• 9.153.136 stemmen

Geregisseerd door: Sylvain White

Met onder meer: Jeffrey Dean Morgan, Chris Evans en Zoe Saldana

• HBO Max Bekijk via HBO Max

Plot The Losers

"Anyone Else Would Be Dead By Now."

De leden van een CIA Black Operation team zijn in de Boliviaanse jungle op een 'search and destroy'-missie. Het team wordt echter verraden en voor dood achtergelaten. Ze besluiten achter de verantwoordelijken aan te gaan om wraak te nemen.

avatar van korenbloem02

korenbloem02

Geinig zoals mijn bovenbuurman zegt. Leuke collage van verschillende stijlen en verwijzingen naar andere films, media en kunstvormen. Beetje pulp fiction, en dan zie je ineens de oude GTA 1&2 gefilmde scène.

avatar van boemboem27

boemboem27

Leuke film met alle spelers in het team zijn eigen specialisme.

De leider van de groep en alles daarom heen lijkt toch echt wel op een soort van A-team.

Zeker niet onvermakelijk maar wel eentje van 13 in een dozijn.

Gewoon lekker op de bank genieten met een zak chips ,kom je wel een regenachtige zondagmiddag mee door.

avatar van weerwolf79

weerwolf79

Zeer matige film en niet de moeite van het kijken waard. Daarbij wordt wel weer duidelijk wat Jeffrey Dean Anderson toch een slechte acteur is.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2064 berichten

Ben de hele dag al aan het Netflixen en kwam ik deze prima 13 in een dozijn actiefilm ook tegen en dus maar heb herzien. Gewoon verstand op nul en je hebt er een goede actiefilm aan met meer dan voldoende aan actie. Een 3.0

avatar van umbra

umbra

Matig actiefilmpje en blijkbaar niet echt fan van Jeffrey Dean Morgan, komt vaak irritant over.

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Redelijk.

The Losers dankt veel aan zijn B-filmgehalte, al zou de cast met Zoe Saldana, Chris Evans en Idris Elba anders doen vermoeden. De film oogt weinig pretentieus en is gewoon simpel vermaak. Enig verstand wordt best uitgeschakeld bij het kijken van deze film. Met een gemakkelijk plotje van iets en niks en een speelduur die weinig ruimte laat om te slabakken, vind ik het uiteindelijk nog wel kijkbaar als simpele tussendoor.

Kleine 3

avatar van Shadowed

Shadowed

Saai.

Alleen gekeken omdat Marvel ook nog betrokken was bij de film, en dan kan het hier en daar nog wel leuke actiefilms opleveren. Iets wat dit totaal niet was. Bij vlagen nogal een opgave om doorheen te komen, en dat voor een film die maar 97 minuten duurt.

Alhoewel het allemaal wel leuk begon. Leuk flashy gedoe, degelijke actie in de opening. Leuke ideetjes. Al valt het direct op dat dit niet op heel volwassen kijkers gericht is, maar vooral voor de typische, brave PG-13 Amerikaanse actie kiest. Met 1 moment uitgezonderd, waar de helikopter vol met kinderen wordt opgeblazen.

Maar vooral standaard heroïsch America-Fuck-Yeah gedoe. Alle types die je normaal ook ziet keren hier wederom terug. De grapjas, de wijze leider, de knappe dame (die ik helemaal niet knap vond), de grumpy cat & de stille en talentvolle vechter. Ze zitten er allemaal weer in.

Gooi daar nog een saaie bad guy bij op die weinig indruk maakt, en je hebt een ongeïnspireerde actiefilm in de steigers. Alhoewel met zo'n cast het acteerwerk nog wel redelijk is. Evans, Morgan & Elba lijken plezier te hebben. Saldana blijf ik slecht vinden, en hier dus ook.

Ik zie nu pas dat de regisseur White was. Die lijkt niet een al te beste carrière achter de rug te hebben, en daar sluit dit bij aan. Saaie actie, brave actie, regie mist kracht. Er ontbreekt van alles eigenlijk. Door de film zitten er hier en daar aardige actiemomenten tussen, maar te weinig adrenalinevol of gaaf om echt indruk te maken.

Ook de editing had wat specialer gemogen, meer detail in de scenes, snellere montage. De opening geeft hints dat je een snelle film voor je kiezen gaat krijgen, maar dat valt vies tegen. Saaie film vooral. Suffe en saaie actie met een paar momenten uitgezonderd. De typische twistjes, de voorspelbare plotjes. Niks is meer origineel eigenlijk.

Stop er nog wat slechte CGI bij en je hebt een film die in bepaalde opzichten potentie heeft, maar gewoon geen goede film is. Hier en daar nog wel degelijke actiemomenten en een goede eerste 5 minuten, maar voor de rest kom je voor gave actie nogal bedrogen uit hier.

avatar van Leander112

Leander112

Het geheel had iets van een B-film maar dan met bekende acteurs

avatar van mrklm

mrklm

Zeer opzichtige kloon van The A-Team (de serie dan) met geforceerde en flauwe humor, maar zonder chemie tussen de hoofdpersonen. Het betreft een team van vijf huurlingen die opdracht krijgen een vermeende drugsdealer [Peter Francis James] te liquideren en daarbij een groep kinderen bevrijden. Wanneer ze niet ongemerkt weten te ontsnappen staat het team hun evacuatiehelikopter af aan 25 kinderen, Wanneer de helikopter kort na vertrek wordt opgeblazen door een langeafstandsraket zweren de ‘losers’ wraak te nemen. Daarbij hebben ze het voordeel dat de persoon achter deze aanslag gelooft dat ze zijn omgekomen. Karikaturen alom in een matig piefpafpoef-verhaaltje dat nog niet eens beschouwd kan worden als een slap aftreksel van de (vooral in Nederland) zo geliefde actieserie van weleer. Een hoop kabaal, maar zeer weinig vertier.

avatar van Gerlof78

Gerlof78

Tja wat kan ik over deze film vertellen, 11/12 jaar terug vond ik hem best leuk maar nu na hem te hebben herzien vond ik hem dus veel minder. De cast speelt aardig en de actie is goed en ja Zoe Saldana is ook een plezier om naar te kijken maar dat kan hem niet redden jammer geen aanrader dus.

avatar van Bennie1112

Bennie1112

Deze kan je overslaan. Als je van tevoren bedenkt wat er gaat gebeuren heb je het 99% van de tijd goed. Tenzij je bedenkt dat er een verassing in de film zit, dan ben je wel op het verkeerde been gezet.

avatar van teigertje

teigertje

Uit de stal van DC maar niets te maken met de Superhelden.

Een team met gevechts skills wordt op een missie gestuurd.

Maar het een en ander klopt niet.

En dit accepteert het team niet.

Met verschillende beroemde acteurs die de revue passeren.

Een avontuurlijke en prima aktie film.

avatar van teigertje

teigertje

Een aktie film, waar er dertien van in een dozijn zitten.

Nergens wordt het echt spannend,de cast speelt middelmatig.

Een zwakke DC film, een beetje het vreemde eendje in de bijt.

Een team van Black ops agenten, worden voor dood achtergelaten.

Hierop neemt het team wraak.

Best een leuke aktie film, maar helaas meer zit er niet in.