deze film heeft volgens mij ook last van verstopping

Thorak

Pete_033 misschien eerst de film maar eens gaan kijken in plaats van de film te veroordelen op basis van de trailer?!

Thorak schreef:

Ik heb al gedeeltes van de film gezien maar was zo slecht dus iedere keer een stuk doorgespoelt. Trailer was overigens ook slecht!

Daan258

Als je een film kijkt en elke keer door zou spoelen dan zou elke film denk wel slecht zijn

Daan258 schreef:

Nee zou je ook kunnen doen om tijdgebrek maar in dit geval was het omdat de film zo slecht is

Slecht.

Zoals verwacht is het gemis van Bradley niet op te vangen. Itt andere horroriconen heeft hij zowel een stem als een gezicht en die kan je niet zomaar vervangen. Al helemaal niet wanneer Collins bijna een parodie van Pinhead blijkt te zijn.

Maar verder is ook het verhaaltje helemaal niks. Half meeliftend op een aantal mini-hypes, zoals het found footage genre en het afgesloten zijn van de buitenwereld. Zaken die geen bal met Hellraiser te maken hebben en ook niet echt goed werken.

De Cenobites zijn teleurstellend, de effecten zijn slecht, de goor is zeer, zeer matig. Acteerwerk is nooit het uithangsbord geweest van de reeks, maar het gebrabbel hier is soms echt beschamend.

Mnee, een belachelijk vervolg, en waar vroeger de Cenobites nog een beetje glans aan de slechte sequels konden geven is ook dat helemaal om zeep.

avatar van hypersky

hypersky

Wat een gedrocht van een film. Heeft in de verste verte niets te maken met het fantastische verhaal van Clive Barker. Demonen lijken nergens op. Lijkt meer op een verkleedpartijtje tijdens een halloweenfeest. Ik mis de duistere dimensie volledig. De kubus lijkt ook nergens op. Al met al zou deze film nooit gemaakt mogen worden in mijn beleving.

Het is al een marteling om deze film te bekijken. Hebben ze toch een half puntje verdiend

avatar van james_cameron

Het negende deel alweer en met afstand de slechtste Hellraiser-film tot nu toe. Na zes jaar afwezigheid mogen we toch wel iets meer verwachten dan dit misbaksel. Doug Bradley is zo verstandig geweest de reeks te verlaten- de fans doen er nu ook verstandig aan om dit prul te laten voor wat het is. De nieuwe Pinhead is belachelijk slecht en volledig misplaatst, net als het script, de akteurs en de vormgeving. Bloederig, dat wel, en godzijdank bijzonder kort, maar dan nog voelt de film erg langdradig aan.

avatar van lau12345

lau12345

Wat een ongelofelijke slechte film .

Verder geen woord meer over vuil maken .

0.5 * .