Transformers: Dark of the Moon (2011)
Genre: Actie / Sciencefiction
Geregisseerd door: Michael Bay
Met onder meer: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley en Patrick Dempsey
Releasedatum: 29 juni 2011
Bekijk via SkyShowtime
Plot Transformers: Dark of the Moon
"The invasion we always feared. An enemy we never expected."
Nadat Sam Witwicky is afgestudeerd, lukt het hem niet om werk te vinden en dat zet de relatie met zijn vriendin Carly onder druk. Sam ontdekt dat de NASA tijdens de eerste maanlanding in 1961 een gestrand ruimteschip heeft aangetroffen afkomstig van de planeet Cybertron, waar de moedige Autobots een bittere strijd voerden tegen de boosaardige Decepticons. Wanneer Optimus Prime, de leider van de Autobots, hoort van het ruimteschip op de maan, plant hij een missie om de waardevolle Zuilen aan boord veilig te stellen. Sam ontdekt echter dat de Decepticons hem voor zijn geweest en met de Zuilen een ruimtebrug maken die een heel leger naar de aarde brengt. Kunnen Sam en de Autobots voorkomen dat de Decepticons de mensen tot hun slaven maken?
Sam Witwicky
Bruce Brazos
Dylan
Ron Witwicky
Judy Witwicky
Waarom is ze dat niet? Sorry hoor, maar ik zie haar geen alleenstaande moeder met 3 kinderen spelen. Daar is ze simpelweg te lekker voor. Daarom denk ik ook dat haar uiterlijk haar een carriere als serieuze actrice in de weg staat. Want wat dat betreft vind ik haar uitzonderlijk mooi en bijna niet te overtreffen. Lijkt me logisch dat jij ook ziet dat dit toch haar grootste kwaliteiten zijn. En ja, het is lastig om in hokjes gestopt te worden, maar gezien al haar rollen tot nu toe kan je dat mij en vele anderen niet kwalijk nemen.
Maar ik ben benieuwd of ze het tegendeel kan bewijzen, ik heb het nog niet gezien in ieder geval.
Heb overigens niks tegen haar hoor, mocht je dat denken.. Ik kijk met veel plezier naar haar optredens
Naomi Watts
Dat was ik even vergeten. Alleen lelijke vrouwen krijgen kinderen.
Ik niet. Vooral niet als ze overstapt naar TV, wat ze serieus schijnt te overwegen.
Tuurlijk moet ze opboksen tegen dubbele standaarden, al is dat aan haar wel besteedt.
Nou nee, dat ze mooi is is één ding maar dat hoeft haar carriere helemaal niet in de weg te staan.
Zelfde hier, en ik hoop het ook. Is ook geen aanval op jou, vind de situatie bij Fox zoveel raakvlakken hebben met Marilyn Monroe, ik moet er niet aan denken dat hetzelfde gebeurt. Eén actrice en geweldig persoonlijkheid vermoord door de industrie plus filmkijkers is er al één te veel.
Tonypulp
Dacht precies hetzelfde toen ik het las..
runrunrun
Wou ze niet naar Broadway?
Naomi Watts
Klopt, dat is ook een levensdoel. Al schijnt ze qua tv willen luisteren naar HBO, AMC en Showtime. Wel wat ambitieus maar verstand van TV heeft ze wel. Ik help het haar mee hopen, wat mij betreft komt daar toch wel kwaliteit van af waar veel filmmaatschappijen alleen maar van kunnen dromen.
runrunrun
Hopen dat ze op tv kan groeien als actrice.
Ik voel veel sympathie voor haar, zeker nu Michael Bay en Spielberg over haar rug promotie lopen te maken
Naomi Watts
Same here. Heb ook een enorm zwak voor haar, persoonlijkheid, fijne uitstraling, fragiele karakter en vooral haar down to earth-ness. Erg jammer van Bay en Spielberg die no gwat trappen na geven en wat dachten we van Shia La Douche
