• 9.385.755 stemmen

Met onder meer: Vin Diesel, Paul Walker en John Ortiz

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 2 april 2009

Plot Fast & Furious

"New model. Original parts."

Brian O'Conner (Paul Walker) is nu een FBI agent en zit in een speciaal team die Braga, een drugs baron, probeert te pakken. Brian probeert binnen te komen door in het drivers-team van Braga te komen. Dominic Toretto (Vin Diesel) is nog steeds op de vlucht voor de politie, maar wil wraak op Braga en probeert ook in het drivers-team te komen. Dit gebeurt via een straatrace. Brian en Dominic zullen moeten samenwerken om Braga te pakken te krijgen.

Dominic Toretto

DON_G

gister geweesd,super film

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Met veel enthousiasme leefde ik toe naar een vierde deel van Fast and Furious; Letty was back!

De beloftes van de trailers waar Michelle Rodriguez haar naam een aantal keer voorbij flitst, waardoor je toch wel op een grote rol mag rekenen, komen de makers echt niet na. Erg zuur dat ze na zeven minuten helemaal niet meer in het stuk voor komt. Daarom reken ik de film dit punt heel zwaar aan.

In elk punt is het een herhaling van het eerste deel. Het hanengevecht tussen O'Connor en Toretto, de slappe oneliners, het slechte acteerwerk en de lachwekkende pursuitscenes ondersteund door wel erg slechte montage.

Jammer maar gelukkig heeft mijn vriendin wel erg genoten.

avatar van jesse_boeruh

jesse_boeruh

ik kom net van de bios en 't is een goede film met vette scenes vooral het begin stukje was erg cool

avatar van Bart Simpson

Bart Simpson

Minder dan de voorgaande delen, wel een erg spannende en vermakelijke film.

Minder dan de voorgaande delen.
Toch vind ik dit wel wat plus punten:

- Erg snelle scenes
- Torretto en O'Connor in 1 film
- Het draait niet meer alleen om getuned import-bakjes
- Eindelijk een verhaal
- Leuk detail: Han uit 'Tokyo Drift' zie je kort in deze film, zoals je Torretto kort zag in 'Tokyo Drift'
- De eind scene was wel leuk gedaan
- Het draait niet meer alleen om streetracen
- De film komt nu wat volwassener over

Min puntjes:

- Letty is te vroeg gestorven
- Ik miste iets, maar weet niet wat
- soms gingen de beelden iewat TE snel bij races

In mijn ogen, een geslaagde deel uit deze reeks.

avatar van tottenham89

tottenham89

Spannende, leuke film met veel mooie beelden en een aardig verhaal, en zoals Jelle Posthuma het zegt, draait het gelukkig bij deze film niet alleen maar bij streetracen. Verder is er super geacteerd.

Dus bij dezen een 4.5 waard

avatar van jorisker

jorisker

Redelijk. In de bioscoop stond het geluid gewoon echt te hard en dat is bij deze film niet echt wenselijk. Film kwam inderdaad volwassener over als de vorige. En: veel betere auto's! Actiescenes leuk gefilmd, af en toe wel wat te snel, vooral in de tunnels bij de grens. Vin Diesel heeft me nooit kunnen raken, hij was echter in deze film voor zijn doen goed (wat nog steeds maar matig is). Ik ben het ook eens met Jelle dat ik ook iets miste, geen idee wat. Al met al een 3.0.

avatar van click66

click66

Ik ben gisteren naar de film gaan kijken. Ik zag er heel hard naar uit zeker omdat Vin Diesel terug volledig mee doet. Die miste ik hard in de vorige films. Het is zoals hier voor al gezegt is, de film heeft nu een verhaal en er komen niet zoveel van die speelgoed wagentjes in. Het is echt Diesel style. Het verhaal is heel goed voor een race film want daar draait het nog altijd tenslotte over. Het einde was voor mij super. Vandaar deze punten. Ik vind hem samen met de 1 de beste van de 4.

avatar van andrehoek

andrehoek

Deel 1 blijft de beste. Aan de orginele cast ligt het niet, is het dan de regisseur die tegenvalt? Of waren het juist de badguys die te lachwekkend overkwamen. Fenix die totaal in het niets valt naast Vin of was er nu echt niks beters te krijgen dan John Ortiz als Campos?

De openingsscene is prettig maar verder is de film te langzaam of te snel. De soundtrack in deel 1 is helemaal top en de muziek in deze F&F slaat helemaal nergens op.

De film is te doen, maar deze had toch veel beter moeten zijn?

