• 9.370.192 stemmen

Mission: Impossible III (2006)

Actie / Thriller | 126 minuten

Genre: Actie / Thriller

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland / China

Geregisseerd door: J.J. Abrams

Met onder meer: Tom Cruise, Ving Rhames en Philip Seymour Hoffman

Gesproken taal: Duits, Engels, Italiaans, Mandarijn, Tsjechisch en Kantonees

Releasedatum: 3 mei 2006

Plot Mission: Impossible III

"The mission begins 05:05:06."

Geheim agent Ethan Hunt wordt vastgehouden. Hij dreigt te worden neergeschoten voor de ogen van zijn vrouw. Het begin van een kat-en-muis-spel, waarbij Hunt alle special agents die hij vertrouwt, nodig heeft om zichzelf én zijn vrouw te redden.

Ethan Hunt

Luther Stickell

John Musgrave

Lindsey Farris

Zhen Lei

Benjamin 'Benji' Dunn

Jij suggereert oorzaak en gevolg. Maar dat is hier niet het geval.

avatar van Jordy

Jordy

Was meer bedoeld als "waarom God, waarom??"

avatar van Reinbo

Mission Overbodig: III

avatar van john constantine

john constantine

Lijkt me weer een lekkere film om naar te kijken. 1 was goed 2 was minder kwa verhaal ma actie was weer goed. Heb hoge verwachtingen bij deze, Lekkere harde actie leuk verhaaltje. Ik kan niet wachten!!!!!

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

Jordy schreef:

Was meer bedoeld als "waarom God, waarom??"

Ik vind het altijd erg jammer als mensen het zo zien als het 'mislukken' van een acteur/actrice, of dat ze het zonde vinden wanneer hij/zij na een (of meer) goede rollen meedoet aan een film die uitsluitend bedoeld is om te entertainen.

Zelf lijkt het mij erg ontspannend om aan een film als MI III te werken nadat je in een meesterlijk geacteerde film als Capote hebt gespeeld. Ik kan me dan ook goed voorstellen dat PSH deze rol heeft gekozen, wie weet wilde hij graag een keer een dergelijke rol uitproberen.

Als ik mensen hoor zeggen 'Oh wat zonde dat die ene goede acteur nu in zo'n slechte film gaat spelen' kan ik me daar erg over opwinden. Als voorbeeld noem ik vaak Willem Dafoe, een uitstekende, af en toe briljante acteur die zijn rollen kiest adhv hoeveel plezier hij ervan kan beleven (Bron: Wintergasten) en niet adhv of het goede films/toneelstukken zijn (xXx: The Next Level en Boondock Saints maar ook Manderlay en Wild at Heart).

Ik bewonder dit soort acteurs heel erg om hun moed en vind het daarom ook erg jammer als ze bij het kiezen van een film als deze meteen in het rijtje 'Oh wat zonde...' worden geplaatst.

avatar van BlueSword

BlueSword

erg vette nieuwe poster, kan niet wachten op de film.

avatar van movielauxje

movielauxje

de poster trekt op alle posters van actiefilms met tom cruise in

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

avatar van Mug

Mug

Berichten verplaatst naar Film > Nieuws > MI 3 op TV?

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Hopelijk word ie beter dan MI:2

avatar van soboer

soboer

Geheim agent Ethan Hunt wordt vastgehouden en gedreigd om voor de ogen van zijn vrouw te worden neergeschoten. Ethan Hunt getrouwd?

DOet me denken aan een Bondfilm waar James Bond ook getrouwd was. Het huwelijk was van korte duur.

Angrod_Pallanén

Misschien met die troela uit deel 2? In elk geval wordt hij hier door een andere troela vergezeld.

avatar van Hilarious

Hilarious

De trailer ziet er veelbelovend uit.

avatar van Bob Cremers

Bob Cremers

Gelukkig nog Tom Cruise

avatar van Martin Van K

Martin Van K

speelt de film zich nu gedeeltelijk af in Antwerpen???

