Charles Chaplin

Geboren:
16 april 1889, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Overleden:
25 december 1977 (88 jaar), Vevey (Zwitserland)

Er staan 15 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 4548 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,63 sterren. De standaardafwijking van deze stemmen is 0,81.

nr. 38 in de top 100 regisseurs

Filmografie

2,61 (21)
Burlesque on Carmen (1915)
Alternatieve titel: Charlie Chaplin's Burlesque on Carmen
3,31 (58)
Shoulder Arms (1918)
3,59 (442)
Kid, The (1921)
Alternatieve titel: Het Jochie
3,04 (49)
Pilgrim, The (1923)
3,52 (418)
Gold Rush, The (1925)
3,61 (227)
Circus, The (1928)
3,70 (606)
City Lights (1931)
3,74 (931)
Modern Times (1936)
3,77 (1177)
Great Dictator, The (1940)
Alternatieve titel: De Dictator
3,50 (176)
Monsieur Verdoux (1947)
3,64 (186)
Limelight (1952)
3,01 (91)
King in New York, A (1957)
Alternatieve titel: Een Koning in New York
3,43 (30)
Chaplin Revue, The (1959)