• 9.376.911 stemmen

Geregisseerd door: Darren Lynn Bousman

Met onder meer: Donnie Wahlberg, Franky G en Glenn Plummer

Releasedatum: 5 januari 2006

Plot Saw II

"Oh yes... There will be blood."

Detective Eric Matthews (Donnie Wahlberg) onderzoekt een bloederige moord en het gevoel bekruipt hem dat Jigsaw, de moordenaar die een spoor van lichamen en lichaamsdelen achterliet, weer actief is. Hij krijgt snel gelijk. Deze keer heeft Jigsaw niet twee mensen opgesloten, maar maar liefst acht personen die elkaar niet kennen en niet weten wat hun onderlinge connectie is. Ze zullen alleen kunnen overleven wanneer ze hun verstand gebruiken. Dat geldt ook voor Matthews, voor wie de tijd steeds meer begint te dringen.

John Kramer / Jigsaw

avatar van pjotr

pjotr

Don Gertus schreef:

Verschrikkelijk lelijke poster.

Héél wat beter dan de poster die er eerst stond in ieder geval.

avatar van dinky

dinky

AHWA schreef:

Vind de letters van SAW niet zo mooi

Ik vind het juist wel coole letters , past er precies bij de film

mr_noname

Whwahwhaw Freaky!!!, egt goed.. !!

als de film ook maar goed is!!

avatar van Epitaph

Epitaph

Lekker Luguber die poster,je weet meteen welk vlees je in de kuip hebt :evil.

avatar van benq

benq

Leuke poster maar sta niet te juichen om deze film,Saw 1 is een meesterwerk en ben bang dat deze film een standaard slashermovie word.

Juist de plot vond ik zo goed in deel 1.

benq schreef:

Juist de plot vond ik zo goed in deel 1.

Daar ben ik voledig mee eens.. bij de meeste film is het eerste deel het orgineelste... , maar als nog wil ik saw 2 zeker weten zien!

avatar van joeri15

joeri15

is er al een trailer?

avatar van Esteban

Esteban

Wat een idee trouwens om op het wankelende 'Saw', die het na één kijkbeurt ook wel heeft gehad, een vervolg te draaien. Hopelijk verbeteren de acteerprestaties er op, laten ze die irritante montagestukjes achterwege en weten ze ons ditmaal écht te verrassen.

avatar van morpheus

morpheus

Saw was in mijn ogen een frisse wind in een verwaterd genre, voorlopig geef ik het tweede deel het voordeel van de twijfel.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Gezien het gemiddelde van Saw is het een uitstekend idee om een vervolg te maken, je bent een van de weinigen die er zo over denkt.

Deze film gaat ongetwijfeld wel op tijd in de bioscopen draaien. Ik kan me niet voorstellen dat de distributeurs zo dom zijn.

avatar van Grample

Grample

Iemand al een trailer gespot ergens ? KAn zelf niks vinden...

avatar van Don Gertus

Don Gertus

Esteban schreef:

De film moet nog gemaakt worden en de cast staat nog niet volledig vast. Dus een trailer lijkt me toch wel héél onwaarschijnlijk..

avatar van darkcity

darkcity

Gave poster maar van mij hoeven ze geen vervolg te maken, deel 1 is gewoon geweldig, prachtige enge sfeer en zonder vervolg kan dat ook niet verpest worden wat je nog al eens hebt met vervolgen.

IcU

Heb ergens gehoord of gelezen dat ze, om dat ze een veel groter budget hebben, meer gore in de film doen. De producer melde dat deze Saw extreem wordt.

Ben benieuwd of dat ding op het hoofd van die vrouw in deel 1 nu wel open klapt...

IcU schreef:

Laat maar komen!

avatar van Esteban

Esteban

BoordAppel schreef:

Tuurlijk is het commerciel gezien een voor de hand liggend, goed idee om een vervolg te draaien. Maar ik had het over de film op zich.

avatar van savi_7

savi_7

Darren Lynn Bousman hij heeft het vervolg geschreven,samen met Leigh Whannell die ook aan deel 1 mee heeft gewerkt als schrijver, en als acteur. en ook het boek Saw 2 komt van de beide.

Boek??

avatar van janusjanus

janusjanus

Waarom nou weer een vervolg, kan alleen maar afbreuk doen op het orgineel!!

Ze maken toch ook geen Seven II of wordt het dan "eight"..

mr_noname

Wie weet wordt deel 2 nog een groot succes!

PS: ik heb er een goed vertrouwen in!

avatar van Modar

Modar

ik ben benieuwd.. deel 1 is dus echt super dus ik wil deze ook heel graag zien

avatar van Remmmie

Remmmie

janusjanus schreef:

Waarom nou weer een vervolg, kan alleen maar afbreuk doen op het orgineel!!

Ze maken toch ook geen Seven II of wordt het dan "eight"..

Het vervolg van 7 was toch iets van 11??? of dergelijks....

Maar goed, ik mot eerst Saw 1 afkijken voordat ik deze wil zien, ze lijken me beide super........

avatar van Jeandre

Jeandre

Saw is een geweldige film, met hier en daar zijn momenten maar dan moet je niet een deel 2 gaan maken

avatar van pjotr

pjotr

Dat kun je toch gewoon bij desbetreffende film plaatsen?....en vertel er dan ten minste ook bij waarom je dat vindt want hier heeft natuurlijk niemand wat aan...