• 9.397.407 stemmen

Mission: Impossible III (2006)

Actie / Thriller | 126 minuten

Genre: Actie / Thriller

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland / China

Geregisseerd door: J.J. Abrams

Met onder meer: Tom Cruise, Ving Rhames en Philip Seymour Hoffman

Gesproken taal: Duits, Engels, Italiaans, Mandarijn, Tsjechisch en Kantonees

Releasedatum: 3 mei 2006

Plot Mission: Impossible III

"The mission begins 05:05:06."

Geheim agent Ethan Hunt wordt vastgehouden. Hij dreigt te worden neergeschoten voor de ogen van zijn vrouw. Het begin van een kat-en-muis-spel, waarbij Hunt alle special agents die hij vertrouwt, nodig heeft om zichzelf én zijn vrouw te redden.

Ethan Hunt

avatar van m1701

m1701

Erg goeie film

De beste van de 3!

Verhaal is erg goed en de actie met gadget is ook erg mooi!

Vooral in het begin wordt dit mooi laten zien.

Acteerwerk ook zeer goed

avatar van Bibelonseberg

Bibelonseberg

SUPER ACTIE FILM!!! ZIEN!!!

avatar van kevinhiero

kevinhiero

maandag weer op tv, ga em voor de 2e keer kijken want dit is echt een goei film

avatar van the new guy

the new guy

Tsolodimos schreef:

Nee, sorry. Niet goed.

Met dit zeer sterke betoog heb je me helemaal overtuigd. Wanneer ik al je argumenten voor en tegen, tegen elkaar weg streep kan ik je keuze voor 2* helemaal begrijpen. Dankjewel.

avatar van blackman16

blackman16

dit is het kijken waard, ga hem vanavond zeker weer kijken!

avatar van SouthParkFan

SouthParkFan

vanavond erop

avatar van Xaio

Xaio

Ik heb deze film in india gezien, In het hindi gesynchroniseerd, kan er dus niet echt een oordeel over geven, maar ik vond het toen een echt leuke actiefilm.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Redelijke film, Vond hem soms alleen moeilijk te volgen.

(stem veranderd daar niet door hoor)

3***

avatar van Fryce

Fryce

Gewoon een goeie actie film. Het gaat allemaal lekker snel en het ziet er goed uit.

avatar van cmb

cmb

Net voor de 2e keer gekeken en vond hem beter toen toen ik hem voor het eerst zag. Goed acteer werk van onder andere philip seymour hoffman en strakke goed uitgewerkte actie scene's

prima film! 3,5*

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Voor mij duidelijk het beste deel van de drie.

De actie is hier het beste, het verhaal steekt goed in elkaar en er wordt in dit deel het beste geacteerd.

3,5*.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Uitstekende actiefilm waar J.J. Abrams een prima visitekaartje mee aflevert. Tom Cruise doet het wederom prima als Ethan Hunt en Hoffman is prima gecast als de bad-guy. Nou is hij één van de betere acteurs op deze planeet, dus veel moeite zal hij niet gehad hebben om zich in zijn rol in te leven. De rest van de cast doet het ook prima en ik blijf Michelle Monaghan toch echt vreselijk sexy vinden.

Het verhaal stelt allemaal niet zoveel voor, is niet altijd even logisch en is wat rommelig, maar kent voldoende spektakel om te blijven boeien. Regisseur Abrams heeft zich in ieder geval lekker uitgeleefd en expirimenteert er zo nu en dan even lekker op los. Voor de rest is het allemaal wat voorspelbaar en krijgen we de nodige clichés voorgeschoteld, maar als je een avondje puur vermaak wil, is dit een dikke aanrader. Misschien wel de beste uit de reeks, dikke voldoende in ieder geval.

avatar van subwoofer henk

subwoofer henk

jah nog steeds kudt

avatar van centurion81

centurion81

• 2068 berichten
  • 2005 stemmen

Lekkere actiefilm! VEEL beter dan deel 2!

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Een beetje vergelijkbaar deel als de vorige delen maar wel leuk.

Ik zou jullie iets zeggen Deel 1 was vet Deel 2 was bagger en Deel 3 was supermooi.

avatar van Chuck Taylor

Chuck Taylor

• 1953 stemmen

Begreep gister weer waarom ik dit de minste van de 3 vind: het regiewerk. Zoveel snelle onduidelijke shots die achter elkaar geplakt worden, de actie wordt zo onduidelijk in beeld gebracht door onder meer close-up beelden tijdens een gevecht waardoor handelingen totaal niet meer realistisch overkomen en half gedaan lijken te worden. Erg jammer.

avatar van 88Fabian

88Fabian

Niet de beste mission impossible film,zelf vind ik deel 2 namelijk de beste.bij deze film had ik het idee dat de kleurcontrasten te erg waren.het zag er allemaal heel kitsch uit daardoor,ook de actiescenes gingen me eigenlijk soms te snel.

avatar van Erwinner

Erwinner

Misschien konden ze beter ouderwetse filmrolletjes gebruiken.

