?

George Seaton

mijn gemiddelde
3,16
524 stemmen

Geboren:
17 april 1911
South Bend (Verenigde Staten)

Overleden:
28 juli 1979 (68 jaar)
Beverly Hills (Verenigde Staten)

Er staan 18 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 524 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,16 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,72

Filmografie

4,00 (2)
Diamond Horseshoe (1945)
Alternatieve titel: Billy Rose's Diamond Horseshoe
3,47 (147)
Miracle on 34th Street (1947)
3,33 (3)
Apartment for Peggy (1948)
2,89 (9)
The Big Lift (1950)
For Heaven's Sake (1950)
Alternatieve titel: In 's Hemelsnaam
4,00 (1)
Little Boy Lost (1953)
3,17 (33)
The Country Girl (1954)
3,28 (50)
Teacher's Pet (1958)
3,50 (16)
The Counterfeit Traitor (1962)
2,89 (14)
The Hook (1963)
3,30 (45)
36 Hours (1965)
Alternatieve titel: Thirty Six Hours
2,89 (190)
Airport (1970)
2,09 (11)
Showdown (1973)