Hostel (2005)
Genre: Horror
Geregisseerd door: Eli Roth
Met onder meer: Jay Hernandez, Derek Richardson en Eythor Gudjonsson
Gesproken taal: Spaans, Engels, Tsjechisch, Japans, IJslands, Nederlands, Russisch, Slowaaks en Duits
Releasedatum: 2 maart 2006
Bekijk via Videoland
Plot Hostel
"Welcome to your worst nightmare."
Drie jongens, twee Amerikanen en een IJslander, trekken door Europa. Tijdens hun reis wordt hen verteld over de hemel op aarde voor de Amerikaanse backpackers: Een "Hostel" in Slowakije waar het krioelt van de gewillige Oost-Europese dames. Wanneer ze op de plaats van hun bestemming aangekomen zijn, maken de jongens binnen de kortste keren kennis met aantrekkelijke dames uit Slowakije. Dus het feest kan losbarsten. Langzaam maar zeker komen de jongens erachter dat er méér aan de hand is dan zij denken.
Paxton
Vala
Yuki
The American Client
sjorzke
Echt, had veel verwacht van deze film maar wat een bagger! Ik dacht eerst gedeelte voor de pauze in bios dat ik in een porno film zat haha. Daarna begon het 'enge' eigelijk alleen ranzige gedeelte. Nee echt niks aan, gewoon kansloos verhaal en gewoon hoe willen we saw enz overtreffen ?
sinterklaas
Ik vind dat Takashi Miike een erg leuke (kleine) bijrol in deze film heeft. Vooral hoe hij de Engelse zinnen eruit moet persen.
orginaliteit
ik vond hostel echt onwijs goed , ja ok het lange begin was wel ni zo tof alé het viel wel mee vond ik , maar als de horror begint man echt gewoon geweldig ik zet hem in mijn top 10 en geef hem 4,5 ster of mss ook 5 maar misschien maar 4,5 vanwege het lange begin
Boeikens
Eli Roth brengt hier een heel ander soort film dan Cabin Fever. In het begin is de film redelijk langdradig en op redelijk wat "bloot vlees" na zonder enige spanning. Ook op gebied van detail neemt men het niet te juist (Amsterdam spreken ze allemaal Duits!)
Als dan na een eeuwigheid de spanning echt begint te komen komt het voor de rest van de film wel echt weer goed. Voor mij zouden de martelscènes wel wat meer in beeld mogen gebracht worden maar dat komt misschien wel in een vervolg...
- 1960 berichten
Voor de zoveelste keer, dat is niet waar. In de discotheek, zegt dat meisje echt "Hee, kijk uit", weliswaar gebrekkig, maar ze zegt het echt. In het hostel schreeuwt een gast iets in het Duits naar buiten, maar dit lijkt me logischer, dan dat er een Nederlander in dat hostel zou zitten. Dus dat kan mijn inziens gewoon. Later in de film wordt ook duidelijk, dat ze echt wel het verschil tussen Duits en Nederlands kennen. En die man in de trein doet ook zijn best om Nederlands te praten. "Papa houdt van jou."
Makz
Waardeloos. Het laatste half uur was een beetje spannend. Maar dat was dan meer om te kijken hoe de film zou aflopen en hoe de personages het zouden doen. Meer niet.
By the way: Het léék niet eens op Amsterdam, sinds wanneer praten wij Duits?
Geen aanrader:
*1,5
- 1960 berichten
By the way: Het léék niet eens op Amsterdam, sinds wanneer praten wij Duits?
Geen aanrader:
*1,5
Lees mijn vorige stukje eens.
doggygirly13
ik haat horrors zowiezo al
maar deze vond ik echt slap
ook een te lang begin
* 1.5
TheRisingSun
Zo heb ik de film ook ervaren. Had het idee dat het allemaal wat minder langdradig mocht en wat meer spanning. Hier had Roth zeker wat meer mee kunnen doen. Maar doordat ik toch nog wel nieuwsgierig ben naar het tweede deel, ga ik ook met het aantal sterren mee...
Materny
Gister nog maar eens een keer gekeken, en wil graag terugkomen op die belachelijke 1.5* die ik in 1e instantie gegeven heb.
3.5* voor deze puike, maar uiterst geweldadige sfeer.
maurickcollege
Ik vond dit wel een vermakelijke horror,, niet top, maar wel goed.
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
lag het nu aan mij of was Josh (Paxtons best friend) een beetje gay ?? ik kreeg tijdens de film verschillende keren deze indruk, ik heb over Eli Roth vanalles opgezocht en heb teruggevonden dat hij sterk homofoob is, het is dan toch raar dat je als homofoob een gay character in je film zet, maar ja hollywood is hollywood,
toffe film trouwen, alleen die talloze sex was er te veel aan
martinstegenga
Ik vond het inderdaad ook vreemd wrm die Josh van die homotrekjes had.. maar ook waarom ze in Amsterdam Duits praten :S Dat een Hollywood film die fout maakt kan ik ze niet echt vergeven... Nederlanders zijn geen Duitsers godzijdank !
