• 9.377.017 stemmen

Met onder meer: Steven Brand, Nick Eversman en Jay Gillespie

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Hellraiser: Revelations

"The Return of Pinhead."

Pinhead is terug in zijn kamer van zielloze lekkernijen. Hij dacht dat hij twee bereidwillige deelnemers had gevonden in Nico en Steven. Maar Nico wil er uit stappen en besluit dat een familielid van Steven als een goede ruilhandel kan fungeren.

Dr. Ross Craven

Steven Craven

Sarah Craven

Pinhead (stemrol)

Nico Bradley / Pseudo Pinhead

JacoBaco

Maar die vorige is toch wel echt heel erg niet overtuigend.

Ach ja, je hebt gelijk. Dit is eigenlijk geen spijker beter.

avatar van puckb96

puckb96

Nou ja...... dit gaat een dikke flop worden. Ik snap niet waarom victor garcia ook nog een sequel wil maken (hij regisseerde ook de totaal onnodige mirrors 2). zal ie eerder z'n handen kunnen aanbieden bij de hellraiser remake waar ik overigens dan wel weer naar uit kijk

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van clockwork72

clockwork72

Wat een poster Ziet er niet uit man...

avatar van Pete_033

Pete_033

Pinhead ziet er echt niet uit Net een dikke vette clown. Dit wordt zo slecht. Misschien wel de beste komedie van het jaar..

avatar van dr channard

dr channard

En waarom fluistert ie zo? Pinhead doet zijn mond amper open. Djeezes wat slecht

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Holy crap, dit ziet er echt bizar slecht uit zeg. Als ik niet beter had geweten, zou ik denken dat die trailer van een groep 16-jarige fans komt.

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Haha dit is echt te slecht, dat cameraatje er ook nog bij.

avatar van IcU

IcU

Zo triest als dit had ik het ook niet verwacht. En dat is dan alleen de trailer nog maar.

avatar van Starmaster501

Starmaster501

Hee! Die camera heb ik ook

Oh en de trailer is echt te slegt. Slaat de spijker echt mis...

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Vre-se-lijk. Wat een verkrachting, doet pijn aan de ogen.

avatar van The Oceanic Six

Dit moet echt 1 van de slechtste trailers (en vast dan ook films) ooit gemaakt zijn. Jee wat een crap zeg. Elke horrorfilm moet tegenwoordig een groep geile tienertjes hebben zeg. Wat een vreselijke vorm van onoriginaliteit.

1 voordeel, ik heb toch al 0,0 verwachtingen omdat ik de originele films, althans de 1e 4 want daarna ben ik gestopt met kijken, ook al geen ene zak aan vond.

dutchtuga

Deel 1 en 2 vond je niks?

Ik had de trailer denk ik nog slechter verwacht. Een ding is zeker; Pinhead ziet er werkelijk niet uit.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Echt goed is het niet maar er zijn al genoeg crappy Hellraiser flicks gemaakt de laatste jaren, snap de kritiek op deze niet zo. In ieder geval qua concept best interessant. Trailer laat vrezen voor het ergste al kan deze best verrassen.

dutchtuga

Leuk om die kamer weer te zien waar in deel 1 de Cenobites voor het eerst verschenen. Het lijkt er in ieder geval op.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Van wat ik begreep zijn er best veel invloeden uit deel 1 te vinden. Die kamer o.a. ja .

dutchtuga schreef:

Deel 1 en 2 vond je niks?

Nee, vond er geen drol aan. Zeer slechte horrorreeks. Dramatische effecten, oninteressant plotje.

JacoBaco

Goeie trailer! Dit wordt wel wat.

dutchtuga

Plotje van het origineel is nochtans een van de meest gecompliceerde uit de horrorgeschiedenis. Ken weinig horrorfilms die zaken als seksueel verlangen en gepijnigde zielen tot een haast poëtisch geheel weten samen te brengen. Het is in ieder geval een hoop meer dan een standaard horrorverhaal.

De effecten zijn inderdaad vaak niet al te best, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de flinke portie gore in het tweede deel.

dutchtuga schreef:

Zal allemaal best, maar ik vond het niks.

Heb het een paar films geprobeerd maar het bleef kut. De dramatische effecten waren daar ook debet aan.

avatar van puckb96

puckb96

De trailer is wel heeeeeeel erg slecht............

Ach stel je niet aan.

Pinhead is trots op je woonplaats. Hellmouth

avatar van Bottleneck

Bottleneck

dutchtuga schreef:

Inderdaad, mooi verhaaltje over verlangen en verraad (en het 'transformatie'effect is nog niet eens zo slecht).

dutchtuga

Vind het persoonlijk het sterkste punt (naast de cenobites uiteraard) aan de Hellraiser-reeks. Het verhaal staat ver boven dat van andere reeksen.

avatar van mrwhite

mrwhite

Na de trailer gezien te hebben heb ik wel zin om mijn Hellraiser collection nog eens boven te halen voor een review.

De trailer ziet er niet super uit maar pinhead is toch één van mijn favo horror iconen dus komt deze zeker op mijn must see lijstje. Alleen is het wel zeer jammer dat we het zonder Doug Bradley moeten doen.

avatar van 606

mrwhite schreef:

Inderdaad, maar in de remake komt hij als het goed is wel in.

Hellraiser: Revelations trailer (afrader) - Video op FilmTotaal

Zoals de trailer al duidelijk maakt, wordt dit een Direct-to-Dvd uitgave. In de States zal het overigens heel kort in de bioscoop te zien zijn, om vervolgens op 18 oktober in het Dvd schap te belanden. De meeste fans zullen ondertussen eerder uitkijken naar de remake, die voor 2012 / 2013 staat gepland.

Dit wist ik dus niet. Dit is dus gewoon een goedkope, matige direct to dvd productie. Ik dacht dat er maar 1 nieuwe Hellraiser kwam. Dus de echte remake kan nog wel wat gaan worden...

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Ajax&Litmanen1 schreef:

Hellraiser: Revelations trailer (afrader) - Video op FilmTotaal

Gefopt!

Dit zou de "officiële" remake moeten worden.

dutchtuga

"Hello, my friends. I want to put on record that the flic [sic] out there using the word Hellraiser is no fuckin' child of mine. I have nothing to do with the fuckin' thing. If they claim its from the mind of Clive Barker,it's a lie. It's not even from my butt-hole."

inderdaad.

Maar laat Barker nu eens niet zeuren en met een waardige moderne Hellraiser komen. Die remake duurt mij al wat te lang.