• 9.421.577 stemmen

Geregisseerd door: Darren Lynn Bousman

Met onder meer: Donnie Wahlberg, Franky G en Glenn Plummer

Releasedatum: 5 januari 2006

Plot Saw II

"Oh yes... There will be blood."

Detective Eric Matthews (Donnie Wahlberg) onderzoekt een bloederige moord en het gevoel bekruipt hem dat Jigsaw, de moordenaar die een spoor van lichamen en lichaamsdelen achterliet, weer actief is. Hij krijgt snel gelijk. Deze keer heeft Jigsaw niet twee mensen opgesloten, maar maar liefst acht personen die elkaar niet kennen en niet weten wat hun onderlinge connectie is. Ze zullen alleen kunnen overleven wanneer ze hun verstand gebruiken. Dat geldt ook voor Matthews, voor wie de tijd steeds meer begint te dringen.

John Kramer / Jigsaw

Michael Marks

Obi Tate

Gammala schreef:
Meen je dat nou joh ?
ja en als je saw 1 niet heb gezien dan weet je ook niet wie die meid is en waarom ze jigsaw helpt en ze komt in heel saw 2 voor

poepje schreef:

wel jammer dat de pop er zo weinig in voor kwam die is juist zo eng!

ja vind ik ook met die rode ogen en dat gemene lachje

avatar van fabbyke

fabbyke

dieseltje 13 schreef:

ja vind ik ook met die rode ogen en dat gemene lachje

Vond ik juist het minst enge van de hele film .

avatar van x_soumia_x

x_soumia_x

Ik heb hem gister gekeken..

en hij is echt super leuk ..:D

LEUK EINDE

4.5

avatar van Ryann

Ryann

Een dikke 5.0 hij is gewoon beter dan saw 1

avatar van weslinho

weslinho

Heb 1 nog steeds niet gezien en kan er nog steeds niet aankomen. Misschien maar keertje huren. 2 was wel indrukwekkend. Ik had hoge verwachtingen maar die zijn volledig waargemaakt. Een van de betere films die ik gezien heb.

avatar van rico_defender

rico_defender

Ik ga hem vanavond kijken deel 1 vond ik niet zo heel veel aan ik vond daarmee hostel beter dus ben benieuwd bij deze

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Heb deze dvd net bekeken, echt een super ranzige coole leuke film.

Als die jisgaw begint te praten vind ik altijd zo een lol die man heeft zo'n grappige stem

Hilarious

Wat een zieke film zeg. Hij bleef mij weer boeien van begin tot eind. Echt een kippenvel moment als ze die badkamer binnenlopen van deel 1. Ik ben blij dat het einde mij weer heel goed heeft kunnen verrassen. Ik vond hem nog spannender dan deel 1, zeker door die eindscene's. Echt eng. De film is natuurlijk niet zo goed en geniaal als deel 1, maar het was toch een heel goed vervolg. Wel jammer dat je deze keer zo weinig wist over de gevangenen.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11948 berichten

Ik hou van je

fabbyke schreef:

Vond ik juist het minst enge van de hele film .

nou dan weet jij niet wat eng is en wat eng is

Hilarious

Ik vond dat popje ook erg eng. De engste figuur van heel de film. Moest dat popje voor mij staan, zou ik er echt wel bang van zijn, zo een gemeen gezicht.

avatar van fabbyke

fabbyke

Hilarious schreef:

Ja ok hij is eng maar er zijn wel engere dingen in saw II vind ik persoonlijk.

fabbyke schreef:

Ja ok hij is eng maar er zijn wel engere dingen in saw II vind ik persoonlijk.

Ja maar ik heb het over de engste figuur. Niet over het engste ding dat er gebeurd.

avatar van film88888

film88888

een heel goed gelukt vervolg op de kaskraker saw 1, wat normaal niet goed lukt bij vervolgen. de acteer prestaties zijn wel goed de moorden zijn goorder als in saw 1 dat wel en een heel verrassend einde een 4/5 voor deze goede film.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Een (voor mij) betere film dan de eerste saw. Bij saw1 was het met veel minder mensen en deze 2 konden zich ook niet voortbewegen. In saw 2 krijg je veel meer ruimtes te zien. (en dus meer vallen van jigsaw)

En wat een leuk, verrassend einde!

avatar van jasha

jasha

Verassend einde? kom kom; de eerste film was al niet prachtig maar had tenminste een spectaculair einde. Het tweede was veel te voorspelbaar. Ik voel het al;de derde wordt helemaal niets.

avatar van Smashmint

Smashmint

goede film... had deel 1 al hele tijd terug gezien maar vond deze zeker net zo goed.

veel bloed, enge dingen, je wist eigenlijk nooit wat die gek nu weer had bedacht...

en verrassend einde natuurlijk, dat die vrouw die zelf ook opgesloten zat het nu over ging nemen van die jigsaw

een 4 krijgt ie van mij

avatar van Sinner

Sinner

^ En dat verrassende einde heb jij zomaar eventjes lekker verpest.

Spoilertags geplaatst.

avatar van patricia-tepest

patricia-tepest

komt er eigenlijk een deel 3?

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

patricia-tepest schreef:

komt er eigenlijk een deel 3?

Yep, is al in de maak. (Of is ie al af? )

avatar van michelnijmegen

michelnijmegen

Ik vond hem zwaar tegenvallen.

ten eerste vond ik de acteurs niet goed spelen,

er was veel te weinig informatie over de karakters waardoor je je niet kon inleven in ze.

Het verhaal was ook vele malen minder dan deel 1 waar ik van begin tot eind bij geboeid was, hij was ook lang niet zo spannend en eng als het eerste deel.

Hij had van mij wel wat langer gemogen dan maar die krappe anderhalf uur die de film duurt.

Nee, deel 1 was bijna een meesterwerk maar dit deel haalt dat niveau bij lange na niet.

het einde maakte het een klein beetje goed, en af en toe een ziek moment, kom ik uit op 2,5 *

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11948 berichten

Ik heb nooit gesnapt waarom je je in de personages in deze film (en dergelijke andere als bijv. House of 9) zou moeten kunnen inleven. Als je dan eenmaal een beetje sympathie hebt kunnen krijgen voor een personage dan legt hij of zij het loodje. Als ik naar een film als deze kijk wil ik gewoon zien hoe iemand zo gruwelijk mogelijk aan zijn einde komt. En dat doet deze film prima!

Zeer goede film en fijn dat mensen vertellen dat deel 3 komt want voor de gene die de film nog moeten zien is dat niet leuk

avatar van Dead01

Dead01

• 2003 stemmen

Herbekeken en mijn stem blijft het zelfde.

Film was goed maar deel 1 blijft meesterlijk goed en dit deel zwaker. Hoop dat deel 3 meer lijkt op eerste deel anders gaat de waarde van deze films zakken en dat zou spijtig zijn vind ik.

avatar van ultra lord

ultra lord

ik ben het met dead01 eens deel 1 is super deel 2 minder en nu maar wachten op 3

rico_defender schreef:

Hostel beter? Snapte je het verhaal van Saw niet ofzo?

avatar van Ziggy666

Ziggy666

vond beetje tegenvaller, heb net pas gezien, hoorde van iedereen lovende woorden hierover, had mede hierdoor denk ik te hoge verwachtingen, maar al met al toch een 3tje