• 9.384.662 stemmen

Met onder meer: Vin Diesel, Paul Walker en John Ortiz

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 2 april 2009

Plot Fast & Furious

"New model. Original parts."

Brian O'Conner (Paul Walker) is nu een FBI agent en zit in een speciaal team die Braga, een drugs baron, probeert te pakken. Brian probeert binnen te komen door in het drivers-team van Braga te komen. Dominic Toretto (Vin Diesel) is nog steeds op de vlucht voor de politie, maar wil wraak op Braga en probeert ook in het drivers-team te komen. Dit gebeurt via een straatrace. Brian en Dominic zullen moeten samenwerken om Braga te pakken te krijgen.

Dominic Toretto

Brian O'Conner

Ramon Campos

Fenix Calderon

Gisele Yashar

Don Omar

avatar van timbo_

timbo_

Film die precies datgene doet wat je er vooraf van verwacht. Een avondje hersenloos vermaak dat stijlvol in beeld wordt gebracht en geen seconde verveelt. Niet meer maar ook zeker niet minder.

3,5

avatar van wwelover

wwelover

Kan hier heel kort en krachtig over zijn, ik vond de film echt kut. Had verwacht dat dit de beste uit de reeks zou zijn, maar vind het de slechtste. Ze hebben nu voor een keer de aandacht eens op het verhaal gelegd, alleen pakt het niet goed uit omdat het verhaal gewoon niet boeiend is. Gecombineerd met het dramatische acteerwerk van Vin Diesel maakt het gewoon een grote domper van deze reeks. Zelfs Paul Walker kon de film niet redden.

avatar van neo

neo

Een persoonlijke aanval plus reacties verwijderd.

avatar van Hero-man

Hero-man

Ik kan me er helemaal bij aansluiten wat wwelover

avatar van Cheapcaster

Cheapcaster

wwelover schreef:

Wat vind je dramatisch aan het acteerwerk van Vin Diesel?

Ikzelf vindt het overdreven en onrealistisch stoer, maar dat is nu net Vin Diesel, ik vind het net boeiend dat hij zijn eigen speelt, het duo dat hij vormt met Paul Walker is ook één van de beteren ooit in actiefilms

avatar van @quikfit

@quikfit

Geen hoogvlieger deze film maar ik heb me wel vermaakt.

avatar van maus9

maus9

Slap verhaal, slappe actie en geen straatraces. Deze film moest het nou juist hebben van die geweldige straatraces uit deel 1. Was ik eindelijk blij omdat, ik dacht dat ze weer een soort vervolg zouden maken op deel 1, krijgen we een verhaal waar je het gevoel van krijgt dat je al 100x van die undercover bij een smokkel bende films hebt gezien.

avatar van the.real.deal

the.real.deal

Goed nieuws voor de fans.

Er komt een deel 5, ik weet niet of we daar wel op zitten te wachten maar er is wel een pluspunt, Vin Diesel en Paul walker zullen de hoofdrol gaan vervullen en de film gaat the Fast 5 heten.

Ze worden achterna gezeten door de overheid.

Ik ben benieuwd wat ze er nog uit weten te persen.

avatar van RSmovie91

RSmovie91

Nou, dan moeten ze met heel wat meer uit de kast komen dan dit, want ook al was het vermakelijk, goed was het zeker niet.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

RSmovie91 schreef:

vermakelijk maar niet per definitie goed zie ik genoeg in je top 10, dan is er niks te vrezen toch..?

avatar van RSmovie91

RSmovie91

Maar mijn top 10 slaat nergens op. Heb ik eens in elkaar geflansd zonder er over na te denken XD

avatar van DonOswaldo

fem2004

Die is zozozo gaaf!!

avatar van movie fan

movie fan

vond dit echt een geweldige film , geen topper , maar toch best zeer vermakelijk . verhaal was goed , rijscene's waren top . en was ook zeer leuk om de oude cast van de eerste film is allemaal terug te zien . vind deze de 2de beste uit de reeks :

op nummer 1 staat the Fast & the Furious (2001)

2, Fast & Furious (2009)

3, the Fast & the Furious :tokyo drift (2006)

en op 4, 2 Fast 2 Furious (2003) want vind de 2de film echt de slechste van ze alle 4 , misschien dat dit kan veranderen door Fast Five.maar dat is nog afwachten

avatar van Randall

Randall

De actie in de film is zeker goed, soms zelfs een beetje 'erover' maar het stoort niet. De film stak niet tegen. Ik was blij om de personages van The Fast And The Furious 1 terug te zien.

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

goeie film geen topper maar weer een vermakelijke deel, kijk al uit naar deel 5

avatar van mnrk

mnrk

Dit 4e deel was weer vanaf minuut 1 op en top vermaak.

Groot pluspunt is de originele cast die aanwezig is

De auto's zien er weer geweldig uit en de actie is ook dik in orde in dit deel. Het verhaal was ook nog enigzins redelijk en leuk.

Natuurlijk waren er ook weer leuke dames aanwezig en een prima soundtrack.

