Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
Genre: Actie / Sciencefiction
Bekijk via SkyShowtime
Maandag om 00:05 uur op SBS9
Plot Transformers: Revenge of the Fallen
"Revenge is coming."
De strijd op aarde is voorbij, maar die in het universum is net begonnen. Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de waarheid leert over de oude oorsprong van de Transformers, moet hij zijn lot accepteren en zich samenvoegen met Optimus Prime en Bumblebee in hun epische strijd tegen de Decepticons, die sterker terug zijn dan ooit en het plan hebben om onze wereld te vernietigen.
Sam Witwicky
USAF Chief Master Sergeant Epps
Simmons
Leo Spitz
Ron Witwicky
Wat maakt het nou uit of de film meest bezochte film ooit word of niet. De kosten zijn er alweer uit! 201 miljoen $ in alleen de usa. (film koste 200 miljoen) Alles wat ze nu verdienen is mooi meegenomen. Terminiator Salvation daarentegen is een flop geworden kwa opbrengsten.
Zeg ik dat ergens dan? Ik reageerde op iemand. En Terminator 4 verdiend het ook om geen groot succes te zijn.
kArIzMa_Movie
dulcinea
Morgen ga ik deze kijken met m'n man, omdat hij een echte fan is en ik het hem allang had beloofd.
Ik heb me tijdens de eerste al zwaar geërgerd aan de humor, cliché's, teveel en te lange actiescènes, domme personages, ... en ik lees hier dat al die dingen nu nog een beetje uitvergroot worden. Dat belooft!
Ik moet er bij zeggen dat ik de 1e achteraf nog ns op dvd heb bekeken en hem toen wel te genieten vond, maar ik heb doorgaans dus echt een probleem met de films van Michael Bay en het is telkens hetzelfde, die personages zijn zooo cliché, de humor zo makkelijk en niet grappig, en ja er is zoiets als teveel actie.
Maar bon, m'n score voor deze volgt dus nog
Pastichio Rocker
Zijn jouw woorden.
Als je wat verder door had gelezen zou je hebben gezien dat ik ook heb gezegd dat met downloaden in principe niks mis is. Maar als je het een toffe film of cd vindt, koop dan gewoon het origineel en vind je het niks; verwijder de film dan van je harde schijf. Maar nee, selectief quoten is makkelijker.
?
Wist je dat niet? Deel 1 krijgt een 3,0 van mij.
M.Goodkat
Ja en als Shia LaBeouf sterft zal Transformers 2 de beste film zijn van het jaar lol.
Petje af voor de volhouders hier.
Misschien bezie je dat als een grap maar 95% heb je gelijk zé
xD
paul83
Ja tuurlijk........Zo kan ik ook wel gaan discusseren. Beetje jammer.
Nee jij bent een echte filmliefhebber want je kijkt Cams.
trieste rukkers allemaal
Owjee! Jongens kijk uit! Optimus Prime is undercover!
Pastichio Rocker
Ja tuurlijk........Zo kan ik ook wel gaan discusseren. Beetje jammer.
Nee jij bent een echte filmliefhebber want je kijkt Cams.
- Ten eerste download ik bijna nooit films.
- Ten tweede heb ik nu zo'n 700 films op dvd, allemaal origineel. Om nog maar te zwijgen over mijn muziekcollectie...
Dus gewoon je mond houden, ventje.
paul83
- Ten eerste download ik bijna nooit films.
Dus gewoon je mond houden, ventje.

Ventje? Kijk je wel even uit wat je zegt?
Je doet me denken aan iemand die in een grote auto rijdt om hetgeen in zn broek te moeten compenseren. Zo reageer je nu ook.
Opscheppen over je muziek collectie mag je op musicmeter doen.
Maar even serieus. Jij als filmliefhebber, zoals je jezelf noemt, weet toch wel dat deze film niet als cam gekeken moet worden?
djinnax
Het gaat nu wel erg ver. Het mag toch wel duidelijk zijn dat er hier een paar mensen zijn die er behoorlijk veel plezier in hebben om de film af te kraken. Ik zie alleen niemand die het toegeeft. En dat is jammer.
idd Paul, te triest voor woorden. Sommige Users hebben alleen al bij deze film al letterlijk 25 berichten achter gelaten, waarvan er bij 20 berichten geen goed woordje over is en over t algemeen ook alleen de zeikers tussen zitten die 2 sterren of minder geven.
cutt the crap gewoon, snap uberhaupt totaal het nut niet als mensen een mening geven om die mening dan te weerleggen. Ik vind het een leuke film voor z n genre, punt. Wat iemand anders ervan vind, prima moet hij of zij zelf weten, maar wat heeft het voor nut om mijn mening af te kraken of die van een ander die hem ook leuk vind? Mijn mening wordt er echt niet anders door hoor
djinnax
Ik heb de film in mijn downloads staan dus mocht het vlot gaan dan kijk ik de film vanavond nog. Maar goed, aangezien ik deel 1 ook niks vond verwacht ik hier ook niks van. Maar ja, je weet maar nooit.
