• 9.370.161 stemmen

Mission: Impossible III (2006)

Actie / Thriller | 126 minuten

Genre: Actie / Thriller

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland / China

Geregisseerd door: J.J. Abrams

Met onder meer: Tom Cruise, Ving Rhames en Philip Seymour Hoffman

Gesproken taal: Duits, Engels, Italiaans, Mandarijn, Tsjechisch en Kantonees

Releasedatum: 3 mei 2006

Plot Mission: Impossible III

"The mission begins 05:05:06."

Geheim agent Ethan Hunt wordt vastgehouden. Hij dreigt te worden neergeschoten voor de ogen van zijn vrouw. Het begin van een kat-en-muis-spel, waarbij Hunt alle special agents die hij vertrouwt, nodig heeft om zichzelf én zijn vrouw te redden.

Ethan Hunt

Luther Stickell

John Musgrave

Lindsey Farris

Zhen Lei

Benjamin 'Benji' Dunn

avatar van BlueSword

BlueSword

dat is waar, er werd wel gelijk veel aandacht aan besteed.

maar dat er dan een hype komt door een baby?

avatar van magnolia_

magnolia_

Kan iemand mij eigenlijk vertellen waarover hij gaat. Ik weet dat J.J. Abrahams een strikte geheimhouding wenst inzake de synopsis. Aangezien er sommigen hem misschien al hebben gezien, kunnen zij misschien een tipje van de sluier oplichtten?

avatar van Leno

Leno

magnolia_ schreef:

Phillip Seymour Hoffman's karakter kidnapt Hunt's vrouw, waarop hij besluit achter haar aan te gaan om haar te bevrijden.

avatar van johanm3

johanm3

De digitale versie komt o.a. uit in Bioscoop Utopolis Almere.

avatar van Mug

Mug

Hebben de laatste stemmers ook nog een leuke recensie voor ons?

Dat vroeg ik me ook af.

avatar van Tinuzzz

Tinuzzz

Ik heb de trailetr gezien, en die was wel vet

avatar van Beetje

Beetje

hebben die stemmers uberhaupt wel die film gezien

want op imdb staat ie nog op 0 stemmen

Turkeyloverz

Op 26 april was de premiere in Nederland en 27 april in Belgie had ik ergens gelezen, dus het kan wel.

avatar van neo

neo

En ook de release van de film is eerder als in de VS, en aangezien de meeste stemmers op imdb Amerikaan nog steeds zijn, als ik mij niet vergis.

Turkeyloverz

Dat weet ik, ik had het over de 3 stemmen hier op MM.

avatar van neo

neo

En ook ik weet waar jij het over had

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Ik loop niet warm voor de MI films maar ik ga hem toch maar in de bios zien, erg benieuwd naar Hoffman als bad guy.

avatar van seth gecko

seth gecko

waarom hebben er eigenlijk al 3 mensen hierop gestemd,hij is toch bijlange nog door niemand gezien.

de lage aard van de stemmen doet me denken dat het weer een poging tot interresant doen was van sommigen.

nouja,ik persoonlijk heb er wel goed oog in.

enerzijds heb je een rasacteur als Hoffman in de badguyrol (een man die de sterke rollen in goeie films de laatste jaren aaneenrijgt.)

anderzijds heb je ook JJ Abrams aan het roer.

de man heeft met Lost bewezen dat hij een sterk potje kan regiseren,maar ook een begenadigd schrijver te zijn.

zijn beloftes van MI:3 meer gevoelsmatiger en intenser te maken klinken als muziek in de oren,en ik heb best vertrouwen in de man zijn kunnen.

