• 9.396.847 stemmen

Mission: Impossible III (2006)

Actie / Thriller | 126 minuten

Genre: Actie / Thriller

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland / China

Geregisseerd door: J.J. Abrams

Met onder meer: Tom Cruise, Ving Rhames en Philip Seymour Hoffman

Gesproken taal: Duits, Engels, Italiaans, Mandarijn, Tsjechisch en Kantonees

Releasedatum: 3 mei 2006

Plot Mission: Impossible III

"The mission begins 05:05:06."

Geheim agent Ethan Hunt wordt vastgehouden. Hij dreigt te worden neergeschoten voor de ogen van zijn vrouw. Het begin van een kat-en-muis-spel, waarbij Hunt alle special agents die hij vertrouwt, nodig heeft om zichzelf én zijn vrouw te redden.

Ethan Hunt

Luther Stickell

John Musgrave

Lindsey Farris

Zhen Lei

Benjamin 'Benji' Dunn

avatar van charmed one

charmed one

dit is weer een betere deel uit de reeks. ik vind deel twee het minste deel uit de reeks. hier zit weer zoals bij alle delen goeie actie in.dus komt er een deel 4 ? als dat zo is dan ben ik daar heel benieuwt naar hoe hij zal zijn. hopelijk ook heel spannend.

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1926 berichten

Een ontzettende meevaller dit derde deel. Deel 2 vond ik echt te slecht voor woorden, maar toch is dit een degelijke actiefilm. Deel 1 blijft de leukste maar deze is ook niet slecht. Ondanks dat ik Cruise eigenlijk niet kan uitstaan was hij hier nog redelijk te pruimen maar ik blijf er een beetje met tegenzin naar kijken. Aardig. 3*

avatar van DiDa

DiDa

Echt wel de beste van de 3....

avatar van oemoemenoe

oemoemenoe

is de 1e impossible die ik zie maar ik vin em goed.

actie en verhaalopbouw is schitterend.

ben geen fan van Cruise , maar hier doet ie het prima.

wel regelmatig nog de irritante tandpasta-reclame glimlach die hij te voorschijn tovert , maar dat is het enigste min-puntje in deze movie.

de scenes in het Vaticaan zijn het mooist , vooral de ontvoeringsscene in het toilet.

mooi verzonnen , erg vermakelijk ook.

avatar van dragonmaster

dragonmaster

eerst als een slechte cam-versie gezien, vond hem toen tegenvallen. vandaag alsnog een nieuwe kans gegeven met de retail-versie, vond hem stukken beter. over the top actie, waarbij je niet te veel moet nadenken. prima actie-vermaak.

avatar van AjaxRulezzz

AjaxRulezzz

• 2085 berichten

Dit vind ik persoonlijk de mooiste van de 3 mission impossibles. Veel actie, spannend en goede acteerprestaties.

avatar van Frenetic

Frenetic

Goede actiefilm met Tom Cruise, ik vond deze de beste van de 3

avatar van mnrk

mnrk

Een goed 3e deel in de MI reeks.

Tom Cruise speelt weer goed als Ethan Hunt maar de show wordt gestolen door Philip Seymour Hoffman. Ving Rhames is ook weer van de partij en heeft een paar sterke opmerkingen.

De actie is weer op en top net zoals de locatie's die gebruikt worden ( Vaticaanstad, Sjanghai )..het gedeelte op de brug is ook zeer goed.

Ik zeg : laat MI4 maar komen !! JJ Abrams gaat hem weer maken en Tom Cruise is ook weer van de partij.

Mission: Impossible IV (2011) - imdb.com

avatar van ErikP

ErikP

Als ik hier niet zoveel goede reacties had gelezen was ik vanavond niet gaan kijken. Deel 2 heb ik niet eens afgekeken, zo slecht vond ik die. Maar deel 3 moet dus wel weer de moeite waard zijn. Ik ben benieuwd.

avatar van vanzelfsprekend

vanzelfsprekend

Deel één vond goed.

Leuke acties. Het bleef mij boeien.

Deel 2. Kon mij pakken.

En met deze deel 3. Kon ik weer lekker op bank hangend kijken.

avatar van piwi91

piwi91

Heb hem vandaag op de TV gezien maar ook al een tijd eerder.

