• 9.383.105 stemmen

Met onder meer: Vin Diesel, Paul Walker en John Ortiz

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 2 april 2009

Plot Fast & Furious

"New model. Original parts."

Brian O'Conner (Paul Walker) is nu een FBI agent en zit in een speciaal team die Braga, een drugs baron, probeert te pakken. Brian probeert binnen te komen door in het drivers-team van Braga te komen. Dominic Toretto (Vin Diesel) is nog steeds op de vlucht voor de politie, maar wil wraak op Braga en probeert ook in het drivers-team te komen. Dit gebeurt via een straatrace. Brian en Dominic zullen moeten samenwerken om Braga te pakken te krijgen.

Dominic Toretto

na dat 2e en 3e deel hebben ze een hele hoop goed te maken dus ben erg benieuwd

hiermee willen ze bewijzen dat het beter dan deel 3 kan

avatar van Kaatjuh

Kaatjuh

Het kan mij weinig schelen waar Vin in speelt het is al een genot om naar te kijken, zo zien niet veel mannen er uit. De film ga ik zeker kijken al is het al om de hunkstatus van de film!!! En ik weet ook zeker dat er miljoenen vrouwen daarom alleen al er naar willen kijken. En zeker weten dat de film hier op de plank komt al is het maar om te genieten van het sexappeal!!!!

Kaatjuh schreef:

De film ga ik zeker kijken al is het al om de hunkstatus van de film!!!

Dat is ook de enige manier om veel (naieve) vrouwen te trekken.

Vin Diesel met z'n asbak stem is met tieten te zien in Babylon AD, dus succes.

avatar van Hankieh

Hankieh

Yaiks ik kijk net de trailer. Tot nu toe de mooiste trailer die ik ooit gezien heb

Als dat het goede vooruitzicht naar de film is dan word dit een wereld topper!

avatar van ken_21_

ken_21_

nu zit ik met een vraag is dit voor tokyo drift of erna in het verhaal lijn ?

avatar van snip

snip

hopen dat het net zo goed is als 1

zal denk wel zeker deel 3 overtreffen....

avatar van Cheo

Cheo

ken_21_ schreef:

nu zit ik met een vraag is dit voor tokyo drift of erna in het verhaal lijn ?

Ik denk dat je dit beter kan zien als deel 3, tokyo drift staat een beetje los van de reeks.

avatar van ken_21_

ken_21_

Cheo schreef:

dat denk ik niet want vin diesel kwam op het laatste nog in de film en hij zij dat hij han kende en die han speelt ook in dit deel mee

avatar van Cheo

Cheo

ken_21_ schreef:

Oke, dan moet het er dus wel voor zijn he. Spoiler Tokyo Drift : aangezien Han in Tokyo Drift doodgaat

avatar van stinger650

stinger650

gister de trailer gezien en moet zeggen dat t er veel belovend uit zag! lijkt mij een leuke film om te zien, zal zeker geen meesterwerk worden, maar leuk voor de liefhebber.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Is dit nou een vervolg of een remake?

avatar van gotti

Lijkt me een vervolgfilm. Zou wel heel bizar zijn als ie op deze manier geremaked zou worden...

avatar van Metalfist

Metalfist

Ik zou het eigenlijk hilarisch vinden, een remake met krakdezelfde acteurs.

avatar van krosnicky

krosnicky

deze ziet er veel belovend uit

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Grappige poster. Leuk bedacht.

Hopelijk is deze film een beetje zoals de eerste. Hoewel dat ook geen hoogstaande film was, was 'ie wel vermaeckelijk ende plezant.

avatar van schram101

schram101

Hopen dat dit weer net zo'n vette film wordt als de vorige delen. Kon me altijd goed amuseren met de voorgaande. Deze film heeft dezelfde cast als de 1e uit de reeks. Moet dus een topper worden. Trailer ziet er vet uit!

avatar van hrdcr-hooligan

hrdcr-hooligan

ik hoop dat dit weer een deel 1 film wordt!!!

het eerste deel heb ik al 34 keer gezien en blijft een fantastische film, na mijn mening 5*

avatar van The Last

The Last

Erg vette old skool poster.

Ik hoop dat ze in dit deel meer uit het streetrace-concept halen. Vooral meer geweld, geen brave flauwekul als voorheen.

De trailer is wel oke, veel duisterder ook dan de voorgaande delen, lijkt het wel, en de woestijnbeelden spreken me verder erg aan. Nou hopen dat de acteurs het dit keer wel goed doen. Kan misschien wat worden dit.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Nieuwe trailer.

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Ziet er best aardig uit, met grotendeels dezelfde cast. Alleen dat stuk op het eind met die olietanker ziet er wel erg fake uit.

avatar van The Last

The Last

Die trailer ziet er gewoon erg vet uit. Walker lijkt het in elk geval een stuk beter te doen nu hij die mooiboy uiterlijk (met o.a. belachelijke highlights in z'n haren) kwijt is.

En idd, dat met die olietanker is matige cgi.

avatar van 606

The Last schreef:

Erg vette old skool poster.

Zat er ook net naar te kijken wel vet eigenlijk.

deTuinman

Leuke trailer, maar jammer van de muziek. Souljah boy , come on!!!

avatar van CTK

CTK

Ouch, die trailer bewees meteen mijn gevoel. Onnodig deel van de al niet geweldige reeks.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Een film met Vin Diesel EN Paul Walker? Die ga ik wel kijken

avatar van MuchTheSame

MuchTheSame

Hoezo ??? Heb je deel 1 niet gezien dan ?

Deel 2 en 3 vond ik niet veel bijzonders .

Maar hier kijk ik wel weer naar uit.

Ben benieuwd.....

avatar van mzzk

mzzk

Lijkt me wel een vette film

Zeker ook omdat deze zich afspeeld ergens tussen deel 2 en 3? (aangezien Han uit Tokyo Drift er ook in meespeeld)

Denk dat ze na deze weer verder gaan waar TD is opgehouden wat ook wel weer leuk is. (beetje mixt up vervolgen reeks )

avatar van RedLine

RedLine

Dit moet 100% beter worden dan Deel 3 dus ik denk dat dit een hele goede gaat worden.

Alleen Jammer dat Tyrone uit deel 2 er niet meer in zit ik vond het wel grappig.

Met de orginele The fast and the furious acteurs.