menu

Hier kun je zien welke berichten Frenetic als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Abduction (2011)

2,5

Redelijke film. Het acteerwerk was een voldoende waard. Al hoewel ik me soms aan Taylor Lautner irriteerde. Dat ze dat groene truitje van vroeger nog in het laatje hadden liggen na ongeveer 15jaar, en dat dezelfde vlek er nog steeds opzat + dat die Russen/Georgiers de CIA konden afluisteren is alleen zeer maar dan ook zeer onrealistisch
De actie was mooi.
Het einde viel me zwaar tegen.

Alice through the Looking Glass (2016)

3,0
Na het zien van de trailer was 1 van de eerste dingen die in mij opkwam dat dit vervolg niet perse had gehoeven. Toch was ik er aan de andere kant wel benieuwd naar en besloot om vandaag de film in mijn vakantie te bekijken.
Dit tweede deel is naar mijn mening toch minder dan het eerste deel. Het ''sprookjesgevoel'' ontbreekt toch vergeleken met het eerste deel. Alice in Wonderland is als geheel plaatje beter. Niettemin keek deze film aardig weg en zag het computerwerk net als het eerste deel er prachtig uit en deden de acteurs als Johnny Depp hun ding. Al met al een prima film in dit genre maar ik heb ze beter gezien.

Catacombs (2007)

1,0
Wat een flopfilm Helemaal in het donker, het verhaal sloeg nergens op, 1 van de slechtste films die ik ooit hebt gezien, heb de film ook niet afgekeken

D-War (2007)

Alternatieve titel: Dragon Wars

3,0
Ik vond het en mooie film. Mooi gemaakt, sommige personages deden me een beetje aan Star Wars denken en Lord of the Rings zoals die wezens in de steden lopen. Mooi verhaal wel een beetje ingewikkeld 4,5/5

Far Cry (2008)

2,5
Spannende film, Game is beter.
De film kon iets beter

Fire & Ice (2008)

Alternatieve titel: Fire & Ice: The Dragon Chronicles

3,5
FelixTheCat schreef:
(quote)


Inderdaad. Het was een redelijke film hoor met wat bekende acteurs. Er zijn echt films die slechter zijn. Met onbekende acteurs enzo. Met slechtere special effects. Wat je nu zegt klopt niet Fryce. Want kijk maar eens naar de flop 100. Slechter kan dus wel.

idd in flop 100 staan veel slechtere films dan Fire en ice dus slechter kan idd dus wel. maar in flop 100 staan ook veel comedys

How the Grinch Stole Christmas (2000)

Alternatieve titel: The Grinch

2,0
Matige film, heb misschien 2x gelachen. Het acteerwerk vond ik ook maar matig.
In het begin van de film gaat er een alarm af wanneer die 4 kinderen de berg van de Grinch beklimmen, maar later in de film klopt dat meisje(cindy) gewoon aan zonder dat er een alarm afgaat....

Last Airbender, The (2010)

Alternatieve titel: Airbender

3,0
hmm had er eigenlijk veel meer van verwacht , had de serie al voor de film gekeken trouwens. De special effects zijn goed maar het acteerwerk kon veel beter, Sokka mocht inderdaad meer humor hebben en ik vond dat de acteur die Aang speelde niet de juiste.
Het eindgevecht maakt veel goed met de mooie special effects
Opvallend is ook dat Sokka,Katara en hun grootmoeder (bijna) de enigste blanken zijn in de waterstam, de rest zijn allemaal aziaten ( de kinderen).
De film mocht van mij ook wat langer duren aangezien de serie (boek 1) 20 afleveringen heeft ofzo

Last House on the Left, The (2009)

3,5
Goede film maar ik had eigenlijk wel wat beters verwacht, maar het heeft als nog een goed verhaal, 3,5/5

Mechanic, The (2011)

4,5
Deze film overtrefte mijn verwachtingen. De actie was prachtig in deze film. Acteerwerk was ook uitstekend net als het verhaal. Kortom Simon West heeft een actiefilm gemaakt zoals het hoort.

Nightmare on Elm Street, A (2010)

2,5
Geen enkele x geschrokken in deze film. Jackie Earle Harley acteerde matig. Acteerwerk van de overige acteurs/actrices was redelijk. Hoe Freddy zijn slachtoffers vermoordde, mocht van mij wel wat bloederiger.

