Genre: Thriller / Horror
Canada / Verenigde Staten
Geregisseerd door: Michael Dougherty
Met onder meer: Brian Cox, Dylan Baker en Leslie Bibb
Plot Trick 'r Treat
"Poison, Drowning, Claw, Or Knife. So Many Ways To Take A Life."
Vier verhalen die plaatsvinden in een stadje tijdens Halloween: we zien een seriemoordenaar die vergiftigd snoep produceert, een groep kinderen die een geheim ontdekken over het stadje, een jonge vrouw die achtervolgd wordt door een gemaskerde stalker en een bejaarde die maar niet afkomt van een duivelse trick-or-treater.
Mr. Kreeg
Macy
Janet
Danielle
Psolitsa
Leuke film zeg! Wat een heerlijke verademing na..al die saaie halloween slashers..
Een mix tussen horror en comedy zou ik hem willen noemen.
Ik heb deze film 2 x gezien en 2 keer vermaakte ik me.
Geen hoogstandje, maar ZEKER eentje die je moet zien. Ligt
ook niet te zwaar op je maag enzo
Psolitsa
Uitermate zwakke horrorfilm die eigenlijk alles mist wat een goede horrorfilm moet hebben: sfeer, spanning en bloed. Van de vier flinterdunne verhaaltjes die door elkaar geweven worden is er geen enkel boeiend genoeg. Het zijn weliswaar korte episodes, maar dan nog hadden de scenaristen er wat meer diepgang aan mogen geven. Ook de manier waarop ze uiteindelijk bij elkaar komen is niet bepaald vindingrijk. Gelukkig zit er af en toe een leuke vondst in (de dode kinderen en de sexy vampiers), maar daar blijft het helaas bij. De humor is ook niet echt van hoogstaand niveau.
Ook de audiovisuele uitwerking laat te wensen over. De muziek is ronduit afschuwelijk, want veel te luid en veel te nadrukkelijk aanwezig, en het beoogde sfeertje is niet overal even goed voelbaar. De decors en bijhorende belichting met al die pompoenen waren nog wel fraai.
Kortom, af en toe een lichtpuntje, maar over de ganse lijn is Trick 'r Treat veel te braaf en te eentonig.
Aah daar ben ik het niet mee eens! Horror hoort bloed te bevatten? Meen je dat nou ..... Kijk jij maar 1 of 2 genres horror dan?
Overigens zit er superveel sfeer in deze film.. juist.. maar die mis jij blijkbaar.. Over humor valt overigens niet te twisten.. het ligt je of niet.
Freckles
Fantastische horrorfilm! Origineel en goed verhaal.
Een paar stomme minpunten zoals de voorspelbaarheid!
Voor de rest is de film leuk om te bekijken op Halloween, en ook op andere dagen.
Loved it!
orbit
- 12092 berichten
Geestig filmpje met bijzonder weinig om het lijf, maar wel aardige vermakelijke griezelverhaaltjes. Brian Cox was erg goed als laatste.
Tha-Joker
Komt vanavond om half 11 op film1 action. Misschien dat ik hem eventjes meepak.
Tha-Joker
Wauw. Best verbaasd door deze film! Het stukje waarbij het meisje voor het eerst iemand vermoord en ze allemaal vampieren worden is schokkend en komt precies op het goede moment! Brrr... Lekker. De muziek alles past. Jammergenoeg is die wolf superlelijk. Ik ben trouwens helemaal weg van die jongen met die zak over zijn hoofd. Net zoals bij El Orfanato.
Snoep of leven! Een 8/10!
Gelukkig duurde deze film maar 75 minuten want langer had ik het niet uitgehouden. De film deed me erg denken aan films als "Twilight Zone" en "Cat's Eye". Dus bijster origineel was deze film zeker niet.
Dit was ook zo'n popcorn tiener horror film net zoals de eerder genoemde films. Misschien dat kinderen dit soort films nog leuk vinden maar mij kon het niet echt meer bekoren. Het laatste gedeelte van de film was nog het leukste. Maar het beste was nog de aftiteling want toen was ik tenminste uit mijn lijden verlost.
Achilles
Ik dacht dat ik naar een serie van "goosebumps" aan het kijken was. Vond hem niet spannend, terwijl deze film dat zeker in potentie enorm in zich heeft. Hij keek wel lekker weg en er zat goed wat tempo in.
Verdienstelijke 3*
CaptainTwisted
Oooh toen jij de achterkant las, en zag dat het Warner Bros label erop zat, dacht je dat dit een juweeltje zou worden?
Ik wist na 2 minuten al wat voor soort film dit zou worden. Echt een regenachtige zondagmiddag film. Maar ik vond hem daarentegen wel aardig goed.
Achterkant las
Ik kijk alleen films op Film 1 (daar zenden ze deze op uit) of ik pindakaas films. Als deze film niet op Film 1 was geweest zou ik hem waarschijnlijk nooit hebben gezien.
Charmides
Deze gezien op Film1 ja. Aardige film. Niet zo heel erg goed. Maar toch vermakelijk. Had er iets meer van verwacht maar uiteindelijk heb ik hem met plezier afgekeken.
CaptainTwisted
Achterkant las
Hahaha sorry, mijn fout
DVD-T
Erg leuke halloween film met een dikke knipoog naar de tachtiger jaren horror.
Een leuke mix met verschillende horror elementen, met vele knipogen naar ouder, vooral uit de jaren tachtig, komende films. Elk verhaal heeft zo z'n leuke elementen. een vlot en niet te moeilijk verhaal, of eigenlijk verhalen, maken dit een erg onderhoudende horror film. Jammer dat er niet meer bloed bij komt kijken, maakt het geheel net iets te braaf. Verder bied de film gewoon topvermaak, en de film is dan ook alweer voorbij voor je het weet. De verhalen met Baker en Cox waren nog het leukste en vooral die laatste heeft me veel plezier bezorgd. Ook erg mooi geschoten allemaal, en lekker sfeervol ook. Lang geleden dat ik een horrorfilm met zo'n lekker sfeertje heb gezien.
JeroenStaarink
Een oiginele en vermakkelijke film. De verhaallijnen waren leuk verzonnen en het zag er allemaal goed uit. Toch blijven dit soort films niet mijn ding. Je moet nu denken dat dit een horror is. Een schrik is verre van zoek. In ieder geval zeker geen 82 min weg gegooid.
Frenetic
Snoep of leven! Een 8/10!
Ik had ook niet verwacht van die vampieren

