• 9.377.278 stemmen

Geregisseerd door: Darren Lynn Bousman

Met onder meer: Donnie Wahlberg, Franky G en Glenn Plummer

Releasedatum: 5 januari 2006

Plot Saw II

"Oh yes... There will be blood."

Detective Eric Matthews (Donnie Wahlberg) onderzoekt een bloederige moord en het gevoel bekruipt hem dat Jigsaw, de moordenaar die een spoor van lichamen en lichaamsdelen achterliet, weer actief is. Hij krijgt snel gelijk. Deze keer heeft Jigsaw niet twee mensen opgesloten, maar maar liefst acht personen die elkaar niet kennen en niet weten wat hun onderlinge connectie is. Ze zullen alleen kunnen overleven wanneer ze hun verstand gebruiken. Dat geldt ook voor Matthews, voor wie de tijd steeds meer begint te dringen.

John Kramer / Jigsaw

Michael Marks

Obi Tate

avatar van Grsbk

Grsbk

Saw 1 was al niet veel. Ik ben bang dit deel helemaal dramatische vormen aan zal nemen.

En Remmmie sinds wanneer is er een vervolg op se7en? e11even ofzo??

avatar van savi_7

savi_7

IcU schreef:

Boek??

bedoelde script was een kleine fout

stan

nou ik ben het niet met Grsbk eens dat saw 1 niet veel was het is juist een meesterwerk ik vind het een van de beste films van 2004!

en daarom zie ik natuurlijk heel erg uit naar deze film! ik kan niet wachten!

enne het schijnt dat de verwachte release date van de

U.S 28 october 2005 ( maar dat verwachten ze dat is nog niet zeker)

avatar van LastSamurai22

LastSamurai22

Grsbk waarom vond je saw een slechte film zat jean claude van damme er niet in dan. was het te hoog gegrepen/moeilijk te volgen waren er geen neppe vechtscene's.

Het was een masterlijke film als het niet jouw type film is moet je hem ook niet slecht beoordelen.

En blijf dan maar (met alle respect) naar (B)films van steven seagal en van damme kijken.

Saw is een low-budget film maar heeft dat op briljante wijze goed gemaakt.

zo sorry moest er ff uit

avatar van Wat_Jij_Wil

Wat_Jij_Wil

Well, saw 2's plot is now available, it go's a little something like this....

(credit to upcominghorrormovies.com)

-: "Det. Eric Mason (yet to be cast), who has caught the Jigsaw killer and is looking to put a stop to his current game, already in progress. That game includes a house where unlucky participants are imprisoned and forced to off each other in brutal ways (similar to how Smith's character was forced to kill an innocent man to save her own life in the first film) while a series of video cameras capture the killings. What Mason doesn't realize is that the game is unfolding right in front of him..."

writer/director James Wan on the film, where he revealed more info: "Well, without giving too much away...you find out that Shawnee's character did not learn to appreciate the second chance that she earned from the first film. And Tobin's character, Jigsaw, is a prominent figure in this one. In the first film, he was hardly seen but his presence was felt everywhere. And since his identity has been revealed, we're now bringing him to the forefront of the story and exploring him in depth. People will get to see what makes this guy ticks."

He then adds some reasoning behind all the madness... "Jigsaw is dying, but he's looking to beat his illness. And he believes, with his last set of games, it will provide him with the cure for his cancer. And what is the cure for death... Immortality."

avatar van Don Gertus

Don Gertus

@ LastSamurai22:

best dom.

avatar van savi_7

savi_7

Don Gertus schreef:

@ LastSamurai22:

Als ik in Grsbk's stemmen kijk, dan zie dat er in bovenste lagen geen Seagal of Van Damme voorkomt, dus is deze uitspraak:.

best dom.[/quote]

precies iedereen heeft toch een ander kijk op films, en ik heb ook bijna alles van, Van Damme gezien. kan daardoor nog best andere films beordelen!!