jacobine_rodijk
zeker nu Michael Bay en Spielberg over haar rug promotie lopen te maken
Overdrijven is ook een vak, Spielberg is absoluut niet het type dat dat soort kwaadwillige praktijken toejuicht. Praktisch de 'Uncle Bob' van Hollywood.
Zo down-to-earth als dit?
Ik verwacht dat we Megan Fox alleen nog te zien krijgen in B-films en horror films en eerlijk gezegd komt ze daar ook goed tot haar recht. De film Jennifer's Body was op haar lijf geschreven. Ze mag wel eens al die lelijke tatoeages laten weghalen want het is geen gezicht. Als je sex met haar hebt kom je al klaar voordat je alle teksten hebt gelezen
Ben benieuwd of we Megan Fox een film kan dragen a la Nathalie Portman in Black Swan. Denk het ook niet nee
Dacht precies hetzelfde toen ik het las.. Allemaal wel leuk en aardig, maar je snapt wel wat ik bedoel. Hoe moet iemand geloofwaardig overkomen terwijl je de hele tijd met een stijve in je broek zit. Zij is gewoon een seksbom en zo'n reputatie verander je niet even snel.
je dat mij en vele anderen niet kwalijk nemen.
Doe ik ook niet. Je mag haar objectiveren, maar vind niet dat er iets zinnigs over haar acteerwerk kan gezegd worden op basis van de blockbusters waar ze in gespeeld heeft. [/quote]
Vind dat je iemand daar prima op mag beoordelen, dat doen we namelijk over elke acteur/actrice. Maar alleen omdat het om Megan Fox gaat mag dat opeens niet meer?
Ik bedoel, we hebben ook allemaal onze mening over Shia Labeouf, terwijl die ook hoofdzakelijk in dit soort blockbusters speelt.
Naomi Watts
@ jacobine: Doet daar voor mij niet zo veel aan af. Vind dat nou niet zo'n omvangrijk incident.
Vind ik ook. Beter kan je niet terechtkomen in de filmwereld. Daar zitten de creatievelingen, en met enige uitzonderingen in triple A Hollywood.
Eens.
Die moffelen ze (gelukkig voor jou) weg in films
Ik ga Fox wel missen in T3. Ze is sexy, maar ze straalt ook echt uit dat ze lekker is. En op 1 of andere manier kwam ze wel sympathiek over in de eerste 2 films.
Maar ik snap goed dat ze ontslagen is. Beetje a la Charlie Sheen. Je kan niet alles roepen wat je wil omdat je voorheen in goed bekeken films of series hebt gespeeld.
Naomi Watts
Charlie ging na ontslag pas dingen roepen volgens mij toch?
Charlie ging na ontslag pas dingen roepen volgens mij toch?
Daarvoor heeft hij Chuck Lorre ook al behoorlijk wat toegewenst.
Sommigen vergeten dat ze naast rijke mensen ook gewone mensen met fatsoen moeten zijn. Hoe haal je het in je hoofd om je regisseur met Hitler te vergelijken, hoe het ook gezegd moge zijn?
Het is jammer voor haar en iedereen die deel 3 gaat kijken, maar we moeten het er maar mee doen. Wanneer duikt er eens een xxx filmpje van haar op?
Ik weet nu al dat ik Fox ga missen, vond haar ondanks alles toch wel sympathiek overkomen. Heb altijd wel een zwak voor de love-interests in dit sort films. Ook bij Spider-Man. Bij die Huntington heb ik toch vanaf het begin al een minder gevoel. Ben benieuwd wat er voor verhaal omheen wordt geluld bij het verdwijnen van Fox en ook qua tijdslijn, hoeveel jaar er voorbij waren.
Naomi Watts
Dat is wel een hekel punt idd. Makkelijker was geweest om Mickaela te houden en te replacen. Zoals Fox zelf ook aangaf hadden ze dat moeten doen, en Jessica Lowndes of Julia Voth moeten casten.