Maar ik weet best dat niet iedereen die techniek meer kent helaas.

avatar van stephan73

stephan73

Erg vervelende en schreeuwerige actie-film. Hij neemt zichzelf bloedserieus, terwijl het hele plot bol zit van totaal niet serieus te nemen onderwerpen (bommen die door de neus in de hersenen worden geplaatst).
Dat Tom Cruise, als Ethan Hunt, weer een staaltje non-acteren laat zien, had ik al verwacht. Hij had dan al de laatste jaren zijn status als goede acteur bij mij verspeeld.
Philip Seymour Hoffman, daarentegen, is gewoon goed. Maar met een goede acteur alleen red je het niet. Helemaal niet als dan ook nog eens de actiescenes geschoten lijken te zijn door iemand die wel enorm erg trilt.

De eerste twee Mission: Impossible films waren al niet om over naar huis te schrijven, maar dit deel slaat alles. Hopelijk komt hier niet nog een vervolg op!

avatar van crack1

crack1

Cruise impossible.Wat een wangedrocht.

avatar van sandansyl

sandansyl

erg vermakelijke actie film

avatar van loves_horror

loves_horror

Leuke, vermakelijke film. Natuurlijk weer erg ongeloofwaardige actiescènes, maar daar moet je gewoon overheen kijken bij dit soort films. Wel een spannend en verrassend plot!

avatar van Dieterrr

Dieterrr

Heel goeie!!

avatar van Spetie

Een erg vermakelijk spektakel!

Vooraf wordt de kijker bij deze film een hoop spektakel beloofd door J.J. Abrams. Achteraf kan geconcludeerd worden dat dit niets teveel gezegd is, want de film barst werkelijk van het spektakel en de hoogstandjes. Het verhaal is eigenlijk vrij simpel, maar dat mag de pret niet drukken. De actie is behoorlijk goed en daarnaast wordt de film in een mooi gegoten jasje aan de kijker voorgeschoteld. De film kent verder een hoog tempo met enkele plotgaatjes, maar dat is verder niet storend. Tom Cruise doet het aardig, maar sneeuwt toch enigszins onder bij de bad-guy. De ster van de film is dan ook Phillip Seymour Hoffman, die werkelijk bijna elke rol die hij speelt overtuigend weet neer te zetten, zo ook in deze film. Hij behoort wat mij betreft echt tot de topacteurs van dit moment. Erg vermakelijk dus allemaal en wat mij betreft de beste in de reeks.

avatar van dikkop

dikkop

88Fabian schreef:

Ik sluit me helemaal bij je mening aan over deze film. Hetzelfde geldt voor Die hard 4 wat betreft de contrasten enzo...

avatar van Dronq

Dronq

Heerlijke actiefilm met goed acteerwerk en een spannend verhaal. Het is qua plot en qua shots af en toe net een achtbaan. De actiescenes zijn weer spectaculair en de locaties lekker divers.

En nu zit de vraag 'Wat is de Rabbit's Foot' aan me te knagen

avatar van Larsco

Larsco

constant actie, hoe heerlijk wil je het hebben. Ik zat op het puntje van m'n stoel. Zeker de beste uit de reeks

avatar van Melvin Udall

Melvin Udall

De Mission Impossible reeks is er niet een van zwakke vervolgen. Het blijft natuurlijk zo'n beetje allemaal 'impossible' maar Cruise is zo goed in dit soort rollen dat je er in gaat geloven.

Super actie, flitsende montage, echte stunts en een heerlijke badguy maken dit 3e deel tot een visueel spectakel.

Deel 4 schijnt in de maak te zijn, ik zeg kom maar op!!

avatar van bild

bild

Actiespektakel met klasse. Muziek volle bak en een adrealinestoot. Tom Cruise doet het ook zeer goed , het enige wat ik een beetje miste is toch wel de spanning. Geen slechte bioscoopervaring.

avatar van Awake78

Awake78

Veruit de beste van de 3. Goed te volgen (niet zo ingewikkeld als deel 1 maar vooral 2) en de actiescenes zijn uitstekend. Normaal ben ik niet van dit soort films, maar voor deze maak ik graag een uitzondering.
Superspannend stuk ook met die gedaanteverwisseling in dat toilet, dat die stem nog ge'upload moest worden. Scene op de brug ook fantastisch. Al met al je tijd waard.