Maar ik vond het een leuke en vermakelijke film. Dat jongetje vond ik geniaal
katteke
Ik had ook niet verwacht van die vampieren
Maar ik vond het een leuke en vermakelijke film. Dat jongetje vond ik geniaal
Waren het geen wolven in plaats van vampieren?
In eerste instantie leken ze inderdaad op vampieren, maar toen ze meer transformeerden waren het volgens mij toch echt wolven.
Kan natuurlijk ook aan mij liggen
snake shit
Bangelijk goei horror,in het begin versta je niet veel maar aan het einde word alles duidelijk

psycholamp
- 1960 berichten
Best geinig en leuk dat we eens te maken krijgen met een "nieuwe' film ipv. een (overbodige) remake van een andere film. De verhaaltjes zijn leuk en de sfeer is prima.
Mescalino
Nee niet echt een geweldige film waarbij ik moeite had om de aandacht erbij te halen. Van een verhaal is weinig te ontdekken, ik heb porno films gezien met een beter verhaal.
nee betwijfel of ik hem nog vaker zal zien.
2 sterren omdat de gore er wel redelijk uit zag.
tcdaizz
Geen slechte film, maar teveel door elkaar, en daarbij snapte ik de helft niet... nu ik weet dat het 4 verschillende verhalen zijn wordt het me duidelijk..
xiqu0n
Ik vond dit best een leuke film. Het is van vier kanten gefilmd wat het wel interessant maakt. Het was soms wel een beetje teveel van het goede voor mij. De verhalen liepen dan zo door elkaar dat je soms toch wel even moest opletten.
Uiteindelijk is het wel heel leuk in elkaar gezet. Het camerawerk vond ik best goed.
Het is geen echte enge horror mijns inziens, maar het was zeker een leuke film om eens gezien te hebben.
Fijne horrorfilm, dat een viertal korte verhalen prima met elkaar in 1 setting verwerkt en op een aantal momenten behoorlijk verrassend, sfeervol en zelfs grappig uit de hoek komt.
Riddierid
Eerst dachten we: WTF? WAAR GAAT DEZE FILM OVER!? maar later bleek er wel een verhaal in te zitten. toch best wel een leuke film. maar niet echt eng.
DonViseroo
Niet echt geslaagde film, op het einde zie je wel dat alles met elkaar te maken heeft. Maar vond toch niet echt dat er één goed verhaal in zat. Vond de horror in het verhaal ook niet erg schrikwekkend.
Ga deze film waarschijnlijk geen tweede keer bekijken.
benzoni
mijn hemel, wat een rotfilm.
slecht verhaal, geen spanning, irritante acteur(tje)s
misschien had ik wel gewoon mijn dag niet.
sonyjh
goede film, te laag gemiddelde.
Vooral de sfeer in de film vond ik goed
Matige horrorfilm waarbij een aantal korte verhaaltjes elkaar doorkruisen tijdens een halloweennacht in een Amerikaans stadje. Het is allemaal een beetje te kunstmatig en 'gemaakt' om echt spannend te worden, maar er wordt wel een goeie sfeer gecreëerd. De film ziet er ook mooi uit met goeie special effects, mooie kostuums, make-up en kostuums.
En voor degene die het spel Little Big Planet op de PS3 heeft, kan eigenlijk alleen maar lachen om het kleine monstertje met de jutten zak over zijn hoofd.

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

Voyna i Mir