• 9.383.240 stemmen

Met onder meer: Vin Diesel, Paul Walker en John Ortiz

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 2 april 2009

Plot Fast & Furious

"New model. Original parts."

Brian O'Conner (Paul Walker) is nu een FBI agent en zit in een speciaal team die Braga, een drugs baron, probeert te pakken. Brian probeert binnen te komen door in het drivers-team van Braga te komen. Dominic Toretto (Vin Diesel) is nog steeds op de vlucht voor de politie, maar wil wraak op Braga en probeert ook in het drivers-team te komen. Dit gebeurt via een straatrace. Brian en Dominic zullen moeten samenwerken om Braga te pakken te krijgen.

Dominic Toretto

Don Omar

avatar van .Fee.

.Fee.

Typische 'stoere jongens-film'.

Maar wel eentje waarbij ik me ook erg vermaakt heb toen ik het eerste deel zag. De tweede en derde heb ik geprobeert maar vond er eerlijk gezegd niet zoveel aan.

Ben dus erg benieuwd of deze weer net zo leuk is als de eerste.

In ieder geval is de cast weer compleet en dat kan ik zeker waarderen. Paul Walker zag er erg goed uit in de trailer.

avatar van skinreaper

skinreaper

De oude cast is weer terug dus moet het weer een goeie film worden deel 2 en 3 waren iets minder maar desondanks waren dit ook goeie films, voor de echt fans dus weer iets om naar uit te kijken ik zal dus ook op 4 juni vooraan staan om ook van deze weer volop te genieten.

avatar van dvd-me

dvd-me

Wil ik heel graag zien!

avatar van ice-lin

ice-lin

Echt goed dat er een vierde deel uit komt! Deel 1 en deel 2 werkten als een verslaving, deel drie was helaas iets minder! Maar de oude cast is terug, dus mijn verwachting is hoog! Kan niet wachten totdat ie draait!

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Is dit een Sequel of een Prequel?

ik heb de trailer gezien ik moet hem zien volgens mij word dit de beste van de 4 .

avatar van Kr!kke

Kr!kke

jumpstylemovie schreef:

Lijkt me een sequel

avatar van Ninto

Ninto

jumpstylemovie schreef:

Is dit een Sequel of een Prequel?

Als goed is een sequel op 1 en 2, maar een prequel op 3...

avatar van daantje81

daantje81

word een grote tegenvaller denk ik

avatar van supperpiraat

supperpiraat

Ik heb tot nu toe alle delen nog gezien, en vond deel een toch het beste.

Ook nu de oude cast weer bijheen is lijkt het me nu al een supper film.

avatar van Statiegeld

Statiegeld

De eerse film was vermakelijk maar de twee delen daarna waren zwaar ruk. Toen ik gisteren de poster in de bioscoop zag dacht ik 'oh nee toch, weten ze nou echt niet van ophouden' maar ik moet eerlijk zeggen dat de trailer echt fucking vet eruit ziet. Best wel benieuwd eigenlijk.

avatar van The Oceanic Six

Ik kijk hier echt naar uit. Een lekkere popcorn spektakel film met goddank weer de oude cast uit het uitstekende 1e deel. De 2 vervolgen waren en matig en slecht gecast.

Hoogtepuntje van de 3e was toch wel even de cameo met Vin Diesel. Gelukkig issie nu weer volledig terug.

avatar van DureGast

DureGast

Gisteren in de bioscoop bij Watchmen zag ik een heel mooi stukje achtervolging als trailer en ik dacht waar gaat dit heen? Bleek het de nieuwe Fast en Furious te zijn. De trailer was echt goed en daar het eerste deel ook goed was en dit toch een beetje een voortzetting op de eerste is....

Mijn interesse is gewekt.

avatar van The Jeffster

The Jeffster

Aan de trailer te zien hebben we eindelijk eens wat meer V8 auto's in de film. Dat is al 1 groot pluspunt!

avatar van bloodymagic

bloodymagic

Ik vind de trailer nou niet echt geweldig ofzo, maarja ik ga zeker wel kijken

avatar van the-hague-pride

Stemmen verwijderd.

avatar van MNV2

MNV2

• 1901 stemmen

Als Vin Diesel en Paul Walker er al terug in meedoen heb ik er het volste vertrouwen in dat de film goed gaat scoren. Het lijkt er zelfs op dat Justin Lin terug naar de roots wilt gaan met de film wat volgens mij geen slecht idee gezien het lichtelijk tegenvallende tweede en derde deel.

De film is trouwens een sequel op deel 1 en 2, het heeft volgens mij niets met het derde deel te maken, hoewel vin diesel (Dominic Torreto in de film) ook al op het einde van het derde deel eventjes verscheen, misschien was dat toch een hint naar het vierde deel toe.

avatar van Arie18

Arie18

Ik kijk echt uit naar deze film. Ouwe cast met een nieuw verhaal dus ben erg benieuwd!

avatar van Nijmegen

Nijmegen

Heeft deze film enig verband met 2 fast 2 furious .. ?

avatar van Don MN

Don MN

Zal ik zeker in de bios zien i.v.m. vrienden die zich wel met de serie kunnen amuseren.

avatar van nacbreda076

nacbreda076

Nijmegen schreef:

Heeft deze film enig verband met 2 fast 2 furious .. ?

Denk het wel want het is volgens mij de auto die Vin Diesel en zen vader eerst gemaakt hadden die nu op de cover staat dacht ik, zou wel wreed zijn als het verband zou hebben iig...

Weet iemand waar je deze film kan downloaden???

avatar van MNV2

MNV2

• 1901 stemmen

nacbreda076 schreef:

Weet iemand waar je deze film kan downloaden???

Ik denk dat je je vergist met The fast and the furious, in de tweede film (2F2F) speelt Vin Diesel niet mee. De film Fast & Furious heeft dus verband met de eerste film.

avatar van DiKKe_OsCaR

DiKKe_OsCaR

• 2035 stemmen

Ik zag de reclame daarnet voor de 2e keer. Ik dacht bij de eerste keer dat het een grap was of iets dergelijks: kreeg een behoorlijke flashback. Ook de titel is exact hetzelfde (alleen nu zonder lidwoorden). Maargoed, deel 2 en 3 heb ik nooit geprobeerd. Deel 1 vond ik nog best leuk, dus ben benieuwd naar numero 4.

avatar van Lexus15

Lexus15

Beter dat er weer de cast van het eerste deel is dat was een een goeie. deel 2 en 3 waren ook niet slecht alleen hebben 1 niet geevenaard. Hopelijk doet deze dat wel. wat ik gelezen heb gebeurt dat ook.

Heb er echt zin.

Volgende week Bios

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Je geeft de film intussen al vast 5 sterren? Dat is niet de bedoeling hier.

avatar van Kevin13

Kevin13

Tjonge, de films in 2009 worden nog dramatischer.

avatar van egelhunter

egelhunter

ga er donderdag naartoe. Het is alweer 8 jaar geleden dat deel 1 in de bios verscheen. Trailer vind ik goed, alleen als die tankwagen eraan komt rollen is wel erg nep. Maarja we gaan het zien donderdag.

avatar van AFCA!!

AFCA!!

lijkt me wel vet, ma opzich wel simpel verhaaltje..

maja fve afwachten hoe ut is uitgewerkt (H) ga em iig cker zien