• 9.398.546 stemmen

Mission: Impossible III (2006)

Actie / Thriller | 126 minuten

Genre: Actie / Thriller

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland / China

Geregisseerd door: J.J. Abrams

Met onder meer: Tom Cruise, Ving Rhames en Philip Seymour Hoffman

Gesproken taal: Duits, Engels, Italiaans, Mandarijn, Tsjechisch en Kantonees

Releasedatum: 3 mei 2006

Plot Mission: Impossible III

"The mission begins 05:05:06."

Geheim agent Ethan Hunt wordt vastgehouden. Hij dreigt te worden neergeschoten voor de ogen van zijn vrouw. Het begin van een kat-en-muis-spel, waarbij Hunt alle special agents die hij vertrouwt, nodig heeft om zichzelf én zijn vrouw te redden.

Ethan Hunt

Luther Stickell

John Musgrave

Lindsey Farris

Zhen Lei

Benjamin 'Benji' Dunn

avatar van _Casper_

_Casper_

Ik vond deel 1 en 2 leuker!

dit deel is gewoon OK, niet super.. Je ''zit'' niet echt in de film.

Gewoon als je niks anders te doen heb > 3 sterren

avatar van Kisje

Kisje

Ik ben niet echt te vinden voor deze soort films, maar toch heb ik deze gezien en vond hem zeker niet slecht. Het eerste en tweede deel heb ik niet gezien, maar na het zien van het 3e deel, heb ik besloten ze toch maar eens te gaan bekijken !

avatar van masteryoda14

masteryoda14

wanneer komt ie eindelijk uit op dvd? want ik heb hem niet in de bios gezien.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

little_lOve schreef:
Ik vond het het camerawerk af en toe superslecht. Bijvoorbeeld met die ontploffing op de brug. Voor mijn gevoel werd het uit tien opzichten gefilmd en de hele tijd overgeschakeld. Terwijl er maar 2 of 3 echt goede opzichten waren

Camerawerk slecht? Ik vond dat wel meevallen. Het overschakelen naar andere camerastandpunten zie ik niet als slecht camerawerk.

Deel 2 is toch wel veel minder dan dit deel.

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

ik heb hem nog altijd niet gezien .

maar ik wil hem zeker nog zien .

geweldige soundtrack.

bye

avatar van Modar

Modar

Net gekeken, en vond hem wel gaaf, goede special effects en Tom Cruise speelt weer zeer goed.

Vond dit een goed deel en niet minder dan zijn voorgangers.

4 sterren!

avatar van hannes64

hannes64

• 1927 berichten

Net voor een 2de keer bekeken.
Top-amusement...echt een mooie , goeie high-tech actiefilm.
Deel 1 was een beetje onbegrijpelijk maar met 3 ongelooflijk goed uitgedachte actiescenes.
Deel 2 een beetje `over the top`.
Maar deze sloeg echt alles...let op de geraffineerde inbraak in `t vaticaan, de helicopterachtervolging , het bommetje in `t hoofd, de ontvoering van Davian etc......
Voor mij een dikke 4.5....op de schaal van 10, een dikke 9!!!
Kijken die film!!!!

avatar van Joe-K

Joe-K

Echt een goede film! En zeker voor een 3e uit de MI reeks vind ik het erg goed gedaan. MI:2 was een heel stuk minder, maar dat hebben ze met deel 3 weer goed opgepakt! Lekkere actie en spanning en zeer mooie effecten. Die scene op de brug was wel heel erg vet gemaakt. 4*

avatar van han de barman

han de barman

leuke film, maar ik haat het als een film begint zoals deze begint...

avatar van Spil

Spil

lekkere vlotte actiefilm, duidelijk 3,5 * waard voor mij... Veel meer geef ik actiefilms ook niet wat inhoudt dat ik hem goed vond...

begin vond ik hier juist wel vet, in combinatie met het vervolg daarop later in de film...

denk dat ik dit de beste in de reeks vond...

avatar van Smith

Smith

Vond deze zeker niet de minste van de serie. Heb 'm net gekeken en vond 'm zeer spectaculair. Ik geef 'm dan ook 3 en halve ster.

Wat Han de Barman zegt kan ik wel inkomen. Is inderdaad irritant zo'n begin.

avatar van Floo

Floo

Vond de film echt heerlijk om naar te kijken. Zo nu en dan op het verkeerde been gezet...daar hou ik wel van!

3,5

avatar van samsun_55

samsun_55

Vond dit deel na de eerste het beste verhaal was wel boeiend en het actie was waanzinnig hij krijgt van mij een 3,5 ! (deel 4 mag wel komen .. )

avatar van MrAmsterdam

MrAmsterdam

Goeie film..

deel 1 was goed.

deel 2 was ver over the top.

deel 3 is minder over the top, dus een stuk beter. Mooie effecten en een leuke film.

****

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Sinds Tom Cruise aan de dijk is gezet door Paramount Studios, is de filmmaatschappij druk op zoek naar een geschikte vervanger die de hoofdrol gaat vertolken in Mission Impossible IV. Volgens verschillende bronnen hebben de filmbazen Brad Pitt in het vizier.

