• 9.421.379 stemmen

Geregisseerd door: Darren Lynn Bousman

Met onder meer: Donnie Wahlberg, Franky G en Glenn Plummer

Releasedatum: 5 januari 2006

Plot Saw II

"Oh yes... There will be blood."

Detective Eric Matthews (Donnie Wahlberg) onderzoekt een bloederige moord en het gevoel bekruipt hem dat Jigsaw, de moordenaar die een spoor van lichamen en lichaamsdelen achterliet, weer actief is. Hij krijgt snel gelijk. Deze keer heeft Jigsaw niet twee mensen opgesloten, maar maar liefst acht personen die elkaar niet kennen en niet weten wat hun onderlinge connectie is. Ze zullen alleen kunnen overleven wanneer ze hun verstand gebruiken. Dat geldt ook voor Matthews, voor wie de tijd steeds meer begint te dringen.

John Kramer / Jigsaw

Michael Marks

Obi Tate

avatar van Sagittarius

Sagittarius

Best wel een redelijk vermakelijke film. Het is de moeite wel waard om te kijken. een 3

avatar van maurice32

maurice32

trailer van saw 3

je ziet niet veel , maar hoort zich bloederig aan...ik hoop dat die beter dan de 2e wordt ...ik vond deel 1 veel beter.

avatar van JorritS

JorritS

Zelden is een sequel net zo goed als het eerste deel, maar Saw II is gewoon heel goed. Het heeft uiteraard niet de magie van het eerste deel, maar de vindingen zijn even geniaal, zoals de glazen bak, waar die meid haar handen in steekt, en vervolgens haar polsen doorsnijdt. Ook het feit dat Amanda het werk van Jigsaw doorzet is goed gevonden, gewoon uit Saw gehaald; "He helped me".

Tof, 4*.

M.ike

Saw 1 vond ik al slecht maar dees moet ik nog zien heb er`over dus geen oordeel nog , maar hoop dat het niet z`on slappe THIRLLER als 1 is met 2 a3 horror momentjes .. ( staat op me nog te zien lijst )

M.ike

dr komt deel 3 staat er ergens boven lekker orgineel . dit is zeker het begin van z`on saaie landradige vervolg serie net als scary movie ..

avatar van jasha

jasha

M.ike schreef:

waarom geef je dan scary movie 4 een 5?

avatar van Smashmint

Smashmint

jasha schreef:

waarom geef je dan scary movie 4 een 5?

lol, hoe ga je dat uitleggen

avatar van Blanky

Blanky

Verrassend genoeg vind ik deel 2 net zo goed als het eerste deel. Echter, de formule is reeds bekend en dat zwakt de film een beetje af. Desondanks 4*. Ik ga ervan uit dat deel 3 (en misschien wel 4, 5, 6 en 7) een stuk minder zal zijn.

hier kan ik kort over zijn: Goede film 5*

avatar van Inperfections

Inperfections

Zo hier en daar een foutje, maar het blijft een enorm goede in zijn genre.

avatar van M@us

M@us

Zo heb hem gezien en kan alleen maar zeggen goede film. heb me geen minuut verveeld! Het einde geeft weer aan dat er zeer zeker weer een derde deel komt. nou van mij mag het laat maar komen!

avatar van TimD

TimD

Kijk eens op Saw III op moviemeter .

avatar van Big_bazznizz

Big_bazznizz

Ik vond 1 beter maar desondanks toch een vette film. Alleen best verontrustend dat er mensen op deze aardbol rondlopen die dit bedenken

avatar van Mescaline

Mescaline

Leuke film maakte weer een hoop indruk op mij (net als Saw 1) saw is echt een top film goed bedacht goed geacteerd en geen moment saai ! 4,5 voor saw 1 & 2

Alleen die open eindes zijn soms wat minder..