Heb ik ook. Zolang het niet het plots volledig beheerst vind ik wat romantiek erbij niet zo vervelend. Helemaal als het een mooie meid is. De Spiderman films werden er ook beter van ja. Zo'n held die het meisje redt waar hij in zijn echte leven gek op is. Leuk toch!
Ik denk dat het niet lang op zich laat wachten, en dan doel ik niet op een xxx filmpje van haar maar gewoon op wat bloot scenes in films. Omdat haar carrière toch diep in het slop zit zal ze waarschijnlijk iets extra's moeten gaan doen om haar carrière in de filmwereld weer op een rijtje te krijgen. En dan helpt alleen wat sexy kijken en voorover buigen zoals ze in deze films deed niet meer
Ik zag gisteren een rapportage over "Traci Lords" (ik moet bekennen dat ik haar vroegere werk in de jaren 80 ook heb gezien) die haar film carrière juist andersom is begonnen. Ze had echter beter in die branche kunnen blijven want echt succesvol is ze niet geworden in de gewone film wereld. Dat was ook wel te verwachten want niemand zat meer echt op haar te wachten. Ze had laatst nog een klein rolletje in de film "Zack and Miri Make A Porno". Maar ze werd daar van het scherm gespeeld door een andere adult actrice "Katie Morgan".
runrunrun
Wanneer duikt er eens een xxx filmpje van haar op?
Beetje respectloos, non?
Njaa ik ga haar verder ook niet meer verdedigen
Veel plezier met Huntington.
Die Rosie heeft trouwens wel een aparte achternaam, namelijk Huntington-Whiteley. Dat is net zoiets als Vennegoor of Hesselink.
Daarom, en dan moeten we het hier opeens met een ander doen waar je eigenlijk niets mee hebt. Tijd voor een intro zoals met Megan Fox in de eerdere delen is ook schier onmogelijk. Zoals Naomi Watts ook zei hadden ze het personage Mickaela gewoon moeten houden.
Al DeNiro
Beetje kinderachtig van Spielberg, als het verhaal klopt.
Als je boos bent zeg je onbewust wel eens rare dingen.
Of Megan Fox gemist zal worden?
Ze was natuurlijk een mooie verschijning, maar in Transformers draait het vooral om de robots, actie, sfeer en muziek.
wimnoot
Is gewoon een "double barreled" achternaam, net als Zeta-Jones bijvoorbeeld.
ropjuh89
Het zeer veel zin in deze film, trailer was briljant! Ondanks dat Megan niet meedoet hoop ik op zeer veel mooie beelden i.c.m. schitterende muziek.
paul83
Qua uiterlijk (vormen en gezicht) gaan ze er met Rosie zo vies dik op achteruit in deze film.
ropjuh89
Dat ligt maar net aan je smaak. Zelf moet ik zeggen dat Rosie er helemaal niet slecht uitziet en een zeer aantrekkelijke dame is.
Materny
Knallen in Imax. Wat een heerlijke filmzomer hebben we toch weer gekregen!
jacobine_rodijk
Is er ergens de 3D trailer van Dark of the Moon te downloaden?
Nee.

Transformers: Revenge of the Fallen
2009

Transformers
2007

Tip voor fans van de 'Outlander'-spin-off: de fantasyhitserie 'A Discovery of Witches' op Netflix

'All The Money in The World' van Ridley Scott dinsdag te zien op televisie

Netflix komt binnenkort met de Zack Snyder-films '300' en 'Rise of an Empire'

'The Alienist' was toch een Netflix Original, waarom is die verdwenen?

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Rise of the Planet of the Apes
Actie / Avontuur, 2011

X: First Class
Actie / Sciencefiction, 2011
maanruimtevaartuigtraitorbodyguardalien planetbased on cartoonbased on toytransformersgiant robotsabotageword domination commandoduringcreditsstinger變形金剛3:黑月降臨