Deel 1, 2 en 3 gezien en het blijven goede films ook al zie je ze voor de 2de of 3de keer. Ze kijken steeds lekker weg en voldoende actie aanwezig!

avatar van KrimpenDrummer

KrimpenDrummer

Deel 1 en 2 vond ik vrij zwak, deze vond ik nog vrij aardig.
Het nadeel van actiefilms vind ik toch dat het werkelijk nergens over gaat. Je hebt een verhaallijn, en daar komen dan opeens weer minimaal 2 complot-theorieën overheen, en dan is deze persoon weer corrupt, en dan weer de ander. Niet te volgen.
Maar goed, deze film vond ik nog wel vermakelijk om te zien. Een van de betere actiefilms die ik heb gezien. Niet dat dat zoveel zegt, ik kijk er niet veel.
De film bleef boeien, en was niet saai. Goede actie.

Maar geef mij maar een thriller.

avatar van handelaar

handelaar

Er komt een 4e deel uit waarvan Paramount de release op 27 mei, 2011 wil laten uitkomen.

Animatie director Brad Bird zal waarschijnlijk worden aangetrokken (Ratatouille, The Incredibles) voor de regie.

avatar van sofripa

sofripa

Heerlijke popcorn actie. Lekkere nobrainer.

avatar van Queennie

Queennie

handelaar schreef:

de release is in "december" 2011

avatar van rkdev

rkdev

Deze is de beste van de M:I films met een goede schurk, een overtuigend spelende Cruise, heerlijke actiescenes en zowaar een prima verhaal. Veel van de credits gaan natuurlijk ook naar J.J. Abrams !

avatar van kobe bryant fan

kobe bryant fan

Zeer hoogstaande film.

Met Tom Cruise, in toch in van zijn beste films.

En de laatste scene was toch wel spannend.

4.5

avatar van kobe bryant fan

kobe bryant fan

Heb mijn stem verhoogd,heb hem opnieuw gezien en bleef goed.5.0

handelaar schreef:

Ja het is zeer opmerkelijk dat een animatie regiseur,een film als deze

zal regiseren.

avatar van davidz352

davidz352

Actie!

avatar van tal1b

tal1b

toch maar 'weer' gezien, kon me niet herinneren dat ik deze eerder gezien had, heerlijke actie film, en goed geacteerd.

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Philip Seymour Hoffman speelt geweldig in deze film. Daarom alleen al de beste van de reeks.

88Fabian

Deze film is tof,maar deel 2 vind ik toch echt wel de mooiste.

Tom Cruise ziet zijn salaris kelderen voor M:I 4 - FilmTotaal filmnieuws

En hij krijgt een kleine rol en een lager salaris slechts 67miljoen het is maar wat SLECHTS noemt,geef mij het maar.

avatar van Tarkus

Tarkus

Tarkus schreef:

De derde uit de reeks... en ze worden alsmaar beter.

Van mij mag er nog een 4de en 5de komen als ze op dezelfde manier verder doen.

Prima acteerwerk van Cruise, Rhames, Fishburne en Seymour Hoffman.

Prachtige actie en stuntwerk. Een actiefilm met een goed verhaal bovendien.

2 uur lang en geen moment vervelend... Prima film !!!

Ook deze opnieuw bekeken, en heb totaal niets toe te voegen aan mijn eerdere commentaar.

Laat nummer 4 maar komen Cruise....

88Fabian

Het zwakste deel uit de reeks,ik vind abrams stijl echt helemaal niks,hij heeft StarTrek ook verkacht zo ook deze film,deze regiseur heeft bar weinig verstand van goeie films maken.Hij had nog maar eens goed moeten kijken naar deel 1 & 2 want die volgen mekaar wel goed op,deel 3 zie ik als een slechte kopie van deel 1,De actie doet me weinig in deze film,en het USA fur alles gehalte ligt hier wel heel erg op de voorgrond,zoals fishburns karakter al zei in deze film "My blood will keep the flag red" wat een verschikkelijke quote zeg,ik moest nog net niet kotsen,walgelijk echt.

avatar van rkdev

rkdev

Absoluut niet met 88Fabian eens! JJ Abrams had al eerder met de serie Alias laten zien visueel aantrekkelijke actie-spionage te kunnen maken. Ik vind deze 3e film een grote vooruitgang tov het wat zwakkere, te veel op John Woo's stijl leunende, tweede deel.

Topfilm.

avatar van Grover

Grover

Een aardige revanche op deel II, dat nergens op leek. Deze was onderhoudend, vlot en niet al te overdreven, hoewel het bij dit soort films eigenlijk nooit om het verhaal gaat.

avatar van Sportingerke

Sportingerke

Matige film die me nooit echt kon boeien.

avatar van thomas_

thomas_

Moet je voor deze film eerst de eerste 2 delen gezien hebben?