Lol wtf, je gaat toch geen gore CAM versie kijken van zo n spektakel stuk als dit?????? Haha dat is echt HET toppunt van een film op de voorhand vern**ken.....
Ceeda7
Ow natuurlijk! Dus als Sean Connery, Ed Harris en Nic Cage (pfff) mee hadden gedaan was het een prima film volgens jou!
Dat heeft hij nooit gezegd. Het komt er alleen op neer dat deze personages een film kunnen dragen, door er meer diepgang in te steken. The Rock is naar mijn mening z'n beste film omdat er tenminste een doel, zelfs spanning en goede/deftige acteerprestaties aanwezig is.
Laat Shia en Megan Fox weg in Transormers, en je hebt nog steeds dezelfde cocktail met pruimen.
Mr_White
- 2067 berichten
Zit Soundwave dr nou in dat lees ik net ergens?
Ja, maar het enige dat hij doet is een satteliet hacken en van daaruit de Decepticons informatie geven. Gemiste kans, zoals de rest van de film eigenlijk.
Sasja
Zoals ik uit dit bericht en de berichtjes daarna opmaak download je wel een aantal films maar alleen om te kijken of de film goed is, heb ik dat zo juist? (ik zag effe niet of je sarcastisch was) Maar volgens mij heb je meer plezier aan de film als je deze of in de bios kijkt of wacht tot er een goede R5 versie/Retail versie op staat. Ik download ook weleens maar tot nu toe de cams die ik heb gezien hebben een aantal films voor mij gewoon verpest. Daarom ben ik ook gestopt met cams.
Ik zou het iig niet aan raden om een camversie van zon film te gaan kijken
Flipman
deTuinman
Ik zou het iig niet aan raden om een camversie van zon film te gaan kijken
Bij een film met veel special effects en snelle beelden is dat ook het domste wat je kunt doen.
Thomassio
Vreselijke film! Twee en een halfuur lopen ergeren. Slechte dialogen, slechte grappen, slecht script en irritante acteurs. De tweelingrobot die zogenaamd grappig moet zijn, is tenenkrommend. Over "Amerikaanse" pulp. De special effects en Megan Fox leveren het voor mij 2 sterren op, maar voor de rest is het niks.
SJRS.VLDT
Net terug uit de IMAX!
En ja wat zal ik zeggen.. alles was zo simpel. Het lijkt alsof het verhaal
alleen is geschreven, om zoveel mogelijk spectaculaire actie toe te voegen en als er iets van 'het verhaal' moet worden uitgelegd.. dan moet dat zo snel en ruw mogelijk, want de volgende actie-scene staat alweer klaar.. op dit aspect zeer teleurstellend en vooral op het eindewanneer er een groot gevecht plaats vind tussen de autobots en de decepticons.. de autobots winnen natuurlijk. MAAR.. de decepticons missen alleen een paar onderdelen en smeren met de magische worden: 'this isn't over' zelfs mijn hond zou nog een beter plot verzinnen zodat er eenTransformers 3 kan worden gemaakt..
Toch ziet dit tweede deel er wederom supermooi uit.. maar vond de effecten in deel 1 mooier.. weet niet was het was, misschien keek ik kritischer nu. Maarja dat er niets mis met de special effects zou zijn, dat was al duidelijk.
Het echte grote pluspunt van de film, jawel die is er ook, dat is de muziek. De muziek is echt fantastisch en zit ik nu nog steeds mee te neurien.. Ik heb natuurlijk wel een avondje genoten. Het was weer lekker popcorn-vermaak maar ook niets meer of minder(vooral niet meer).
3sterren
JacoBaco
Ik maak ook gebruik van FTD. Veel Telesync versies op het moment. Het beste zou een Telecine zijn, want die kopieërt de film digitaal van de filmband.
