• 9.378.789 stemmen

Met onder meer: Paul Walker, Tyrese Gibson en Eva Mendes

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 19 juni 2003

Plot 2 Fast 2 Furious

"How fast do you like it?"

Brian O'Connor, een agent die in ongenade is gevallen, betaalt een zware prijs voor zijn snelheidsverslaving. Voor zover zijn bazen denken, heeft het heethoofd één van de grootste undercoveroperaties ooit verknald. Na het verliezen van zijn badge, krijgt O'Connor nu nog één allerlaatste kans. De politie in Miami heeft dringend zijn hulp nodig om Carter Verone, een flashy zakenman die zijn import- en exportbedrijf gebruikt om geld wit te wassen, op te pakken. O'Connor aanvaardt het voorstel, op voorwaarde dat hij op pad mag met zijn jeugdvriend Roman Pearce, die net als hij bezeten is van snelle wagens.

Brian O'Conner

Agent Bilkins

Detective Whitworth

avatar van supersonic74

supersonic74

the last samurai?? sinds wanneer had ik een bericht over the last samurai geschreven??

maar jah als je van "geanimeerde" fake racers houdt...hmmm be my guest....ik kijk liever naar het echte werk ...RONIN of Bullit

mikoz

leuke bakken lekkere wijfen ...

maar een erg makkelijk en simpel verhaal

en slecht geacteerd

avatar van Beejeej

Beejeej

best vermakelijke film. lekkere actie en best mooi in beeld gebracht. verhaal was beetje makkelijk, maar dat wil ik best op de koop toe nemen.

avatar van Engine-339

Engine-339

Tsss, er rijden niet eens Citroens in mee

avatar van SUPERSONIC

SUPERSONIC

hoeveel keer werd er door paul walker "bro" gezegd in de film?

maar ja ik geef de film 3 sterren bro

avatar van Dustyfan

Dustyfan

Waar je al niet op let....

avatar van waailapjuh

waailapjuh

Ik von het een mooie film ik kan hem nog wel 100 x kijken en hij blijft cool

nathan_666

eigenlijk verdienen Ludacrisis en die aziatische vrouw ( aan de rechterkant) niet op de poster te staan.

want ze hebben geen grote, belangrijke rol in deze film en ze spelen er nog geen 10 min. in mee.

nathan_666 schreef:

De poster moest alleen bestaan uit Eva Mendes in badpak.

irene83 schreef:

Lekker propaganda werk? En je wilde zeggen dat The Last Samurai geen propaganda werk is?! Dat is nog erger dan deze hoor...

Slaat nergens op.

boondock schreef:

Dat verbaast me helemaal niks als ik zo naar je persoonlijke top 10 kijk

Die top tien is er al weer af! Maar goed......:n

SmuttWars schreef:

De poster moest alleen bestaan uit Eva Mendes in badpak.

lol :d

avatar van TheOne

TheOne

Na een succes wil Hollywood gelijk beginnen aan sequels en dat is hun fout. Sequels hoeven niet altijd te slagen. probeer eerste een goed verhaal en goede opbouw te maken i.p.v. een film met onnodig haast uit te brengen.

Deze film was zeker niet beter dan de eerste. De eerste was wel goed, maar was qua verhaal en personages gejat van de film Point Break. Daarin gaat Keanu Reeves ook al undercover. Alleen zijn de surfboarden hier omgeruild voor raceautos. Het gerucht gaat dat Vin Diesel zal terugkeren in het derde deel dat zich afspeelt in Japan.

TheOne schreef:

nog een

hoe zouden ze die noemen.

the 3 fastes and the 3 furiouses?

avatar van TheOne

TheOne

Gewoon The fast and The Furious 3. Het zal weer aandacht vestigen op Dominic Toretto, de personage die Vin Diesel vertolkt. Hij verschuilt zich in Mexico en gaat later naar Tokyo om een vriend van hem te helpen die zich bezig houdt met autoraces. De producers zijn nog in onderhandeling met Vin Diesel. Paul Walker zal niet terugkeren.

zoo de 1ste was met paul walker en vin diesel

de 2de met paul walker en zonder vin diesel

en de 3de zonder paul walker maar met vin diesel deze keer.

het zal wel weer zon flutloos verhaal zijn met veel races.

mikoz

leuke auto's .. mooie vrouwen ..

maar een goede film ?

nou nee .. slecht geacteerd en een slecht verhaal ...