Leuk op de blu-ray versie is de film "Los Bandoleros" deze laat zien wat er gebeurde voor de openingscene in de film " Fast and Furious" .

En dat er een deel 5 gaat komen is duidelijk, en gelukkig hebben Paul Walker en Vin Diesel al gezegd om mee te werken

Fast Five (2011) - imdb.com

avatar van the loner

the loner

Gisteren Fast & Furious (4) gekeken en moet zeggen dat ik na het mindere 2 fast en al helemaal tegenvallende Tokyo Drift(een vervolg hoort met dezelfde of toch enkele, personages te zijn) , opnieuw van deze 4° episode heb genoten.

Vin Diesel is, net als in deel 1, gewoon cool en stoer zonder verder acteertalent maar daar is niks mis mee want dat wordt goedgemaakt door de -beperkte- aanwezigheid van de knappe Jordana Brewster en het -al-wat-meer-aanwezige- actiegeweld. Paul Walker is ook niet de briljantste acteur maar maakt dat dan weer deels goed door zijn Brian O'Connor die de nodige stoerheid met een gezonde dosis jongensachtige houding weet te combineren. De zogenaamde chemie tussen de drie is, wat mij betreft, zeker aanwezig en misschien wel de grootste troef van de film.
De minieme aanwezigheid van Michelle Rodriguez pakweg een minuut of drie echter vind ik niet echt een gemis maar strookt niet met haar aanwezigheid op de affiche.

De actiescènes zien er goed, nee pardon, heftig uit, hoewel sommigen toch wel echt uit de computer lijken te komen.
"Fast & Furious" is zeker geen hoogvlieger maar amusant entertainment en had eigenlijk in de plaats van 'Tokyo Drift' moeten verschijnen en dan bedoel echt 'in de plaats van'.

avatar van Decec

Decec

Héél goede actiefilm!! O, ik ben benieuwd voor deel 5!

avatar van MoFeDu

MoFeDu

Niet eens zo heel lang geleden gezien, maar het feit dat ik me niets meer van het plot kan herinneren zegt al genoeg daarover lijkt me. Op dat gebied stelde de film dan ook niets voor, voorzover ik me kon herinneren een behoorlijk clichématige opbouw. Dit werd echter behoorlijk gecompenseerd door de actie die je aandacht er bij weet te houden en ook niet verveeld. Gewoon een lekker actiefilmpje dus. 3 sterren.

avatar van Film Pegasus

Leuk dat Diesel terug aanwezig is. Alleen mist deze film het verhaal van deel 1 dat het nog net boeiend hield. Bovendien doet men niets interessant met de auto's zelf, wat toch het belangrijkste is. De openingsscène is nog de meest spectaculaire en zo bijzonder is die ook weer niet. De serie kabbelt verder, al had ik toch verwacht dat met de terugkomst van Diesel de film een kleine update zou gekregen hebben.

avatar van _Moonwalker

_Moonwalker

The Team is Back! Kon niet beter met Walker en Vin Diesel in de hoofdrol. Geweldig film en actie.

Als die twee ook de hoofdrol hadden genomen in Fast & Furious Tokyo drift was het waarschijnlijk een veel beter film geworden.

Top!

avatar van timh1992

timh1992

Ik vind het heel mooi dat toch nog de oude Cast bij elkaar is gekomen om nog een prachtige film te maken ! geweldig

avatar van kobe bryant fan

kobe bryant fan

goede film maar niet de beste.

avatar van MyOwnStyle

MyOwnStyle

Leukste deel van de 4. Heeft mij het meeste vermaakt. En vooral cool dat Diesel weer meespeelt

avatar van GuyB

GuyB

You thinking what i'm thinking?

- He ain't Bragga!

Leuke zuiderse locaties en auto's. Direct een stuk minder playmobielachtig. Er is ook emotie en wat verhaal.

Meerwaarde voor de reeks.

avatar van purekillah

purekillah

Slechte acteerprestaties, verhaal wist me niet te boeien, en kon me erg irriteren aan de one liners.

Hier kan ik me ook in vinden:

avatar van gorelover

gorelover

Leuke film.

Was absoluut geen fan van deel 1.

2 en 3 niet gezien.

Deze gezien bij een kennis en ik was aangenaam verrast.

Leuk vermaak, maar ik hou het bij deze film.

Gelukkig niet teveel straatracen, want daar heb ik een broertje dood aan.

Die race in de grotten was wel ontzettend tof.

avatar van krosnicky

krosnicky

er zou een deel 5 in de maak zijn dat in princiepe deel 4 zal zijn want het zal zich afspelen tussen fast and furious en the fast and furious tokyo drift en vin diesel, Paul walker ,jordana brewster.ludacris. The rock , Tyrese Gibson en Sung Kang zouden aan de film mewerken

avatar van Bla

Bla

De films met Fast en Furious in de titel lijken allemaal zo op elkaar, zo ook deze. Het lijkt erop alsof je gewoon weer naar de eerste zit te kijken maar dan zonder Michelle Rodriguez. Echter blijven ze ook vermakelijk. Alleen de 2e en de uitstap naar Tokyo vond ik niks, deze is weer terug op oud niveau. 3*