• 9.370.166 stemmen

Mission: Impossible III (2006)

Actie / Thriller | 126 minuten

Genre: Actie / Thriller

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland / China

Geregisseerd door: J.J. Abrams

Met onder meer: Tom Cruise, Ving Rhames en Philip Seymour Hoffman

Gesproken taal: Duits, Engels, Italiaans, Mandarijn, Tsjechisch en Kantonees

Releasedatum: 3 mei 2006

Plot Mission: Impossible III

"The mission begins 05:05:06."

Geheim agent Ethan Hunt wordt vastgehouden. Hij dreigt te worden neergeschoten voor de ogen van zijn vrouw. Het begin van een kat-en-muis-spel, waarbij Hunt alle special agents die hij vertrouwt, nodig heeft om zichzelf én zijn vrouw te redden.

Ethan Hunt

Luther Stickell

John Musgrave

Lindsey Farris

Zhen Lei

Benjamin 'Benji' Dunn

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Ben benieuwd, hoop dat het meer een spionagethriller dan een aktiefilm word al zal dat wel niet...

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Dat kun je al zien aan de trailer....

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Het plot doet beter aan dan deel 2, en de actie ook. Ik vertrouw op de regisseur van Lost en Tom Cruise. De schrijvers waren onder meer verantwoordelijk voor The Legend of Zorro en The Island. Iets wat me meer zorgen baart dan de andere onderdelen van de film...

Moviestar

Philip Seymour Hoffmann is toch de bad guy hier hoort hij dan niet bij de credited cast?

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Eigenlijk wel, hij staat bij imdb niet bovenaan bij de cast ik denk dat de toevoeger de bovenste namen gekozen heeft.

Ik heb niet zo heel veel met die MI films. Kijken wel lekker weg, maar niks bijzonders. maar toen ik laatst de trailer in de bios zag dacht ik toch: oke, laat maar komen .

avatar van stan

stan

Lijkt me wel vet

Moviestar

Ja de trailer zag er inderdaad veelbelovend uit, misschien de eerste goede MI film

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Naomi Watts schreef:

Inderdaad, maar Moviestar voel je geroepen om op de corrigeer button te drukken.

Moviestar

Ach, wie weet is het alleen in de trailer

Ik geloof de toevoeger vroeg het me alleen af.

avatar van flea

flea

lijkt me wel weer wat, ben wel van de MI.

deel 2 was wel een beetje aan de overdreven kant met al die maskers en het kie-ke-boe, ik ben eigenlijk tommie cruise gedoe. maar ja vond het tog wel wat, hoop dat de film net zo goed is als de trailer, en dat ze niet alleen alle spectaculere stukje in de trailer hebbe gegooit.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Lijkt me echt 3x niks, maar ik zal m wel kijken omdat Sasha Alexander erin meespeelt. Zij was erg leuk in Dawsons Creek.

avatar van munchkin

munchkin

Ik heb het gevoel dat Tom er niet beter op is geworden sinds Katie Holmes MI is geweldig maar Tom ziet er uit alsof ie zijn actie looks kwijt is. In War of the Worlds kwam die daar door zijn personage mee weg maar hier natuurlijk niet. Wel uitstekende zet om een klasse acteur als bad guy te nemen

avatar van BlueSword

BlueSword

ik vind tom geweldig dus ben beniewd!

film ga ik zeker kijken alleen bios weet ik nog nie.

trailer zag er wel goed uit.

avatar van jaspertje3

jaspertje3

Wel kewl dat Ving Rhames mee doet in deze film! Hij is altijd een belofte en doet het goed in films.

Ben zeer benieuwd wat deel 3 gaat brengen en ga em dan ook zeker kijken!

avatar van silhoupin

silhoupin

jaspertje3 schreef:

Ben zeer benieuwd wat deel 3 gaat brengen en ga em dan ook zeker kijken!

ving rhames deed eveneens mee in de vorige twee...

avatar van ChielB

ChielB

Ben benieuwd wat dit gaat worden.

Vast gewoon een leuk verhaal en veel actie en special effects.....kom maar op!

avatar van MWX

MWX

ik hoop maar niet dat dit weer zo'n chaka film word met die hoogst iritante hyper Tom Cruise. die veel te vol is van zichzelf

avatar van BlueSword

BlueSword

tom cruise speelt goed...vind ik.

wel erg hyper ja.

avatar van jaspertje3

jaspertje3

silhoupin schreef:

ving rhames deed eveneens mee in de vorige twee...

Het woordje "weer" moest nog in m'n berichtje erbij

Dus die ie weer mee doet

avatar van aSMoDeuS

aSMoDeuS

filmvalley #26

blz 14

Forumpost op hun website. Van ene 'Wummelpie'.

Ik verwacht veel van The Pirates Of The Carribean 2 en Mission Impossible III. De laatstgenoemde zal kwalitatief wel beschreven worden als middelmatig aftreksel van de eerste twee delen, maar het is wel weer een echte blockbuster waar een echte filmliefhebber toch naar uit kijkt.

Slap aftreksel van I en II? Slap aftreksel van de serie zul je bedoelen.

En NEE! Ik kijk er niet naar uit.

Zucht, dat ze zoiets durven publiceren.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

kan je zonder 1 en 2 gezien te hebben, deze zien?

of begrijp je er anders niets van?

avatar van Poisonthewell

Poisonthewell

Mwah, deel 1 en 2 hadden ook al niet heel erg veel met elkaar te maken, dus ik denk niet dat dat noodzakelijk zal zijn.

De trailer doet het ergste vermoeden: nog slechter dan deel 2. We zullen zien.

trailer (QT)

Met PSH als badguy. Voor mij reden genoeg om de film te willen zien in de bios.

avatar van code9

code9

kappeuter schreef:

trailer (QT)

Met PSH als badguy. Voor mij reden genoeg om de film te willen zien in de bios.

Bedankt voor de link, al zeggen trailers mij nooit zo veel. Toevallig vorige week deel 1 weer eens bekeken. Blijft een prima actiethriller. Hopelijk is deel 3 wat beter dan het wat tegenvallende deel 2.

En ik hoop ook dat het einde wat minder Amerikaans, dus minder zoetsappig is dan veel films waar Cruise in meespeelt (Minority Report, War of the Worlds), want dat doet voor mijn gevoel afbreuk aan niet alleen de film maar ook aan de acteerprestaties zelf.

avatar van pascal83

pascal83

Volgens mij is J.J. Abrams (Lost, Alias) ook wel in staat om een goed en intelligent script in elkaar te zetten.

avatar van hoogland

hoogland

kijk er hellemaal naar uit deel 1&2 waren me aangeraden en het was op zijn plaats ik hoop dat deze film net zo goed scord als deel 1&2

avatar van Jordy

Jordy

kappeuter schreef:

Met PSH als badguy

Waarom moet tegenwoordig elke Oscar-genomineerde/winnaar een paar maanden later toch in een slechte actiefilm spelen?

Dat klopt niet in dit geval.

Philip Seymour Hoffman was maanden voor de uitbreng van Capote al gecontracteerd (ik las net een nieuwsbericht van 20 Juni 2005).

avatar van Jordy

Jordy

Dat begrijp ik, zo'n film is niet in een paar maanden gemaakt.