Hostel (2005)
Genre: Horror
Geregisseerd door: Eli Roth
Met onder meer: Jay Hernandez, Derek Richardson en Eythor Gudjonsson
Gesproken taal: Spaans, Engels, Tsjechisch, Japans, IJslands, Nederlands, Russisch, Slowaaks en Duits
Releasedatum: 2 maart 2006
Bekijk via Videoland
Plot Hostel
"Welcome to your worst nightmare."
Drie jongens, twee Amerikanen en een IJslander, trekken door Europa. Tijdens hun reis wordt hen verteld over de hemel op aarde voor de Amerikaanse backpackers: Een "Hostel" in Slowakije waar het krioelt van de gewillige Oost-Europese dames. Wanneer ze op de plaats van hun bestemming aangekomen zijn, maken de jongens binnen de kortste keren kennis met aantrekkelijke dames uit Slowakije. Dus het feest kan losbarsten. Langzaam maar zeker komen de jongens erachter dat er méér aan de hand is dan zij denken.
Paxton
Vala
Yuki
The American Client
Killer-Instinct
Door je 2e zin lijkt het alsof je je 1ste zin negatief bedoeld.
Als je snapt wat ik bedoel
Amercianpie
Als je de film slecht vind, stem er dan gewoon niet op
0.5 verdient deze film niet.
yeyo

Pafnes
Als je de film slecht vind, stem er dan gewoon niet op
0.5 verdient deze film niet.
Dus je mag alleen stemmen op films die je goed vind?
Zie dat nergens staan!
wibro
Sorry, maar dit slaat echt nergens op. Waar hebben we dan die waarderingscijfers 0,5* en 1,0* voor?
Vreselijk ranzig! Wat voor zieke geest verzint dit!
Eli Roth
Amercianpie
Was een GEINTJE man, jullie nemen alles te serieus he
Miss Antoinette
Eli Roth
Was het niet verzonnen door Quentin Tarantino?
plankieplank
Horror moet voor mij spanning hebben. Of zo slecht zijn dat het weer leuk is. Dit was gewoon in alles slecht. Vermakeloos!
MNV2
- 1900 stemmen
Geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Eli Roth. Quentin Tarantino staat alleen in het lijstje van producenten.
Emma'
Eens herzien vandaag. Veel gorigheid, bloed, lichaamsdelen, enz. Sommige scènes zijn bizar slecht, zoals de scène waarin Kana voor de trein springt. De scène waarin Paxton langs al die ruimtes wordt gesleept en je iedereen gemarteld ziet worden, vond ik wel een meevaller. Verhoogd van 1,5* naar 2*, omdat het me toch wel bleef boeien.
Miss Antoinette
Ik heb de film pas gezien. Viel eigenlijk nogal tegen. Het verhaal op zich is goed, alleen jammer dat ze er niks mee doen. Ik heb me doodgeërgerd aan hoe ze Amsterdam neerzetten.
Drs. DAJA
Hostel is op nr. 12 in de Horror Top 25 van de jaren '00 van moviesense gekomen.
Moviesense telt deze maand af naar de nummer 1 Horrorfilm van het vorige decennium en brengt daarbij iedere avond een video online waarin ik de volgende titel uit de toplijst bespreek.
De link naar de video: Niets gevonden met 2010 10 Halloween-horror-top-25-nummer-12 #comment-10979 - moviesense.nl
Jimenez
De 1e helft van de film was fantastisch en de 2e helft was vreselijk vooral dat stuk met dat oog, dat gaat echt te ver.
Mijn tip is kijk hem tot de helft!
Soeperman87
Ranzig maar werkelijk geniaal.
Normaliter ben ik meer van de iets oudere en zodoende (veelal) minder gruwelijke horror (Halloween, Friday the 13th, etc.).
Deze smerige film wist me echter goed te bekoren.
Pete_033
Kan me herinneren dat iedereen het destijds had over de Aziatische dame en het oog maar dat zag er niet eng of goor uit maar heel erg fake. Een blik en je ziet dat het nep is.
Dit is pure martelhorror.
Wat men vaak vergeet is dat hoe meer je wilt laten juist het tegeneffect heeft en je film naar beneden haalt omdat het er veelal nep uitziet.
Deze film is ranzig maar het kan nog veel ranziger en enger
Deel 2 was beter.
Lola20
Geweldige film, ik was de hele tijd geboeid aan het kijken.
Heb hem in de bioscoop gezien toen ie uit kwam en inmiddels al 2 keer terug gezien, blijft gruwelijk!
Dennis Evahi
Zeer sadistische film. Tegen het zieke aan.... maar stiekem was ik wel geboeid. Gruwelijk!!!!!
Wie heeft zo'n zieke geest om dti te kunnen verzinnen?
*** en een half
Drs. DAJA
Ach, meneer heeft dagelijks te maken met mensen wiens ogen met een lasapparaat worden bewerkt?
Pete_033

Neder0001
Deze zojuist gekeken. Een aantal gruwelijke scenes a la SAW, dus het was wel mijn soort Horror film. Verder vond ik het verhaal ook prima en geloofwaardig, ben alleen wel bang nu om nog naar het Oostblok te gaan.
bollepeer
dat meen je niet?
heb je wel alle delen van saw gezien dan?
oké deze film is zeer gruwelijk/ziek, maar er zijn vallen bij saw die zieker zijn.
Deze film is fantastisch als je van gore houd.
Aanrader, 4*
Neder0001
Daar sluit ik mij bij aan. Deze film is gruwelijk maar ik heb vele ergere dingen gezien bij mijn favoriete film-reeks SAW.
Bassle
Lekker fatsig horrorfilmpje met een leuk verhaal.
Vond het ook leuk dat je eerst dacht, dat die verlegen Amerikaan de hoofdrol had, maar dat hij uiteindelijk eerst wordt vermoord, waardoor die andere Amerikaan die hoofdrol krijgt.
Ik vond het acteerwerk zelfs goed voor een horror, niet subliem, maar zeker niet verkeerd.

Hostel: Part III
2011

Hostel: Part II
2007

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

Saw

[Rec]
Horror / Mockumentary, 2007

The Football Factory
Drama / Misdaad, 2004
bathroomseksamsterdam, netherlandseuropabordeelparanoiabratislava, slovakia machetesadismeslovakia ijslandbackpackermensenhandeldominatrixhorrorbedrogbloedvergietenbloedblood bathmercilessness slashermartelenprostitutiestrangulationbusiness card dobermaneye gouginghostel surgerymuggingtorture pornelite clubslovakiaamerican horror