• 9.376.815 stemmen

Met onder meer: Paul Walker, Tyrese Gibson en Eva Mendes

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 19 juni 2003

Plot 2 Fast 2 Furious

"How fast do you like it?"

Brian O'Connor, een agent die in ongenade is gevallen, betaalt een zware prijs voor zijn snelheidsverslaving. Voor zover zijn bazen denken, heeft het heethoofd één van de grootste undercoveroperaties ooit verknald. Na het verliezen van zijn badge, krijgt O'Connor nu nog één allerlaatste kans. De politie in Miami heeft dringend zijn hulp nodig om Carter Verone, een flashy zakenman die zijn import- en exportbedrijf gebruikt om geld wit te wassen, op te pakken. O'Connor aanvaardt het voorstel, op voorwaarde dat hij op pad mag met zijn jeugdvriend Roman Pearce, die net als hij bezeten is van snelle wagens.

Brian O'Conner

Agent Bilkins

Detective Whitworth

avatar van Miss_T

Miss_T

deze film is echt vetjes

avatar van Rolfsma

kamps schreef:

erg cool!!!!!!!!!!

verhaal van 1 is beter maar de aktie is in 2 veeeel beter

meer auto's meer races

Dus als er meer actie + meer auto's in deel 3 zit (zal vast wel komen) dan is die nog beter!? Lekkere redenering.

avatar van bjurrun

bjurrun

GerwinF schreef:

uhm....ja! want dat is toch het enige waar de film om draait? Je kijkt ook geen porno voor het plot toch? Nou, dit kun je vergelijken met blote vrouwen, alleen gaat het hier om auto's...life's so simple sometimes. Don't you love it?

avatar van tovenaar

tovenaar

Wat is dat voor raar ding rechtsonder op de poster?

avatar van Mik

Mik

tovenaar schreef:

Wat is dat voor raar ding rechtsonder op de poster?

Sommige schijnen dit een lekker ding te vinden? ?

avatar van tovenaar

tovenaar

Dat weiger ik echt te geloven!

avatar van mister blonde

mister blonde

daar zijn ze vast een paar keer overheen gereden. (met de auto he). ik zou me hond er nog niet op laten poepen.

avatar van NERD

NERD

Dat waar het in deze serie om draait, namelijk de auto's en de actie, vind ik in deze een stuk minder dan in deel 1. Waren het in deel 1 nog bijzondere auto's in deze lijken met name de 2 "leading cars" (hehehe) op speelgoedautotjes. Lelijk!

Nu ik terugdenk aan deel 1 hield deel 1 toch beter het midden. Beter acteerwerk (ja het kan), en leukere actie. Ook het verhaal was veel beter verdraagzaam.

Was deel 1 dus nog een leuke actiefilm, die perfect doet wat het wil doen. Is deze film inderdaad een pornofilm, maar dan wel 1 met ongelooflijk goedkope "modellen".

Haal er een half puntje af. 2,5 nu.

avatar van sjob

sjob

leuk man maar wel onzinnig

avatar van [L]eet0r

[L]eet0r

zonder Vin Diesel

avatar van gotti

Zonder Vin Diesel.

avatar van herman78

herman78

Niet dat dat een goede film opgeleverd heeft...

avatar van Hemdale

Hemdale

Ik vind de film zelfs beter dan deel 1, veel meer aktie, zeer cool en ook nog eens humoristisch ook! Nog een pluspunt, zonder Vin Diesel!

avatar van Hobbes

Hobbes

Michael Brandt (II) (story) &

Derek Haas (story) and

Gary Scott Thompson (I) (story)

Michael Brandt (II) (screenplay) &

Derek Haas (screenplay)

drie man. in totaal met DRIE man aan dit "verhaal" gewerkt. DRIE(!) man. En dan komen ze met DIT?

en dan die gigantische lading mensen die er ook aan gewerkt hebben...heeft er dan helemaal niemand op een gegeven moment iets gezegd van: "is dit niet enorm stompzinnig?"...niemand?

En john Singleton die o.a. Boyz 'n the hood maakte...en Higher Learning. Heeft die niet gedacht "waar ben ik in godsnaam mee bezig?"

0.5* is eigenlijk al teveel.

Heb er iemand nog fatsoen? oh, ik mag het hopen

trek je bek dan open voor ze ook jou verkopen!

avatar van Sjoerd

Sjoerd

Hobbes schreef:

LOL

avatar van neo

neo

Vaak worden een boel schrijvers ingehuurd om dit soort misbaksels te schrijven, waarvan er uiteindelijk, in dit geval, maar 3 credit kregen. Ik zou er als ik schrijver geen eens moeite voor doen

avatar van Nick Kang

Nick Kang

Verhaal hoeft ook niet in deze film. Ze hebben als compensatie zeer geile auto's inclusief idem dito dames. Moet je over een tijdje need for speed: underground checken. Kan je racen met zulke leuke karretjes als Honda, Nissan en nog meer van dat japanse makelij. Je kan ze zelfs ook nog tunen. klinkt veelbelovend.

avatar van jedymaster

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

jedymaster schreef:

3) het schakel geluid!

Het schakelen op zich was al uiterst merkwaardig. Hoeveel versnellingen hebben die auto's? Twintig? Die gasten bleven schakelen met volle snelheid.

avatar van raijmmar

raijmmar

Een goede film , maar biker boyz is een stuk beter.

avatar van lovejoy

lovejoy

the fast and the furious was natuurlijk al een topfilm regiseerd door rob cohen maar de door john singleton regisseerde 2fast 2 furious het vervolg opt eerste deel is zelfs nog beter geworden et is egt een goeie film

Echt zo'n film die precies is zoals ik verwacht had. Vermakelijke onzin dus

avatar van dartviper

dartviper

Dit is echt alleen een film die je moet kijken als je van mooie en snelle auto's houdt het is een film met een slecht verzonnen verhaal, ook al is hij in het begin veel belovend. ik kom niet verder dan 2 sterren

avatar van dartviper

dartviper

Touwens deze film is hetzelfde als het eerste deel alleen deel 1 had 1 ding wat deel 2 niet heeft en dat is Vin Diesel

avatar van Hobbes

Hobbes

af en toe op de enter knop drukken is ook geen luxe trouwens.

avatar van Sjan

Sjan

Dat mormel rechtsonder op de poster lijkt wel een zwijn, gadverdamme wat een lelijk wezen. En ik heb de film nog niet gezien maar het gemiddelde lijkt mij wat aan de hoge kant. Als het niet veel anders is dan deel 1 kan dit ook niet veel zijn.

avatar van ForzaRoberto

ForzaRoberto

ik heb Vin Diesel niet gemist in deze film en na A man Apart irriteer ik me zelfs aan hem. Saving Private Ryan is zijn beste optreden, verder komt ie niet.

avatar van WB

WB

Dit is geen topfilm, want dit hebben we al eens in deel 1 gezien, maar het is vermakelijk! Mooie auto's, leuke vrouwtjes, en natuurlijk de snelheid!

De humor is ook wel weer op zijn plaats, en heb wel om bepaalde stukjes gelachen!

Gewoon simpel vermaak!

3,5 sterren