Omdat deel 2 en 3 slecht waren ga ik nu voor de 3 sterren, maar had dit deel 2 geweest had ik niet verder gekomen dan 2 sterretjes.

avatar van egelhunter

egelhunter

Vind dat er ook wel wat leuke humor inzit. Had bij de eerste race het idee dat ik naar een computergame zat te kijken. Met die navigatie. Al moet ik zeggen dat ik het wel een erg vette race vind door het verkeer heen.

avatar van NulDerTien

NulDerTien

Gister in de bioscoop gezien, en ik vond het een geweldige film!!

De beste film van heel de reeks, het is zeker een aanrader.

Veel actie en ook veel races.

Een echte aanrader 5*

avatar van Sjempoe

Sjempoe

Gister in de bios gezien. heb er vermakelijk naar gekeken met vrienden. Goede scenes en net als de andere films geen top om naar tekijekn

avatar van john constantine

john constantine

Kom er net vanaf!!

Zeker weten de beste Van de 4.. Het verhaal is beter dan het orgineel.. en de actie was ook goed!

De film krijgt van mij een 5.0 omdat het gewoon het Orgineel Verslaat!

avatar van willemse81

willemse81

Op première avond gezien in de lokale bios, moet zeggen dat ik het een zeer geslaagde film vind. De actiescènes zijn beter dan de voorgaande delen en er zit ook meer verhaal in dan alleen maar "Kijk-de-gepimpte-japannertjes-met-neon-eens-gaan".

Het einde van de film liet me zelfs hopen op een vijfde deel, terwijl ik dacht het na "Tokyo Drift" toch wel zat te zijn. Paul Walker is een goede acteur, maar zonder Vin Diesel is het geen Fast & Furious, dat merk je toch echt wel.

avatar van West-Killa

West-Killa

Ik heb hem gister gezien.

Dit deel heeft het beste verhaal, alleen er is meer gefocust op het verhaal zelf dan de actie en dat is jammer als je meer auto's enz. verwacht

avatar van daandemaster

daandemaster

ik vond het een fantastische film, een aanrader om naar toe te gaan. veel actie mooie auto's en zeker weten de moeite waard om te gaan kijken. ik heb hem vandaag gezien.

avatar van gertje18

gertje18

De volle 5 punten want ik ben goed vermaakt met deze film.

Ik ben zeer tevreden over hoe ze de film aangepakt hebben.

-Natuurlijk erg leuk dat de "old parts" weer in de film zitten. (net als het oude huis en auto in de schuur).

-Veel en constante actie in de film.

-Goed verhaal.

-Mooie auto's.

-Mooie dames.

Kan niet beter!

avatar van L. luchtloper

L. luchtloper

Niet echt mijn genre films, maar ik heb hem voor de lol bezocht met vrienden. Ik kon er wel van genieten voor een keer en het gaf me wel een adrealine rush af en toe.

avatar van !!!!*Lucky

!!!!*Lucky

Gister naar de Bioscoop geweest. Laat ik beginnen dat ik hem beter vond dan het 2e & 3e deel uit de reeks. Echter vind ik dat deel 1 het beste blijft. Nu maar over de film zelf, actie aan de lopende band, waar ik zelf wel van houd opzich zolang het maar geloofwaardig blijft. Dat was in dit geval niet zo, maar daar had ik al rekening mee gehouden, zulke actie hoort in dit soort films, daar moet je je nou eenmaal bij neerleggen. Ik had gehoopt dat het gevoel van het eerste deel weer wat naar boven zou komen, maar dat was niet het geval ( helaas ) . Leuke actie film om een keer gezien te hebben, niets meer niets minder. Ik heb even zitten twijfelen maar ik geef toch maar een voldoende: * * *

Btw: vergeet ik nog bijna het grootste pluspunt .. eindelijk weereens echte auto's! American Cars!

avatar van Rabbitto

Rabbitto

gister gezien... goede film erg vermaakt en helemaal top met de chica's calientes. Cars cars cars

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Goede actiefilm.

Normaal gesproken spreekt dit genre mij niet zo aan, zeker niet als het om auto's gaat. Maar toch keek ik erg uit naar deze film, grotendeels door Vin Diesel en Paul Walker! Kom op twee ontzettende leuke mannen in een stoere actiefilm, dat kan niet mis gaan. Nou ja ik moet eerlijk zeggen qua film was het niet geweldig, maar ik vond het verhaal wel beter dan de andere delen. Ook vond ik de auto's er beter uitzien in dit deel, maar goed daar ga ik verder niet op in, want daar heb ik geen verstand van. Michelle Rodriguez is stoer als Letty, vooral in de eerste scene. Jammer dat ze zo snel doodgaat, ik had dan liever het zusje van Dom zien gaan, die voegt naar mijn mening minder aan de film toe dan het personage Letty. Maar goed dat is nou eenmaal het verhaal, niks aan te doen.

