• 9.378.950 stemmen

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

Actie / Sciencefiction | 150 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Michael Bay

Met onder meer: Shia LaBeouf, Megan Fox en Josh Duhamel

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 24 juni 2009

Plot Transformers: Revenge of the Fallen

"Revenge is coming."

De strijd op aarde is voorbij, maar die in het universum is net begonnen. Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de waarheid leert over de oude oorsprong van de Transformers, moet hij zijn lot accepteren en zich samenvoegen met Optimus Prime en Bumblebee in hun epische strijd tegen de Decepticons, die sterker terug zijn dan ooit en het plan hebben om onze wereld te vernietigen.

Sam Witwicky

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Bron?

JacoBaco schreef:

Deze film pretendeert een mix te zijn van Ben Hur en Apocalypse now en dat zegt genoeg.

Bron?

Hm, dubbelpost.

avatar van starbright boy

Michael Bay keeps vfx shops busy - Entertainment News, Film News, Media - Variety

De hele quote van Bay is wel een beetje uitgebreider:

Is een beetje een eigen leven gaan leiden.

JacoBaco

Hoeveel wil je er hebben?

Robots in Transformers 2 will sweat and snort | Filmonic

Internet staat er vol mee.

Zie ook starbright boy's bericht.

De hele quote van Bay is wel een beetje uitgebreider:

[/quote]

Als ik het goed begrijp heeft hij het over de achtergronden en niet over de gehele film. Zou anders een beetje jammer zijn....Bay zegt overigens zelf niets erover dus wat is jullie punt? Kunnen jullie een beetje Engels ofwat?

Ja zie bericht van Starbrightboy: 'is een eigen leven gaan leiden'. Hij snapt het en jullie niet.

JacoBaco schreef:

Als ik het goed begrijp zegt hij: ''Alleen de achtergronden zijn al ernorm.'' Alleen al.... Dus daar worden niet alleen de achtergronden mee bedoeld.

Ga aub een cursus Engels volgen......

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

paul83 schreef:

Je weet wel waar je op moet reageren he. Beetje selectief.

Jij vind overigens dat Michael Bay nietszeggende films maakt. The Rock was prima te pruimen en Bad Boys ook. Denk dat een heleboel dat met me eens zijn.

Werk ook eens aan je zinsopbouw, want dit gaat nergens over. Het leest niet lekker.

The Rock en Bad Boys waren ook nietszeggend, maar wel beter uitgewerkt (met name The Rock die heel veel te danken had aan de acteurs en het feit dat Bay's trucjes toen nog nieuw waren en niet elke 10 minuten naar voren kwamen). Bad Boys was al een stuk minder maar nog wel te hebben, maar daarna heeft Bay toch echt weinig soeps meer afgeleverd.

JacoBaco

“Michael took the production value up many, many notches,” HE SAYS. “Just the backgrounds alone are huge. It’s a combination of ‘Apocalypse Now’ and ‘Ben-Hur,’ in regards to fantastic backgrounds and the unbelievable sets we worked at around the world.”

Ik weet genoeg.

paul83 schreef:

Ga aub een cursus Engels volgen......

Nee, moet eerst m'n cursus Nederlands nog afronden.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Mr_White schreef:

En Ceeda7, natuurlijk behaalt Bay gewoon zijn doel om veel geld binnen te halen maar zal deze film ook op langere termijn geld blijven binnen halen (à la Titanic of The Dark Knight)? Nee, omdat je voor die langere termijn een goede film moet maken die iedereen aanspreekt, niet slechts de fans. En dan zou je dus kunnen stellen dat de makers er wel degelijk baat bij hebben om een betere (of gewoon goede) film af te leveren, wat zeker mogelijk moet zijn met het hoge budget.

Ik geloof dat er kansen zijn dat deze film de records van The Dark Knight gaat verbreken... dus roep dat maar niet te hard.

Trouwens, ik ben het helemaal eens met jou "Doe het zelf" argument. Bay is een professioneel regisseur en is gediend om zijn beste kunnen in een film te laten zien; ik ben geen regisseur dus ik zou dit ook niet zoals Bay kunnen maken, maar ik weet dat een beroepsregisseur beter kan dan dit en zeker iemand als Bay (zie Transformers 1). Bay heeft zijn minpunten van Transformers 1 vergroot in deze film en dat is jammer. Hij had het beter kunnen maken.

JacoBaco schreef:

"Michael took the production value up many, many notches," HE SAYS. "Just the backgrounds alone are huge. It's a combination of 'Apocalypse Now' and 'Ben-Hur,' in regards to fantastic backgrounds and the unbelievable sets we worked at around the world."

Ik weet genoeg.

Treurig. Moet ik het echt gaan uitleggen!? He says = (en nou komt ie) Scott Farrar!

Ja begin maar met je Nederlands.