Voor de rest heb ik sommige ranzige scenes gewoon geskipt maar het de rest wel gekeken. Ik ben dan wel niet echt een fan van horrorfilms, maar ik vond Saw toch echt wel een goeie.
Verder vond ik deze wat matig, maar het einde was wel terecht
Bij deze -=*2.5*=-
molenaar666
Had deze film al een tijd in huis maar heb hem gisteren pas voor het eerst gekeken. Wat een bagger film zeg. Taratino is altijd wel wat vaag maar ook altijd goed maar deze film staat zeker niet goed op zijn cv !!
Bij deze -=*2.5*=-
waarom kijk je er naar als je de ranzige scenes skipt dat is net het grootste punt van de film om het zo ranzig temaken.
Halcyon
Ik denk dat hij sowieso niet op zijn cv staat
martinstegenga
Waarom ik er naar kijk? Voor mn plezier, en dat ik die scenes oversla maakt geen hol uit, ik weet wat ze ermee willen zeggen, weet welke scenes het zijn en wat ze erin doen. Een film ranzig maken is niet het grootste punt... De manier hoe ze er komen, wat ze daar uitspoken en hoe het afloopt, daar gaat het om. En niet om het 'zo ranzig' mogelijk te maken.
duffman
geloof je dat nu echt? waarom zouden ze nu hun tijd steken in een film maken met een goed verhaal als je met een gore film ( wat veel makkelijker te bedenken is ) evenveel kan verdienen. als je me dan toch niet gelooft en echt denkt dat ze het om het goed verhaal deden ( ik ga nu ook niet zeggen dat ze er gewoon iets hebben verzonnen op 1 2 3. ) maar dan heb jij je waarszchijnlijk wel enorm verveeld.
martinstegenga
Omdat je pas veel verdient wanneer je er wel goed bij nadenkt wat je op et script zet. Denk je nou echt dat zo'n scriptmaker een flutverhaaltje bedenkt waarna een regiseur de filmt uitbrengt? Ik dacht het niet. Sorry hoor maar Hollywood films zijn niet zomaar makkelijke filmpjes, dat jij dat misschien niet snapt ok... maar de rest wel neem ik aan.
duffman
wel als de regiseur er dan gewoon een gore film van maakt, want leg dan is uit hoe het komt dat er toch veel films zijn met een slecht verhaal die regiseures zijn dan gewoon stom ofzo dat ze een film maken van een slecht verhaal.
martinstegenga
Jaja snel veranderen he... maarja iniedergeval geen film is hetzelfde, en daarom zijn er inderdaad slechte films met een slecht script. Dat de regiseurs die scripts aannemen moeten ze zelf weten, maar ze nemen geen script aan waar nergens op slaat. Doen ze dat wel, merk je ook direct dat het een Flop etc. word.
Ik bepaal niet waarom er slechte en goede films zijn, dat zijn de keuzes van de mensen die een film maken, en daarom kan ik jou verder ook niks uitleggen hierover. Dit is het gewoon...
duffman
als jij het zegt, en ik wou niets verandere.
Gekkenhuis
Ik heb deze in de bios gezien 1 jaar geleden ofzo en ik het eerste halfuur zat je alleen maar naar porno te kijken leek het wel. 1 uurtje matige horror maakt dan weinig goed.
errr
Quentin Tarantino Presents: een ongelooflijke slechte film!
Ik zou me schamen als mijn naam op de hoes zou staan...
- 1960 berichten
Voor de laatste maal. ER ZIJN DUITSERS IN HET HOSTEL DIE (LOGISCHERWIJS) DUITS SPREKEN! De andere "Nederlanders"spreken wel Nederlands, zei het gebrekkig.
martinstegenga
Quentin T heeft er volgens mij niet meer dan een kwartiertje werk inzitten. En voor de rest dat er Duitsers zijn in het Hostel komt ook niet echt goed over, Duitsers die een Hostel hebben in Nederland en die de boel runnen? Jaa wtff
- 1960 berichten
Misschien logeren ze daar wel. Ik heb dat ook weleens in Schotland gedaan, toen mocht ik niet meteen het Hostel runnen.
Ik heb het erover dat ze de boel runnen, dat de Hostel van 'se Germans'
is. En jij runde de boel ook niet, dus lijkt het me sterk dat je wel de mensen mag ontvangen en sleutels etc. overhandigen.
Ik heb het erover dat ze de boel runnen, dat de Hostel van 'se Germans'
Dat was precies wat ik bedoelde. Hoe kom je erbij dat die Duitsers de boel zouden runnen.

Hostel: Part III
2011

Hostel: Part II
2007

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

[Rec]
Horror / Mockumentary, 2007

The Football Factory
Drama / Misdaad, 2004
bathroomseksamsterdam, netherlandseuropabordeelparanoiabratislava, slovakia machetesadismeslovakia ijslandbackpackermensenhandeldominatrixhorrorbedrogbloedvergietenbloedblood bathmercilessness slashermartelenprostitutiestrangulationbusiness card dobermaneye gouginghostel surgerymuggingtorture pornelite clubslovakiaamerican horror