2* met moeite

avatar van Van Helsing

Van Helsing

De film is opzicht wel goed. Maar de film mist een verhaal !!! Redelijk

avatar van seth gecko

seth gecko

beetje een overbodige sequel die wel genoeg entertainment biedt om toch nog een leuke guilty pleasure te zijn.

van het verhaal of de acteerprestaties moet deze het niet hebben en ik had nooit gedacht dit ooit te zeggen maar deze keer mistte ik vin diesel wel.

de film had net dat ietsje meer gehad als hij de 2de hoofdrol naast watje walker had gehad.

het lijkt wel alsof het scenario oorspronkelijk zo geschreven was maar na een no van diesel snel snel herwerkt moest worden.

nouja,niet erg goed maar ook niet slecht deze film.

gewoon een leuk vlot gemaakt filmpje vooral voor pubers bedoeld

avatar van Relschopper

Relschopper

Van Helsing schreef:

De film is opzicht wel goed. Maar de film mist een verhaal !!! Redelijk

Opzich goed maar het mist een verhaal?

WAT IS ER DAN OPZICH GOED AAN?!?!

avatar van Jensing

Jensing

Kheb m gister gekeken, en ik vond het een lauwe film. Snelle races, mooie chickies, stylo wagens, en nog goeie humor ook. Er zit niet veel lijn in het verhaal maar dat is wel ongeveer het enige nadeel dat ik gevonden heb. Een film die je na een paar keer kijken leuk blijft. 3 sterren

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Dus je hebt hem gister een paar keer gekeken?

avatar van Nieke

Nieke

*** sterren voor de moeite en omdat ik Tyrese wel ongelooflijk stoer vond. Omdat ie zo'n honger heeft...

Eva Mendes was het leukst naast de zijde van Denzel, en daar zou ze moeten blijven.

Onnodige sequel die verder breit met happen en stukken in het verhaal.

@ Singleton; ontsla je casting-people, they know **** about it!

avatar van jedymaster

jedymaster

waar blijft deel 3?

avatar van gotti

Is je shift knop kapot?

avatar van Jensing

Jensing

feanaro surion schreef:

Dus je hebt hem gister een paar keer gekeken?

Nee khad m al daarvoor gekeke, maar plaatste pas de recensie na de laatste keer kijke.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

The Fast and the Furious was naar mijn mening nog best te doen, maar dit vervolg vond ik maar niets. Een erg slecht plot, zeer zwak acteerwerk van eigenlijk alle castleden en alles was me toch even ontzettend voorspelbaar. Het enige positieve wat ik op dit moment kan bedenken is dat bepaalde special effects redelijk in orde waren en de film op sommige momenten nog een klein beetje wist te vermaken. Maar verder was dit vervolg behoorlijke prut.

2 Fast. 2 Furious. 2 héle kleine sterren.

avatar van Nightstalker

Nightstalker

Vond het een leuk vervolg op het 1ste deel. Maar dit deel is stukken minder ! Gewoon een standaart Actie/Race filmpje met weinig verhaal !!!

avatar van Mala Chica

Mala Chica

nathan_666 schreef:

Het draait in deze film niet om de personages en al die pyscho shit, maar om auto's en snelheid. Dus eigenlijk hoort er een 2 fast 2 furious auto op de poster te staan. Paul Walker was trouwens niet goed in zijn wigga-rol. Het kon beter bro, uknowwhat'amsaying?

mikoz

de film is eigenlijk 2 fast and 2 forious gemaakt .. het stelt alemaal weinig voor de de special effects zijn ook niet super

zelf de autos hadden waar meer persoonlijkheid mogen hebben .. buiten de kleur lijken ze verdacht veel op elkaar..

sowieso hou ik niet echt van deze verhaallose films maja ..