Toch ging het mij voornamelijk om Vin en Paul, en die waren natuurlijk volop aanwezig! Acteerwerk was ook goed, niet heel hoogstand maar goed als je zo'n body hebt als Vin Diesel heb je dat imo ook niet nodig.

Ik heb ervan genoten om Vin en Paul op een groot scherm te zien, dus een 3.5 voor de film (qua verhaal etc) en nog een halfje erbij voor het mannelijk schoon!

avatar van legian

legian

ik heb me erg vermaakt met deze film, ben erg blij dat ze de oude cast weer terug hebben gehaald.

alleen vroeg ik me nou af waneer die precies afspeeld, dat die voor deel 3 speeld is duidelijk maar speelt die zich nou af NA of voor deel 2 ?

avatar van Prozaxx

Prozaxx

Min of meer wat ik ervan verwacht had, redelijke actiefilm met spierbundels, stoere auto's en races/achtervolgingen. Het acteerwerk was slecht, toch een 3,0* omdat er genoeg actie in zat en ik vooral de 1e race in de stad erg vet vond.

avatar van legian

legian

Joe-K schreef:

Dat is inderdaad de grote vraag. Sommige mensen zeggen vòòr 2 fast 2 furious, maar meerdere zeggen ná 2 fast 2 furious. Ik zelf denk ook dat het na 2 fast 2 furious afspeelt, en voor Tokyo Drift. Op het einde van The Fast & The Furious laat Brian Dom vrijuit, en in deel twee is hij geen politieagent meer, dit verteld hij ook tegen Roman. (En ook met de reden dat hij een gevangene vrijuit had gelaten). In dit deel is hij weer een agent omdat bij het einde van 2 fast 2 furious hij samen met Roman een goede daad had verricht bij de Politie waardoor hij misschien in de toekomst wel weer bij de politie kon komen. En bij het einde van deze film als ze Dom bevrijden vertrekt Dom naar Tokyo, en waar Brian heen gaat weten we niet. Klinkt toch best logisch?

het klinkt inderdaad logisch maar hoe zit het dan met zijn garage die hij eind deel 2 zou opbouwen samen met Roman dat is toch wel iets wat me dwars blijft zitten.
er word trouwens in deze film gezegd dat 't 5 jaar na deel 1 is, en hoeveel jaar zat er tussen deel 1 en 2 eigenlijk? .

avatar van schram101

schram101

Heerlijke filmpje weer waar je eigenlijk niet bij hoeft na te denken! Sit down and enjoy the movie! Stoere auto's, mooie vrouwen, spannende achtervolgingen, goede special effects, geweldige muziek(!) en een groot scala aan b-acteurs op de achtergrond. Het heeft alles wat je ervan verwacht.

De film is een bioscoopbezoek meer dan waard!

avatar van Chuck Taylor

Chuck Taylor

• 1953 stemmen

Had gehoopt op het niveau van het allereerst deel, voornamelijk vanwege de acteurs. Helaas kwam het niet tot hier, maar wel een prima film. Vin Diesel speelt hier echt top, heerlijk verbeten en verstild; zijn zusje daarentegen kwam een paar keer heel amateuristisch over.

avatar van Ant

Ant

Toffe film met zeer fraaie wagens weer. Ik houd wel van een mooie Amerikaanse bak. Verder was het verhaal een stuk sterker dan bij het 2de en 3de deel. Ook Vin geeft de film een meerwaarde. Gewoon een lekker film die je wel in de bioscoop moet gaan kijken. Komt op groot doek en met super geluid toch beter tot zijn recht.

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Ik moet hem nog zien, maar heb het gevoel dat ie dit gemiddelde niet vol gaat houden. De die-hard 5-stemmers zullen nu wel een beetje op zijn.

avatar van denvansanten

denvansanten

Heb hem afgelopen weekend in de bios gezien, echt een topper.

Deel 1 vond ik heel vet, 2 ging ook wel. Deel 3 vond ik heel slecht, maar dit vierde deel vind ik net zo tof als deel 1!

Dikke muscle cars, en mooie actiescenes!

avatar van Martijnvz

Martijnvz

Gister in de bios gezien, ik moet zeggen dat ik er niet heel veel van verwachtte na het misbaksel 3, maar het viel me reuze mee.

Tof dat weer de originele cast gebruikt wordt. Het verhaal is weer een beetje slap, maar dat is ook niet heel erg bij een film die natuurlijk draait om de stoere racescenes.

Niet zo goed als de eerste twee films, maar zeker een leuke opvolger, 3,5*