Doom

de eerste SAW was echt geweldig, gewoon zieke goede shit, kan niet wachten op deel 2

avatar van gekke soip

gekke soip

ik vond Saw 1 al ontzettend goed ik kijk nu echt uit naar deel 2!!!!!!!!!!!!!!!!!

gekke soip schreef:

Alleen maar hopen dat die niet gaat tegenvallen he, zo'n goede clou op het einde is moeilijk om te herhalen of beter te maken! Ben erg benieuwd!

avatar van filmfn19

filmfn19

ben benieuwd ik heb gelezen dar er nu geen twee mensen maar zeven mensen vast zitten maar ik denk zeker niet dat het de nivou van deel een kan verslaan !!

avatar van Wouter

Ben benieuwd hoe lang de terminale moordenaar blijft leven....

avatar van IcU

IcU

Hier de 1e teaser van SAW 2.

avatar van royj

royj

Net de teaser bekeken, die is geplaatst door IcU. Ziet er weer veel belovend uit, maar ik ben dan ook een groot fan van SAW1.

Ik hoop dat de sfeer hetzelfde is. Hopelijk is het geen slap aftreksel van 1, wat je wel vaak ziet.

Ik kan in ieder geval niet wachten!!!!!!!!!

Doom

Ja het ziet er zeker heel erg veel belovend uit, kan er ook niet op wachten want SAW 1 was gewoon masterlijk goed, hopelijk is deel 2 net zo iets, echter dat zou moeilijk worden!

Maar ja misschien dit keer wat betere acteurs zien te krijgen, die wel kunnen acteren

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Nu al een deel 2? Jezus, deel 1 is net uit de bios (of nog steeds erin) voor wanneer staat deze gepland in 2005?

Angrod_Pallanén schreef:

Deel 1 kwam uit in 2004 al, dus al een tijdje geleden, alleen vanwege de grote successen draaien ze hem nog steeds regelmatig.....

En over de release date van deze film, denk dat je dat wel op IMDB kan vinden.

stan

maar wat wel een nadeel is is dat deze film een andere regiseur heeft

ik hoop dat dat deze film niet gaat beinvloeden

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Het is juist te hopen dat de regiseur de film wel gaat beinvloeden, ik heb Saw nog niet gezien maar als het gewoon een andere regiseur is die hetzelfde nadoet word het juist slecht.

Doom

Ik heb geen flauw idee of het positief of negatief is voor een film om een andere regisseur te nemen, ben gewoon erg benieuwd maar ik blijf erbij dat ik denk dat deel 1 niet meer zomaar te overtreffen is. Maar ach, je weet het niet!

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Het ging niet over een andere regiseur nemen. Maar als je een andere regiseur neemt moet hij het op zijn eigen manier doen, in zijn eigen stijl, omdat het anders alleen namaken is.

avatar van joep2005

joep2005

saw 1 was al zo vettte dan moet dit dus nog veeel vetter worden!!!!!!!!!!!!!!

avatar van Leno

Leno

En dus stem je alvast? Verwijder je 'm zelf even?

avatar van AHWA

AHWA

Je bent me net voor, Leno.

avatar van Dikkie Post

Dikkie Post

Sweeet, Dina Meyer zit weer eens ergens in, lijkt me leuk!

een was zeker geweldig.

Stem verwijderd. Alleen stemmen als je de film gezien hebt.

avatar van ikvoereendjes

ikvoereendjes

Saw 1 was opzich redelijk als je hem voor de eerste keer ziet, nadat ik hem nog een keer zag viel mij op dat het toch een erg oppervlakkige film is. Niet een van het kaliber Seven.

Wel petje af voor het nemen van relatief onbekende acteurs (op danny glover na dan)

Teaser trailer

echt boeiend is die teaser niet

avatar van Thanoz

Thanoz

Grsbk schreef:

Vast geen liefhebber van het genre, deel 1 was grandioos!

Maar hier (deel 2) vrees ik wel het ergste voor, dit vervolg komt wel erg snel na deel 1.

stan

en wat vinden jullie van de teaser? ook niet veel zeker