• 9.380.902 stemmen

Transformers: Dark of the Moon (2011)

Actie / Sciencefiction | 154 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Michael Bay

Met onder meer: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley en Patrick Dempsey

Releasedatum: 29 juni 2011

Plot Transformers: Dark of the Moon

"The invasion we always feared. An enemy we never expected."

Nadat Sam Witwicky is afgestudeerd, lukt het hem niet om werk te vinden en dat zet de relatie met zijn vriendin Carly onder druk. Sam ontdekt dat de NASA tijdens de eerste maanlanding in 1961 een gestrand ruimteschip heeft aangetroffen afkomstig van de planeet Cybertron, waar de moedige Autobots een bittere strijd voerden tegen de boosaardige Decepticons. Wanneer Optimus Prime, de leider van de Autobots, hoort van het ruimteschip op de maan, plant hij een missie om de waardevolle Zuilen aan boord veilig te stellen. Sam ontdekt echter dat de Decepticons hem voor zijn geweest en met de Zuilen een ruimtebrug maken die een heel leger naar de aarde brengt. Kunnen Sam en de Autobots voorkomen dat de Decepticons de mensen tot hun slaven maken?

avatar van The Oceanic Six

GVD, de bios hier waar ik heen gaat heeft alleen maar de 3D versie, net als bij Pirates 4. Moet ik weer extra dokken voor een feature die ik gewoon niet boeiend vind. Sterker, met een brilletje kijken levert zelfs irritaties bij me op.

avatar van Theunissen

Bij deze film kan 3D misschien juist wel wat extra's toevoegen.

avatar van SouthParkFan

SouthParkFan

Mwah ik vind het ook jammer. Heb een lui oog dus die 3D heeft voor mij geen zin. Frustratie voor mij, kwijlen voor de mensen die wel de film in volle glorie mogen aanschouwen

The Oceanic Six schreef:

Join the club, snap die verbazing niet hoor. Ik heb al ongeveer 1,5 jaar die keus niet meer en ben bij alles veroordeeld tot de 3D voorstelling, wat me gewoon 1,50 of 2,50 kost

avatar van astonm

astonm

De 3D schijnt hier wel gebruikt te wprden heb ik begrepen uit al verschenen recensies. Dus ik wil niet voor de film nu al beginnen met het afkraken van het 3D. Ik ga hem in ieder geval in IMAX zien.

(onofficiele) recensie AICN, erg grappig geschreven:

Ain't It Cool News: The best in movie, TV, DVD, and comic book news. - aintitcool.com

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Hmm, ik hoor hier alleen maar uitzonderlijk positieve dingen over. Het beste deel van de drie en de 1e film na 'Avatar' waar de 3D écht een bijzonder indrukwekkende toevoeging is. Ik zou na alle lof die ik tot nu toe gelezen heb bijna zin krijgen om dit toch maar (in 3D) in de bios te zien.

avatar van The Oceanic Six

Draait morgenavond al. Een vriend wilde er graag heen. Zal wel morgenavond of anders woensdagavond worden.

avatar van ropjuh89

ropjuh89

Kaartjes voor a.s. donderdag zijn al gereserveerd en gekocht! We hebben er zin in!

avatar van lagaiske

lagaiske

Jaja kaartje voor Woensdag avond zijn binnen!Kan niet snel genoeg Woensdag zijn!Dit wordt een bom...met of zonder 3D!

avatar van rep_robert

Morgen is het zover, dan gaat ie in premiere bij de Pathé, de kaartjes zijn gisteren al gereserveerd. Nu hopen dat het morgenavond niet met bakken uit de hemel naar beneden komt. Zuur dat jullie woensdag en donderdag gaan

Naomi Watts

Ik pindakaas 'm bewust, ik geef er geen cent aan uit. Al zal het Bay een worst wezen .

rep_robert schreef:

Ik ga ook bijna zeker morgenavond. Is nog even overleg maar komt goed.

Ben niet eens een Transformers fan (deel 2 blijft zwak), maar dit spreekt natuurlijk wel aan om eens in de bios te kijken, waar ik deel 1 en 2 gewoon thuis heb gezien.

