• 9.373.535 stemmen

Met onder meer: Busta Rhymes, Bianca Kajlich en Tyra Banks

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 14 november 2002

Plot Halloween: Resurrection

"Evil finds its way home."

Het gebeurde op 31 oktober 1963: Halloween. De zesjarige Michael Myers slachtte doodkalm zijn zus af. Vijftien jaar later ontsnapte hij uit een psychiatrische gevangenis. Halloween 2002. Een groep studenten brengt de nacht door in het vervallen ouderlijk huis van Michael Myers. Hun belevenissen zijn live te zien op het internet. Ze zijn echter niet alleen.

bioscoopzaal

Deze heb ik niet gezien, maar deel twee was inderdaad erg aardig. Hij kwam daar nog het meest in de buurt van de typische Carpenter-stijl.

PLOT:

The plot is still unknown, though it is said by producer Moustapha Akkad that they are trying to make the film more like the original "Halloween" with the same "killer stalks babysittler" theme. Rumore (sic) has it that the film will be called "Halloween: Retribution" and they are bringing to the story the son of Dr. Sam Loomis.[/i]

Bron (Halloweenseries.com)

Ga er dus maar gerust vanuit dat de teaser nep is. Halloween 9 is voorlopig nog ver weg.[/quote]

ja dat is wel goed dat ze opnieuw weer die typische halloweensfeer willen terug brengen

Het is wel de bedoeling dat de film een release krijgt in september 2004

oja als de trailer nep is waarom staat hij dan op de officiele website

sash! schreef:

Het is wel de bedoeling dat de film een release krijgt in september 2004 oja als de trailer nep is waarom staat hij dan op de officiele website ok ja het is maar een voorlopige trailer he omdat er teveel nep trailers waren die een ander verhaal toonden over de nieuwe halloweenfilm maar omdat de nieuwe halloweenfilm nog in productie is kunnen ze nog geen "echte" trailer laten zien vandaar dat de producers deze als momenteel "officiele trailer" laten zien in afwachting van de echte trailer die later zal uitkomen gewoon omdat er op het net teveel neptrailers waren die een onjuist verhaal toonden in hun trailer

Het zal dan wel, maar als je kijkt naar de officiële kanalen, is er nog totaal geen nieuws over een nieuwe Halloween bekend.

Enne, een kommaatje hier en daar kan ook geen kwaad.

sash!

wel ja we zullen wel zien he alleen hoop ik maar dat de nieuwe halloweenfilm heel wat beter zal zijn dan deze hier.

nieuwe trailer halloween 9

www.angelfire.com/hi5/halloween9teaser/

avatar van kevke1990

kevke1990

Ik ga juist het script lezen van Halloween 9 EN Halloween 10.

kevke1990 schreef:

Ik ga juist het script lezen van Halloween 9 EN Halloween 10.

halloween 10 ook al sjiek ben benieuwd

bioscoopzaal

Joh, begin nou niet opnieuw. Je ziet toch zo dat ook die nieuwe teaser nep is, gemaakt door een liefhebber? Die trailer is trouwens veel te goor, de Amerikaanse filmkeuring zou hem er nooit doorlaten.

avatar van kevke1990

kevke1990

halloween 10 ook al sjiek ben benieuwd

ik ook de halloweenfilms zijn te gek!!!

kevke1990 schreef:

ik ook de halloweenfilms zijn te gek!!!

ik vin da ook michael meyers rules!!!!!!!!!!!

laaste nieuws over halloween 9 http://halloweenseries.com/halloween9

sash!

hot news over halloween 9!!!!!!!

film zal pas uitkomen in 2005 en dus niet in 2004 zoals eerst gepland.

Men wil halloween 9 als een van de beste uit de reeks maken.

Michael Gornick is zogoed als zeker de regisseur van halloween 9.

meer info http://www.halloweenseries.com...

avatar van Soeperman87

Soeperman87

Ik gaat even kijken....

I love Halloween

avatar van Minotrax

Minotrax

@ Sash: Proberen ze niet iedere sequel het beste deel te maken. Maar 9,7 van de 10 keer lukt dit niet. Ik kan trouwens nog helemaal niets vinden over Halloween 10, die er volgens jullie ook moet komen. Zelfs de IMDb heeft er niets op staan.

Ik vond hem echt heel slecht en totaal niet spannend. Dit heeft niets met alle voorgaande delen te maken. Lautie Strode gaat in het begin al dood. Hadden ze beter aan het eind kunnen doen zodat Michael eerst nog de hele film een mooie strooptocht had kunnen doen.