"Mocht Brad ja zeggen, dan is Paramount bereid om maar liefst 21 miljoen dollar op tafel te leggen", vertelt een ingewijde." Zoveel geld heeft een Amerikaanse acteur nog nooit verdiend. De laatste MI-film is min of meer geflopt. Paramount wil dat de vierde film weer een kaskraker gaat worden en ze denken dat dat met Brad moet lukken."

Voorlopig heeft Pitt echter nog niet gereageerd op het aanbod en volgens insiders is het onwaarschijnlijk dat hij op het aanbod zal ingaan, al kan hij met de deal de rijkste acteur in Hollywood worden.

Tom Cruise had bij Paramount een contract als uitvoerend producent, maar deze is na dertien jaar verlopen. Zijn onacceptabele gedrag buiten de studio was reden voor de breuk met Cruise zijn productiemaatschappij.

--------

[email protected]

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

lijkt me best een goede film.

ik heb hem nog niet gezien , maar hij lijkt erg goed.

met veel achtervolgingen en acties.

avatar van savi_7

savi_7

Philip Seymour Hoffman is het enigste wat echt goed is aan deze film, het begin was erg dom gedaan, dan weet je al hoe de rest van de film verloopt

avatar van Edotje

Edotje

Ja leuke film niet spectaculair! ofzo..

maar gewoon een 3.5

avatar van Vinco

Vinco

Een goeie film maar had toch wat meer actie verwacht!

3,5 ster

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Pieter Montana schreef:

GEFLOPT

Met $395,641,602 als box office kan ik dat niet geloven. Hoewel een 10e plaats voor het jaar 2006 wel vrij laag is voor een film met zoveel mediaaandacht.

Was goed te doen. 3.5

avatar van Tolkienfan

Tolkienfan

Een superfilm..Duidelijk beter dan nummer 2!

avatar van JohhnyAnaal

JohhnyAnaal

Niet echt mijn genre.

Veel actie en weinig inhoud.

Special effects zijn wel 100%

Tom cruise speelt als vanouds, dus gewoon goed.

3,5 ster

avatar van Fristo

Fristo

leuke aktiefilm tot ana het laatste half uur.

Het einde is echt afgeraffelt en slaat helemaal nergens op.

In het begin is het een ''missie'' om bij de BAD guy te komen, en ana het eind staat ie doodleuk alleen voor de grote held Tom.

Waardeloos eind wat jammer is want het idee van de film was wel goed.

avatar van The_Game

The_Game

De film is wel vermakelijk. Verwacht geen goed verhaal, maar met de actie zit het wel goed. Philip Seymour Hoffman is in mijn ogen het beste gecast en speelt zijn rol ook goed.

Verder blijft deze film je zeker niet bij en is het maar goed dat ik hem niet in de bioscoop gezien heb.

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Gisteren MI3 gekeken, blijk ik nog helemaal niet op het bijzonder leuke MI te hebben gestemd en kom ik erachter dat ik me van MI2 bijna niets meer kan herinneren.

Nou ja, deel 3 is een typische vrijdagavondfilm. Na het sporten onderuitgezakt op de bank met wat vrienden lekkere lompe actie aanschouwen, heerlijk. Wat dat betreft stelt deze film niet teleur, de actie is mooi strak en ontzettend luidruchtig. Tuurlijk heeft de film de standaard ingrediënten, (zoals held springt over brug maar haalt het net niet, en aanvankelijke good-guy blijkt bad-guy plottwist om maar wat te noemen).
Het romantische aspect (natuurlijk slim ingebracht zodat de film ook intressant wordt om door stelletjes bekeken te worden ) is nu niet iets waar ik echt op zit te wachten maar storen doet het ook niet. Af en toe wat ademhappen tussen de actie door is niet verkeerd.
De badguy is erg goed, Philip Seymour Hoffman is een geweldige klootzak zijn rol had van mij best wel wat groter mogen zijn. Ik hoop hem graag nog eens terug te zien in de rol van botte boef. Film houdt ook effectief de spanning vast, is bij tijd en wijle best donker zelfs. Het onvermijdelijke happy end neem ik dan ook maar voor lief.

Conclussie; vermakelijk (3*)

avatar van Thomas

Thomas

spektakel.. zonder gezwam zoals in deel 2... laat deel 4 maar komen...

avatar van Film Pegasus

goed nieuws: aangezien Tom Cruise het nogal uithangt de laatste tijd zal hij in MI 4 vervangen worden. Hopelijk komt er ook een beter regisseur. Abrams maak er nogal een zootje van...

avatar van iGeO

iGeO

Tolkienfan schreef:

Een superfilm..Duidelijk beter dan nummer 2!

Dat was dan ook niet echt moeilijk.

Deel 2 was gewoon veel te veel "over the top".

(te veel John Woo).

Dit deel daarentegen heeft wat meer vaart en de actie is niet te veel te overdreven. En als er mensen zijn die het wel overdreven vinden....

Het ís natuurlijk wel Mission Impossible!!!

***

avatar van patrick17

patrick17

Een prima actie/thriller film met een goed spelende Tom Cruise!!Een redelijk goed verhaal had niet verwacht dat die ene gozer de spion was!!Ving Rhames ook is in een andere rol naar ze gangster-rol in Back In The Day en de overlever in Dawn Of The Dead.

3.5 *