• 9.370.166 stemmen

Geregisseerd door: Gerald Thomas

Met onder meer: Sidney James, Hattie Jacques en Kenneth Connor

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Carry On Cabby

"They're here again in Carry on Taxi"

James is zo bezig met zijn taxibedrijfje dat hij zijn vrouw Jacques veronachtzaamt. Deze zet zelf een taxi-bedrijfje op en begint een concurrentie met prachtig mooie chauffeuses.

avatar van Dk2008

Dk2008

Weer in zwartwit. Over taxibedrijf. Sid James als taxichauffeur. Hattie Jacques is zijn vrouw en bedient de centrale. Lelijk geschoten, beeld is afgrijselijk (donker) ondanks verder goede restauratie. Ondermaats.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Erg leuk dit, hopelijk verschijnt er meer op Netflix van de Carry On reeks die volgens mij eindeloos is. Soms erg oubollig maar toch een paar keer hard gelachen en genoten van het tijdsbeeld. Lekker ruim, een 4,0*.

avatar van clubsport

clubsport

De humor is wel bij vlagen grappig in dit aparte feministische verhaaltje over een vrouw (jaques) die zich verwaarloost voelt door haar man .

Ze word meteen vanaf het begin al niet echt sympathiek neergezet en is bovendien nog flink te dik ook , geen wonder dan ook dat manlief niet echt veel aandacht voor haar heeft en liever zich stort in zijn werk .

Haar karakter word gaandeweg de film een stuk milder maar dan is de schade al aangericht .

Ook veel simping door de mannen in het algemeen ( vrouwen die klagen en de heren die niks durven terug te zeggen) .

De eerste gedachte en advies dat ik wilde geven aan haar was : val een kilo of 40 af en je probleem lost zich vanzelf op , in plaats daarvan gaat ze een concurerend taxi bedrijf opzetten met notabene zijn geld en met allemaal sexy taxi chauffeuzes , het levert wel wat grappige scenes op en de heren hebben natuurlijk geen kans want de klanten lopen allemaal naar de dames toe .

Dan vraag je je toch af waarom er bij peggy niet een lichtje gaat branden en wat moeite gaat doen om er eens wat aantrekkelijker voor haar man uit te zien .

londen, engelandtaxi chauffeurcarry onbritish farce business rivalry