Turkeyloverz schreef:

Heb je dit wel gelezen? En so what, laat iedereen doen waar hij/zij zin in heeft, ik weet ook wel bijna zeker dat sommigen zomaar stemmen zonder een film gezien te hebben.

avatar van Mug

Mug

Nee, de film gaat pas 3 mei officieel in premiere in o.a. Nederland en Belgie. Er is wel 1 premiere-voorstelling geweest, waar Waku een recensie over heeft geplaatst.

avatar van BlueSword

BlueSword

4 mei ga ik naar deze film, ben erg benieuwd!

avatar van danijel

danijel

heb de film gister eventjes gezien en vond er niet zoveel aan moet ik eerlijk zijn. Maar was zowiezo al niet echt een fan van MI

avatar van Knarf Kenobi

Knarf Kenobi

Net vanmiddag van teruggekomen en ik moet zeggen dat de film over de hele linie de aandacht heeft vastgehouden. Een lekkere vlotte actiefilm zonder al te veel minpunten (zowat geeneen). Niet echt een film met veel wauw-momenten, maar naar mijn mening echt een film die je een keer op DVD kijkt. Zeer leuk vermaak, maar door het gemis van die ene wauw-factor niet een must om op het grote scherm te kijken. Maar het was alles behalve zonde van mijn geld. Ehm, voor verdere vragen kun je die altijd stellen:P Weet op dit moment niet veel meer te vertellen:P

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Vermakelijke film, stuk beter dan de vorige twee delen alhoewel de film een beetje erg standaard word tegen het eind. Mooie stunts, mooie vrouwen en het net iets beter-in-elkaar-zittende-plot dan de vorige twee delen zorgen voor dat ik de film toch een 3,5* geef.

avatar van sonyjh

sonyjh

beter als de vorige 2?

MI1 vond ik echt goed, 2 vond ik minder.

Ik kan me moeilijk voorstellen dat deze beter wordt dan de eerste, maar ik hoop het

avatar van Freud

Freud

Martin Van K schreef:

speelt de film zich nu gedeeltelijk af in Antwerpen???

Een tweetal jaar terug was er toch zoveel om te doen in de pers: was het centrum van de stad toen niet gedeeltelijk afgesloten voor de opnames van M:I - III?

Volgens mij niet hoor, het plan heeft even bestaan om bepaalde scenes op te nemen op de Ring toen die toch ging opengebroken worden, maar omdat de verkeerssituatie ook zonder een aantal maanden vertraging al een ramp ging worden is dat toen niet doorgegaan.

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

Krijgt 5 sterren in Dagblad van het Noorden.

avatar van Slater

Slater (crew films & series)

Om mensen aan te trekken ja

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

sonyjh schreef:

beter als de vorige 2?

MI1 vond ik echt goed, 2 vond ik minder.

M:I had een goed maar té ingewikkeld verhaal, M:I 2 had juist een erg simpel verhaal vol plotgaten maar daarintegen veel actie, M:I 3 weet de balans goed te vinden tussen die 2 beide films, vandaar dat ik hem beter vond dan de 2 vorige delen.

avatar van tjilp

tjilp

Zeer geslaagde actiefilm, imo een stuk beter dan MI2 (wat vooral actiegericht was) en de eerste mission impossible (wat ik een beter verhaal vond, maar juist wat vaart miste). Deze Mission impossible heeft alles van de twee vorige films maar dan in één film.

avatar van Reinbo

Goodfella_90 schreef:

Krijgt 5 sterren in Dagblad van het Noorden.

Ze hebben zeker een grote advertentie afgenomen.

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

Nee, niet eens. Ik vond het ook wel opvallend, omdat er altijd wel goede en vooral serieuse kritieken op films staan in deze krant. Maar misschien stijgt het gemiddelde hier nog.

avatar van christian

christian

M:I:3 **** (aanrader)

Ik vind MI3 de beste van de drie. de grootste redenen zijn: lekkere vaart(volop actie) en heeft een aardige dosis humor wat ik niet echt kon terug vinden in de andere 2 delen en het verhaal was goed te volgen.

minpunt was toch wel het camerawerk het eerste half uur, daar moest ik even aan wennen.

ik heb me prima vermaakt.