Peter Berg

mijn gemiddelde
3,24
11078 stemmen

Geboren:
11 maart 1964 (53 jaar)
New York (Verenigde Staten)

Er staan 10 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 11078 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,24 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,79

Filmografie

3,05 (655)
Very Bad Things (1998)
3,03 (854)
The Rundown (2003)
Alternatieve titel: Welcome to the Jungle
3,25 (266)
Friday Night Lights (2004)
3,46 (1907)
The Kingdom (2007)
3,10 (3211)
Hancock (2008)
2,24 (57)
Virtuality (2009)
2,85 (1461)
Battleship (2012)
3,64 (1560)
Lone Survivor (2013)
3,43 (673)
Deepwater Horizon (2016)
3,52 (434)
Patriots Day (2016)