Oorlogswinter (2008)

Alternatieve titel: Winter in Wartime

4,0
Eigenlijk wat meer van de film verwacht, maar het is een hele goede Nederlandse Film, sterk verhaal

Red Water (2003)

2,0
Matige haaienfilm Special Effects waren matig. af en toe zaten er wel wat leuke momenten tussen maar deze film is niet echt iets bijzonders. En soms onwerkelijke dingen zoals een vrouw die met 1hand op de trap die haai wegduwd 2/5

Scorpion King: Rise of a Warrior, The (2008)

Alternatieve titel: Scorpion King 2

1,5
Het begin was inderdaad redelijk, maar daarna werd deze film steeds gekker en gekker , de slowmotions tijdens de gevechtscénes werden een beetje eentonig, slecht acteerwerk, de special effects waren al helemaal slecht. die minotaurus was net zo slecht als die van de Minotaur . En hoe ze in de onderwereld kwamen met dat stuk rots sloeg ook nergens op.
Het stukje met die godin was irritant en het slot was al helemaal slecht, die schorpioen leek nergens op
1,5*

Shawshank Redemption, The (1994)

5,0
Ramon K schreef:
(quote)


Ik wil niet lullig zijn, maar dit bedoel ik nou. Wat heb je dan aan gevangenisfilms gezien in godsnaam? Ik kan Chicken Run en TSSR zo even in je lijst spotten, maar waar baseer je het verder dan nog op?

Heel belangrijk 'lijkend' statement is het maar je hebt amper of geen vergelijkingsmateriaal. Nablaten van de massa. En dan nog durven mensen met cijfers en getalletjes te komen ter verdediging van Darabont's matige muk. Ik ga verlagen.

Ik zie o.a. Felon erbij staan en Chicken Run noem ik geen gevangenisfilm, en als je inderdaad om die reden je stem gaat verlagen slaat dat nergens op maarja.

Overigens vind ik de film zelf wel een goede film met een mooi verhaal

Sleepy Hollow (1999)

4,0
Heerlijke fantasyfilm. Typisch een film van Tim Burton. Uiteraard met Johnny Depp
Ik zou het eerder een fantasy/mystery noemen dan horror/fantasy. Het verhaal en de uitwerking ervan is goed en het acteerwerk is ook voldoende. De film wist van het begin tot het einde te boeien. De achtergrondmuziek, de kostuums en het decor zorgden voor een sfeervolle film. Wel zaten er overdreven/ongeloofwaardige momenten in de film zoals: het gevecht op de brug aan het begin van de film, waarbij de Headless Horseman zijn tegenstander in 1 keer door midden slaat. En de eindscene waar Ichabod wordt neergeschoten maar vrijwel gelijk opstaat daarna alsof er niks aan de hand is. Daarnaast had de soortige romance tussen Ichabod en Katrina geen enkele toegevoegde waarde en werd het op een gegeven moment zelfs licht storend. Desondanks blijft het een goede en amusante film.

Trick 'r Treat (2007)

Alternatieve titel: Trick or Treat

3,5
Tha-Joker schreef:
Wauw. Best verbaasd door deze film! Het stukje waarbij het meisje voor het eerst iemand vermoord en ze allemaal vampieren worden is schokkend en komt precies op het goede moment! Brrr... Lekker. De muziek alles past. Jammergenoeg is die wolf superlelijk. Ik ben trouwens helemaal weg van die jongen met die zak over zijn hoofd. Net zoals bij El Orfanato.
Snoep of leven! Een 8/10!

Ik had ook niet verwacht van die vampieren
Maar ik vond het een leuke en vermakelijke film. Dat jongetje vond ik geniaal

Unthinkable (2010)

4,0
Topfilm. Heb me geamuseert met deze film. Acteerwerk was goed. Jackson speelde zijn rol geweldig 4/5
Zeker een aanrader

Ward, The (2010)

Alternatieve titel: John Carpenter's The Ward

2,0
Simpele horrorfilm, voorspelbare ''schrikmomenten'', acteerwerk was redelijk. Had er eigenlijk meer van verwacht.

Wrath of Cain, The (2010)

Alternatieve titel: Caged Animal

2,0
had er eigenlijk meer van verwacht, jammer. Het acteerwerk vond ik nogal slap, sommige scenes waren zo slecht dat het nog lachwekkend ook was. Er speelde niet veel bekende acteurs in voor en het verhaal vond ik ook maar zwakjes vooral het einde van het verhaal vond ik beetje zwak, had er eigenlijk meer van verwacht en dat er meer vechtscenes inkwamen.

Zone of the Dead (2009)

1,0
Het acteerwerk is écht bizar slecht Het beeldkwaliteit is slecht.
De actie en het verhaal kon ik nog matig noemen Kwam dicht in de buurt van een C-film.