Nu huppelen er van die irritante tieners rond, maar gelukkig maakt michael er wat af, zodat de film nog een beetje de moeite waard is...

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Ik vond dit al met al een heel redelijke sequel. Leuke scenes, standaard doch vernieuwend plot en uiteindelijk toch wel ***1/2 waard.

spannend, humor,soms voorspelbaar...

maar leuk:D

Vooral op het einde schrok ik toch.

avatar van mikey

mikey

Afschuwelijk vervolg door rosenthal die ook deel 2 deed. Saai gedaan en niet meer volgens de regels. zo is michael een rare kung fu expert. cliches worden afgewerkt alsof het een hoerenplek betaamd. met veel domme tieners en een nog dommere curtis

nieuws over halloween 9

kevin williamson is de director (bron IMDB)

Meer nieuws over halloween 9 http://www.creature-corner.com...

avatar van Chainsaw

Chainsaw

sash! schreef:

Meer nieuws over halloween 9 http://www.creature-corner.com...

Er staan in ieder geval drie mooie woorden in dat stukje tekst : "No Busta Rhymes".

bioscoopzaal

Er staat ook: "So, there you have it. No way of knowing if it is legit, but if it is, you heard it hear first."

Haal het zoutvaatje maar alvast boven.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Zo zonde......

De hele Halloween franchise word de grond ingewerkt door dit soort absurde sequels inclusief absurde "acteurs", puur om het jongere MTV publiek naar de bioscoop te trekken. Als Halloween liefhebber doet het pijn om te zien waar de serie naartoe is gegaan.

avatar van berthus 26

berthus 26

ik ben een echte halloween fan alle films zijn goed maar naar lang wachten is dit de beste meer spaning en horror echt een topper ^0^

avatar van sharky

sharky

Ik vind het jammer dat ze de echte originele spanning van de Halloween films vervangen voor populaire humor en verderf in deze 8e Halloween film. Ook jammer dat Lauri Strode gedood werd in deze film. Hopelijk komt ze in de volgende film weer terug. Ze kunnen bijv. doen dat Lauri de steek van het mes heeft overleefd, en dat de film begint met zusters en een ambulance waar Lauri wordt ingetakeld.

avatar van Phil Leotardo

Phil Leotardo

Spoiler

avatar van movielauxje

movielauxje

sharky schreef:

ja, dat zou ik ook leuk vinden.Dan zou Micheal weer achter haar kunnen lopen, i like halloweenmovies

avatar van Smartass

Smartass

Is t al de 8e?! Nou ik moet zeggen dat ik zelf volgens mij maar 3 delen heb gezien, maar bij horrors heb je wel vaker dat delen zoals IV, V, VI alleen maar slechter worden dus vandaar. Ik vond dit weer een spannend deel, en dat toffe geluidje maakt het helemaal af! Trouwens, ik vraag me nou al een tijdje af of Het geluidje hierbij niet toevallig hetzelfde is als bij Bassie & Adriaan Maargoed..

avatar van IcU

IcU

Smartass schreef:

Ja daar zat ik ook aan te denken. Maar dat muziekje bij Bassie en Adriaan is van de exorcist

avatar van TheOne

TheOne

Vervolgen blijven maar komen, maar ded producers nemen niet de moeite om ze beter te maken dan de vorige. Het enige leuke aan deze film is dat Michael Myers hoofd niet werd afgehakt in de vorige deel, maar van een politieagent. De rest is precies hetzelfde en te voorspelbaar. Aan het einde weet je ook altijd dat hij nog levend is. Niks bijzonders aan. Nadat Wes Craven de slasher-movies weer leven in bracht met Scream blijven zulke onzinnige films en vervolgen komen.

avatar van Edie

Edie

VERSCHRIKKELIJK, GATVER... Sorry hoor, gister dus gezien... Toolbox Murders was nog beter dan dit misbaksel... Costa durf ik bijna nog beter te noemen!..

Een dikke 0,5, echt jammer dat voor dit soort gevallen je niet minder stemmen kan.. Kan gewoon totaal NIETS positiefs verzinnen aan deze film (behalve dat het een einde heeft...) oww, en we zijn wel van die Jamie Lee eens af...

avatar van movielauxje

movielauxje

sharky schreef:

Jamie Lee Curtis agreed to do her part, only to make sure her character, Laurie Stode (or herself) wouldn't appear in another sequel.
Spijitig, nu komt ze zeker niet meer terug