Alleen ik denk dat ik op de DVD release wacht. De Bioscoop gaat me iets te ver, maar wie weet.
G to the J
Het is een goed vervolg op deel 1. Maar deel 1 is toch net iets beter.
Het enige min puntje is de chaotische camera werk. Nou nou nou wat een chaos:P
ook vind ik het eind gevecht zeer afgekapt.
Was denk net minuutje of 2 -3..>_>
Maar de film heeft me de hele tijd kunnen boeien en dat is wat een film moet doen.
Ook zijn de kleine robotjes en rood en groene autobots geweldig.
Ik dacht dat ik de stem van Stan van south park hoorde...:P
Leuke vermakelijke film. 4*
JacoBaco
Knappe film. Zou niet weten hoe ze zoiets maken !
Ik ook niet. Een Haai achteruit door een brandende hoepel laten zwemmen is waarschijnlijk nog veel makkelijker.
mcdaktari
de film op zich stelt niet zo veel voor maar de special effects maken veel goed
mcdaktari
Knappe film. Zou niet weten hoe ze zoiets maken !
daarom hebben ze jou er ook niet voor gevraagd
JDSsmetje
Eerst en vooral ik heb de 1ste niet gezien en ben al naar de 2de gaan kijken.
Ben ik nu een speciaal geval of is dit echt wat jongeren willen zien ?
De 150 minuten zijn wel heel speciaal ingedeeld. 60 minuten inleiding, 30 minuten middenstuk en weer 60 minuten die opgedaan zijn aan 1 grote actiescene. Deze film staat bij velen bekend als de meest spectulaire film maar als je een vol uur spectacel ziet is het na een tijdje niet meer spectaculair. Eens je 15 minuten spectaculaire actie gezien hebt ben je het na een tijdje al gewend en verast niets je meer. Ze hadden toch beter tussen de actie door wat meer verhaal gestoken in wat er in Amerika allemaal gebeurt, want hier is het berhaal te flauw. Ook is er op persoonlijk vlak nog een probleem. Ik moet allemaal niet hebben van dat science-fiction gedoe, het spijt om het te zeggen maar een soldaatje zien schieten op een robot brengt voor mij totaal geen spanning met zich mee.
De muziek laat je niet los. Bij een actiescène moet er inderdaad muziek maar zoals vooraf uitgelegd, dit was een grote actiescène. Een goed moment vond ik als men midden in een gevecht was en de muziek eventjes weggelaten werd, eventjes een iets stiller moment, dan kon ik er mijn aandacht weer bijhouden. Maar muziek was anders wel goed, wat wil je met Linkin Park ... Deze film kent qua verhaal overig nog wat probleempjes. De clichés zijn nog niet weggewerkt en de film is ferm voorspelbaar.
Dan was er ook nog humor in de film waarmee ik jammer genoeg niet kon lachen. Op bepaalde momenten wist ik niet zeker als dit als grap bedoeld was maar de lachende mensen in de bioscoopzaal bevestigden dat dit wel degelijk humoristisch bedoeld was.
Shia LaBeouf en Megan Fox zijn goed betaalde acteurs maar hun acteerprestaties reiken nog ver van uitstekend acteerwerk. Niet dat ze slecht zijn, ze kunnen wel degelijk acteren maar ik vind het toch niet echt beter dan de gewone matige acteur.
Een pluspunt is dan wel de special effects die er goed uitzien, zeker op het witte doek.
1.5* !
djinnax
He JacoBaco, in die tijd dat je al die berichten over deze film al hebt zitten typen had je al lang naar de bios kunnen gaan :-P
Wachten op dvd versie? Dude, zet net als ons het verstand op nul en ga gewoon lekker naar de bios deze film kijken, wat kan jou die 9 euro schelen
Enne de meeste mensen vinden de film dus wel degelijk leuk/goed aan het gemiddelde cijfer te zien.
Ga gewoon zsm deze film in de bios kijken, dan kijk je in ieder geval deze film onder de beste omstandigheden, en kan je daarna de film ook echt gaan beoordelen en jou mening met de onze delen

Bumblebee

Das Verschwinden des Josef Mengele
Drama / Historisch, 2025

Rise of the Planet of the Apes
Actie / Avontuur, 2011
egyptesunchaossymbolwraakartifactbuitenaards wezenbased on toytransformerstankrobotimaxduringcreditsstingertransformers