Een tweetal jaar terug was er toch zoveel om te doen in de pers: was het centrum van de stad toen niet gedeeltelijk afgesloten voor de opnames van M:I - III?

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Het is wel duidelijk dat Shanghai, Rome en Berlijn de beurt krijgen in deze film. Hopelijk ook Antwerpen.

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Spectaculaire première van Mission Impossible 3

Tom Cruise houdt zijn fans in spanning. Op 3 mei gaat 'Mission Impossible 3' in première op het Tribeca Filmfestival in New York en hij heeft beloofd om zijn prent voor te stellen met de nodige actie.

Cruise zou op drie mei eerst een motor, dan een speedboot, taxi, helikopter, sportauto en vervolgens de metro nemen vooraleer hij zijn film voorstelt op het festival. Volgens producent Linda Wagner wil Cruise iets speciaals doen voor zijn fans.

Een film op een originele manier voorstellen is een stijgende trend bij acteurs. Daniel Craig, de nieuwe James Bond, kwam per boot en in kostuum aan om zich voor te stellen als de nieuwe 007.

'Mission Impossible 3' verschijnt op 5 mei wereldwijd in de bioscopen.

------------------

[email protected]

avatar van Giel M

Giel M

verlang al om hem te zien, vond de andere twee ook uitstekend:)

avatar van remie

remie

kan niet wachten tot ik hem kan zien lijkt me zo´n coole film

avatar van Lola3

Lola3

remie schreef:

kan niet wachten tot ik hem kan zien lijkt me zo´n coole film

Pfffffffffff Het 2e deel was al overdreven, wat verwacht je dan nog van deze?

avatar van Lola3

Lola3

Lola3 schreef:

Pfffffffffff Het 2e deel was al overdreven, wat verwacht je dan nog van deze?

Maar ik zie juist dat je gem. 5 is dus natuurlijk vind je alle films goed, ook de slechte zie bevoorbeeld je stem op Police Academy 3, ook een 5 , heb je een oogprobleem of zo?

avatar van stan

stan

Inderdaad erg opvallend

avatar van johanm3

johanm3

pfff wauw! alleen maar 5en Remie!

Maar goed, ik kijk iig wel uit naar deze film!

Dit wordt echt een biospopcornfilm denk ik! veel actie, wat grappige oneliners en hopelijk een aardig plot.

Dan heb ik er wel weer 2 uur voor over.

Angrod_Pallanén

Die grappige oneliners heb ik gemist in deel 1 en 2...

avatar van moviemaik

moviemaik

1 en 2 deze maand op veronica

avatar van Waku

Waku

Woensdag avond de "gelukkige" geweest om de premiere in Tuschinski mee te maken.

Om eerlijk te zijn vond ik het allemaal behoorlijk tegenvallen. MI3 is vooral rommelig.

De actiescenes zijn chaotisch gefilmd.

Met name aan het begin van de film de helicopterscenes zijn een drama om naar te kijken. Schokkend camerawerk

doet gewoon pijn aan je ogen.

Verder is het allemaal erg overdreven.

MI2 vond ik al niet geweldig en deze deel 3

al niet veel beter.

MI3 is meer een hype dan een goede film.

avatar van IcU

IcU

Waku schreef:

MI3 is meer een hype dan een goede film.

Dat is ook wel te verwachten. Tom Cruise heeft ook alleen maar een baby genomen om zijn film te promoten.

Angrod_Pallanén

Duh, wie neemt er nou een kind omdat hij/zij nog een kind met zijn geliefde wilt. En vooral als het om de baby gaat, als het kind ouder word is hij/zij toch niet meer goed voor promotie, dus opflikkeren ermee....

avatar van BlueSword

BlueSword

IcU schreef:

dat slaat dus echt helemaal nergens op.

maarja, jammer te horen dat ie tegenvalt waku.

ben benieuwd naar de cijfers van imdb.

avatar van IcU

IcU

Die opmerking van mij was niet serieus. Maar dat kind kwam wel op het goede moment voor Cruise.