Peter Jackson

mijn gemiddelde
3,94
47192 stemmen

Geboren:
31 oktober 1961 (55 jaar)
Pukerua Bay (Nieuw-Zeeland)

Er staan 14 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 47192 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,94 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,93

Filmografie

3,20 (657)
Bad Taste (1987)
3,11 (262)
Meet the Feebles (1989)
Alternatieve titel: Just the Feebles
3,62 (1282)
Braindead (1992)
Alternatieve titel: Dead Alive
3,41 (880)
Heavenly Creatures (1994)
3,39 (132)
Forgotten Silver (1995)
3,30 (966)
The Frighteners (1996)
3,50 (4159)
King Kong (2005)
3,42 (2158)
The Lovely Bones (2009)
3,70 (3539)
The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
Alternatieve titel: De Hobbit: Een Onverwachte Reis
3,67 (2457)
The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)
Alternatieve titel: The Hobbit Part 2
3,43 (1886)
The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)
Alternatieve titel: The Hobbit Part 3