• 9.374.560 stemmen

Met onder meer: Paul Walker, Tyrese Gibson en Eva Mendes

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 19 juni 2003

Plot 2 Fast 2 Furious

"How fast do you like it?"

Brian O'Connor, een agent die in ongenade is gevallen, betaalt een zware prijs voor zijn snelheidsverslaving. Voor zover zijn bazen denken, heeft het heethoofd één van de grootste undercoveroperaties ooit verknald. Na het verliezen van zijn badge, krijgt O'Connor nu nog één allerlaatste kans. De politie in Miami heeft dringend zijn hulp nodig om Carter Verone, een flashy zakenman die zijn import- en exportbedrijf gebruikt om geld wit te wassen, op te pakken. O'Connor aanvaardt het voorstel, op voorwaarde dat hij op pad mag met zijn jeugdvriend Roman Pearce, die net als hij bezeten is van snelle wagens.

Brian O'Conner

Agent Bilkins

Detective Whitworth

avatar van NERD

NERD

Bijna hetzelfde verhaaltje als deel 1 dus. En vreemd genoeg vind ik het helemaal niet erg. Hoop dat het net zo vermakelijk wordt als de 1e film.

avatar van Linda

Linda

Wat is nou 2 fast 2 furious zonder Vin Diesel???? nu is er alleen nog Paul Walker. Hij mag er misschien wel erg cute uitzien maar acteren kan hij niet.

avatar van Macmanus

Macmanus

Vin Diesel wel dan

avatar van tovenaar

tovenaar

Ziet die er wel cute uit dan

avatar van Linda

Linda

Ja hij kan wel degelijk acteren! niet geweldig goed maar gewoon oke. En Vin Diesel vind ik ook erg leuk echt waar het is gewoon die stoere uitstraling he

maar is zal wel weer de enige zijn die dat vind.

avatar van Hobbes

Hobbes

Macmanus schreef:

Vin Diesel wel dan

ja.

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

Trailer is on-line. Zo te zien weer veel coole race scenes.

avatar van GerwinF

GerwinF

Snap niet dat veel mensen op deze film zitten te wachten. Paar races, beetje actie das alles.

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

Deze films ga je ook niet zien voor het goede verhaal en de geweldige dialogen (wat ze gelukkig ook niet pretenderen).

Gewoon verstand op nul en genieten van de races.

avatar van BS

BS

helemaal mee eens Joe , jammer dat Dieseltje niet meedoet,maar laat maar komen!

Rolfsma

Lijkt mij weer een goeie film. Na 15 keer deel 1 te hebben gekeken ben ik wel toen aan deel 2 Alleen jammer dat Vin Diesel er niet meer in zit

avatar van magnolia_

magnolia_

hier krijg ik nog meer schrik van als een aankomend oorlog of een nieuwe aanslag.

The fast and the furious vond ik al echt om van te balen, en nu er een sequel uitkomt begint mijn maag weeral te keren.

Apocalyps kom vlug, AUB

avatar van Diesel

Diesel

De eerste is erg amusant, moet ik toegeven, maar dit ziet er waardeloos uit.

Rolfsma

Ook goeie soundtrack trouwens. "Ludacris" - "Act A Fool"

avatar van BS

BS

trailer 3 is online.Kijk, nu komen ze tenminste met een goede trailer.

ALs je het nu ziet, begin je er wel warm voor te lopen

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

... en er heeft weer iemand 5 sterren gegeven

Rolfsma

Als iemand dat wil, dan mag ie toch? Daar is het sterrensysteem toch voor?

avatar van Phooze

Phooze

Rolfsma schreef:

Als iemand dat wil, dan mag ie toch? Daar is het sterrensysteem toch voor?

Het sterren systeem is er voor om films die je hebt gezien te beoordelen.

avatar van Jordy

Jordy

De reviews zijn trouwens, wonder boven wonder, vrij positief...

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Inderdaad, zelfs Roger Ebert vond'm leuk ...

avatar van yosemite44

yosemite44

volgens dat stukje op imdb inderdaad wel. maar de kritieken op metacritic geven toch een heel ander beeld!

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Kzag dr net wat over op the box (dacht ik). Waarom blijven filmmakers volhouden dat je met je blote hand (wel met een stuk stof eromheen!) een autoruit kan inslaan?

Rolfsma

Kun jij het tegendeel bewijzen dan?

avatar van Jordy

Jordy

yosemite44 schreef:

Dat vind ik een groot nadeel aan sites als metacritic en rottentomatoes. Weinig recensenten zullen de film écht goed vinden, en 'm aanraden. Bij films als deze (blijkbaar) heeft iedereen zo iets van "super is het niet, maar het was best te kijken", wat zo'n site als metacritic als negatieve review ziet. Gevolg: erg laag percentage positieve reviews, terwijl de film niet "erg slecht" is...

avatar van yosemite44

yosemite44

daar heb je wel gelijk in. al zijn de meeste scores gebaseerd op sterren en thumbs. het voordeel van metacritic is wel dat je allerlei reacties ziet.

maar ik geloof inderdaad dat 2 fast 2 furious niet eens zo slecht is...

avatar van Heracles

Heracles

GerwinF schreef:

Ja dat zijn de mensen die houden van actie en mooie auto's. Maar het is natuurlijk geen probleem dat er ook mensen zijn die liever met hun "45-mobiel" naar huis rijden en dan Police Academy 7 gaan kijken...

avatar van Neder

Neder

BoordAppel schreef:

omdat dat vrij simpel is

welke sportschool zit jij dan, dat t je niet lukt ?

verder leuke film met erg goede achtervolgingen/races (wie had anders verwacht!) aangevuld met een hele mooie dame.

Ik geef em 3,5 ster omdat ik me geen moment heb verveeld. Het verhaal is voorspelbaar maar maakt dat echt uit in dit soort films ? Ik vind van niet, wie deel 1 leuk vond gaat deze ook zeker waarderen.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Neder schreef:

omdat dat vrij simpel is

T kan wel maar dan heb je zeker een paar vingerkootjes gebroken, en zo makkelijk als in deze film gaat het 100% zeker niet.

avatar van mister blonde

mister blonde

Neder schreef:

omdat dat vrij simpel is

welke sportschool zit jij dan, dat t je niet lukt ?

ik heb er weinig ervaring mee, maar ik weet wel dat je niet zomaar een autoruit met je blote handen inslaat. ben eerder benieuwd naar jouw sportschool, neder.

avatar van Yekezzez

Yekezzez

Zomaar een artikeltje uit een krant:

Botsing na aanrijding

ZWOLLE - Een aanrijding op de A28 heeft zaterdagmiddag tot een handgemeen en het inslaan van een autoruit geleid. Een 40-jarige man uit Heerenveen en een 50-jarige Dedemsvaarter botsten op de A28. Onduidelijk is nog wat er daarna gebeurde, maar de beide automobilisten kregen het uiteindelijk op de Hermelenweg met elkaar aan de stok. Daarbij sloeg de man uit Dedemsvaart de ruit van de Fries in. De vandaal raakte daarbij gewond aan zijn hand.

De man uit Heerenveen heeft aangifte gedaan, de politie onderzoekt het voorval.

Het kan dus wel, maar je moet er een stukje stof om heen doen. Daarmee is deze discussie hopelijk afgerond.