Smashmint schreef:

lol, hoe ga je dat uitleggen

omdat ik 3 en 4 niet slecht vond en heb volgens mij daar op gestemd .?

avatar van film-gek

film-gek

erg goeie film maar toch niet zo goed als deel 1 de magie is er uit bij dit deel

avatar van Roundabout

Roundabout

Damn.. can't wait until saw 3! .. wanneer komt ie uit? december toch?..

avatar van Dr Samba

Dr Samba

Deze film was net zo goed als deel 1.
Het verhaal is net zo goed en het laatste stukje dat die vrouw de nieuwe opvolger wordt was al een teken van een saw 3.
Ik wacht geduldig tot 3 ben na de trailer wel onder de indruk . een 5!

avatar van Kisje

Kisje

Saw 3 komt hier pas uit in december?? Dat is nog wel lang als je ziet dat hij in de V.S. al de 31ste oktober uit komt...

avatar van ozkan88

ozkan88

Ik heb hem al thuis liggen!! SAW 3 maar zonder ondertiteling..

avatar van film_kaza

film_kaza

Maar jij hebt dus duidelijk geen inzicht in de psyche van een moordenaar!

Dit bericht zie ik nu pas.

Ik vind het wel speciaal hoe hij z'n slachtoffers om het leven laat brengen.

Het stomme eraan is de rede en de domheid van die jig-saw. "Ik heb nooit iemand pijn gedaan"zegt hij. Nee hoor, je bent alleen schuldig voor de dood van een hele hoop onschuldige mensen die gewoon doen wat ze willen doen. "Bemoei je met je eigen zakan!" Heeft jig-saw daar ooit van gehoord? Nee vast niet.

avatar van qwertary1992

qwertary1992

ik wil 1 van de 2 met een paar vrienden kijken... welke zou ik moeten kiezen?

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11948 berichten

Wat dacht je van te beginnen met deel 1?

avatar van Niqk

Niqk

ja.. zeker doen.. anders begrijp je delen uit deel 2 niet denk ik...

verrassend einde

vond saw 1 veel en veel beter.

avatar van ;suus*

;suus*

hij is beter als saw 2 want die vind ik niet echt bloederig! Die naalden vond ik wel relaxt Maar je zag wel weinig van die pinnen in dat hoofd, wel jammer

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Minder dan deel 1, maar door het zeer opvallende einde weer toch weer een goede film. Ik had liever net als bij deel 1 wat minder mensen gehad die worden opgesloten. In deze film is het allemaal te groot. Geen kleine badkamer meer, maar een groot huis, en een groot politieteam dat meewerkt in de film. Ik vind dat niet ten goede komen van de spanning . Toch 3,5*

avatar van Roel-

Roel-

• 1978 berichten

Vond er geen bal aan.. Had wel wat verwachtingen van deze film. Maar is uiteindelijk niks geworden. Vond het verhaal bagger, kan het niet eens een verhaal noemen. Heb me verveeld tijdens het kijken. Enige plustpuntje is dat er wel wat originele martel apparaatjes in zitten die ik nog niet eerder in een film ben tegen gekomen.

avatar van Frank7

Frank7

Deze film haalt bij verre na het nivea niet van de eerste film in mijn ogen. Te rommelig, te bloederig een beetje te veel spectakel. Ook het feit dat een slachtoffer samenwerkt met de killer gaat te ver. Jammer ik had van het vervolg toch wel meer verwacht. Misschien wordt saw 3 beter, al is de magie voor mij wel eraf nu. kom niet verder als 3 sterren.

avatar van Hando

Hando

Haalt het niet het niveau van het eerste deel, maar de film was zeker niet slecht. De verbale confrontaties tussen John en Eric bezaten zeker een akelige onderhuidse spanning. Verder waren de vallen best leuk bedacht, en was de twist op het einde geweldig.

De minpunten zijn inderdaad de wat clichématige slachtoffers, en het is iets teveel een slasher geworden.

Toch 3.5 sterren.

avatar van DarkDuuvel

DarkDuuvel

wat een K*t film

een nul-film dus ook nul-sterren.