Dankzij een teleurstellende 4e Pirates moet dit maar de beste zomerblockbuster worden.

Naomi Watts

Ga je mond spoelen . Deel 2 is nu al een classic. Fouter dan fout.

avatar van The Oceanic Six

Naah, die ongrappige ouders, het niet aanwezige plotje en de veel te lange aanloop naar de eindstrijd in Egypte verknalden veel. Megan Fox maakte weer het 1 en ander goed. Ik ga haar missen in deze, maar hopelijk wordt de film zelf een stuk beter.

Naomi Watts

De ongeinigheden schijnen hier wel minder te zijn en qua script wat blockbuster waardiger. Lijkt mij ook wat grimmiger dan de vorige delen. Al blijft Fox wel een gemis, vooral als je daar nu niks voor terug krijgt .

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Nou, die Rosie is anders ook niet verkeerd, vind ik 'niks' ervoor terugkrijgen vind ik een groot woord, alhoewel Fox wel op een natuurlijke manier wat sexier is.

Je mag 'r hebben Albus .

Naomi Watts schreef:

Aansteller, film kost mij ook maar 1,50

Naomi Watts

Voor 1,50 minder zou ik het doen .

avatar van rep_robert

En je kijkt de films niet voor de chicks he

Naomi Watts

Uiteraard niet, maar Fox is voor mij toch wel een groot goed binnen de Transformers franchise geworden. Terwijl haar rol niet eens een essentieel element is van de franchise. Raar maarvoelt echt als een enorme dealbreaker. Special FX zijn echt state of the art en Transformers an sich is jeugdsentiment. Dat gooi ik allemaal overboord voor La Foxy .

avatar van The Oceanic Six

Misschien hebben ze haar digitaal een cameo rolletje gegeven, zoals Schwarzenegger in Terminator Salvation

avatar van egelhunter

egelhunter

Heb deel 1 en 2 nog eens bekeken op blu ray. Zijn beide vette films. Weet nog wel de impact van deel 1 hoe vet het eruit zag. Deel 2 is gewoon actie en alles kan kapot maal factor 5. Dat Fox niet meedoet in deel 3. Fuck it. Ik wil gewoon vette actiescenes. Zit toch een nieuwe chick in dus komt goed. Ik ga zaterdag pas.

avatar van ropjuh89

ropjuh89

egelhunter schreef:

Precies, zo is het maar net! Het gaat niet om de chicks (Fox is mijn inzien trouwens zwaar overrated), maar om de knallende actie en de grafische schoonheid.

avatar van Falcon103

Falcon103

Eerste reacties schijnen toch wel positief te zijn, zelfs over het 3d beste sinds AVATAR

ik heb in ieder geval mijn kaartjes besteld voor morgen

avatar van Pajamasam

Pajamasam

Ik heb een stuk gezien. Ik werk namelijk in de bios en ik kan met zekerheid zeggen dat dit een geweldig gebruik van 3D is. Heb niet meer zulke mooie plaatjes gezien sinds Avatar. Ik ben ook niet altijd gek op 3D, maar dit is echt goed!

avatar van paul83

paul83

Eerste recensies positief e...

Hm, komt er niet helemaal te staan. Maar ze zeggen dat de 3D beter is dan Avatar.

Link is naar filmtotaal overigens. Sorry voor de spam....

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Pajamasam schreef:

Werk je dan met een 3D bril op?

@NaomiWatts: oké, mooi!

avatar van etherman

etherman

Ik word zo moe van die reacties over Megan fox!

Dat er zoveel ophef over haar gemaakt wordt zeg jemig. Ik heb beide delen weer even gezien waar Fox weinig waarde toevoegt aan de films.Totaal geen diepgang en alleen maar meelopen,niet dat de andere acteurs veel diepgang hebben maar Fox...kom op zeg!!

Ik mis dat mokkel echt niet ook al is het een mooie verschijning maar de aktie in de films hebben meer indruk op mij gemaakt dan dat hele mokkel.Nee zonder Fox is de film echt niet minder ofzo.

Geef mij maar de Autobots die helemaal losgaan op dat andere metaal.Wat is dat mooi gedaan in deze films.

gegroet!!

avatar van jacobine_rodijk