Ow ja, wat verstaan we onder nietszeggende films?

paul83 schreef:

Ja begin maar met je Nederlands.

Ow ja, wat verstaan we onder nietszeggende films?

Ja inderdaad..

Die Scott Farrar! zal mij een worst wezen. Hij quote daarmee Michael Bay, want die heeft het in een interview gezegd.

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Albus Dumbledore schreef:

Records worden elk jaar gebroken. Ik moet nog maar zien of deze film op lange termijn geld blijft binnen halen zoals Titanic en The Dark Knight.

avatar van Nomak

Nomak

Mr_White schreef:

Je doet net alsof The Dark Knight al 20 jaar oud is.

Ja inderdaad..

avatar van wokkie

wokkie

Gisteravond deze film in de bios gezien en transformers 2 was elke euro waard die we hebben betaald om deze film te kunnen zien.

Mooie special effects, leuk verhaal, humor, actie.

Wat wil je nog meer?

Transformers 1 is wel ietsjes spannender dan deel 2, maar zeker de moeite waard om in de bios te zien.

Voor degene die twijfelen: gewoon gaan en let niet op de negatieve reacties die andere mensen plaatsen.

Mr_White schreef:

Maar wat wil je er nou mee zeggen? Voor mij nog steeds volstrekt onduidelijk...

Deze film breekt het record niet van Titanic. 1.8 miljard is iets teveel lijkt me.

avatar van The Oceanic Six

Pastichio Rocker schreef:

Ben ik het eigenlijk wel mee eens: liefhebbers van arthouse zoals pretentieuze meuk zoals The Fountain en Stalker hebben niks te zoeken bij een brainless actiefilm zoals dit.

Wat een enorme bullshit zeg. Anders plaats je sowieso kijkers niet in hokjes.

Ik heb van de maker van The Fountain alle 4 de films gezien. Requiem for a dream, The Fountain, Pi en The Wrestler en alle 4 uitstekend beoordeeld. Ik hou ook van een brainless actiefilm op zijn tijd. Die Hard 4.0? Geweldig! Taken? Puur genieten. Transformers 2? Ga ik zeker kijken.

Wat maakt dit van mij dan?

PS: Ben een middagje weg maar schijnbaar leeft deze film wel onder de haters en lovers aan alle discussie te zien...

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Ik heb de film in mijn downloads staan dus mocht het vlot gaan dan kijk ik de film vanavond nog. Maar goed, aangezien ik deel 1 ook niks vond verwacht ik hier ook niks van. Maar ja, je weet maar nooit.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

paul83 schreef:

Transformers 2 heeft in 5 dagen de 201 miljoen bereikt (alleen in de US), en staat daarmee tweede (Dark Knight heeft 203 miljoen). Het kan nog alle kanten op.

Pastichio Rocker schreef:

Ja moet je vooral een cam versie gaan kijken. Jij begrijpt het helemaal.......

avatar van The Oceanic Six

kArIzMa_Movie schreef:

Lukt TF2 nooit. Harry Potter draait over 2 weken en Ice Age 3 deze week. Ook grote titels die veel mensen gaan trekken. Deze weken had TF2 weinig concurrentie.

avatar van Nomak

Nomak

Pastichio Rocker schreef:

Ik heb de film in mijn downloads staan

Pastichio Rocker schreef:

Een echte filmliefhebber betaalt voor zijn films.

Zijn jouw woorden.

avatar van Flipman

Flipman

Misschien beschouwt Pastichio Rocker dit dan ook niet als een film .

avatar van egelhunter

egelhunter

zoiezo camversies van films maken een film echt helemaal kut, laat staan films als deze die je gewoon gezien moet hebben in de bios wil je van de kwaliteit genieten. ( of dalijk thuis op blu ray als je en dikke tv en geluidset hebt)

avatar van egelhunter

egelhunter

The Oceanic Six schreef:

Wat maakt het nou uit of de film meest bezochte film ooit word of niet. De kosten zijn er alweer uit! 201 miljoen $ in alleen de usa. (film koste 200 miljoen) Alles wat ze nu verdienen is mooi meegenomen. Terminiator Salvation daarentegen is een flop geworden kwa opbrengsten.

avatar van 88Fabian

88Fabian

Flipman schreef:

Misschien beschouwt Pastichio Rocker dit dan ook niet als een film .

JacoBaco

Ik ga eerst nog is lekker deel 1 kijken voordat ik aan 2 begin. Toen ik mijn nieuwe Mobiele Telefoon kreeg een paar maanden geleden, zag ik toevallig in het videocentrum de complete film Transformers 1 staan. Sinsdien kijk ik hem bijna iedere dag.

avatar van Flipman

Flipman

Oh wacht, mijn opmerking klopt niet:

Pastichio Rocker schreef:

Ik heb de FILM in mijn downloads staan.

Dus, leg uit, Pastichio !

Nomak schreef:

Zijn jouw woorden.