• 9.371.617 stemmen

Geregisseerd door: Kevin Greutert

Met onder meer: Tobin Bell, Betsy Russell en Costas Mandylor

Releasedatum: 31 december 2009

Plot Saw VI

"The game has come full circle."

Agent Strahm is overleden, en detective Hoffman wordt naar voren geschoven als de onbetwiste opvolger van Jigsaw's erfenis aan gruwelijkheden, waaronder weer een van te voren opgezet plan waarin gevangenen zich moeten bewijzen tegenover de zonden die ze zijn begaan. Wanneer de FBI bijna op het punt staat om Hoffman te arresteren, zet hij een nieuw spel in werking, met daarin de laatste wensen van Jigsaw die ter uitvoering moeten worden gebracht.

avatar van Lui

Lui (crew films)

xRockfairy schreef:

ik denk niet dat dit onzin is, want bij dat programma op mtv 'scream queens' gaf shawnee smith toe dat ze een contract hebben ondertekend voor 8 saw films.

dus we kunnen de komende 2 jaar nog 2 saw films verwachten, allebei rond halloween.

ik vond deel 6 wel erg goed.

maar ik vind het nog steeds jammer dat amanda dood ging in deel 3.

ik vind d'r zo vet, jammer dat je d'r niet meer zo vaak ziek in de delen daarna.

Ze mag dan wel een contract hebben voor acht films, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er ook acht komen. In een recent interview heeft één van de makers gezegd dat Saw 7 hoogstwaarschijnlijk de laatste wordt.

avatar van jimboj

jimboj

niet goed, niet slecht

maar ze mogen nu wel stoppen,

deel 7 dan nog maar kijken omdat je tog wilt weten hoe het afloopt.

en dan hopelijk geen deel 8, waar de twijfels nog over zijn:O

avatar van cfreak24

cfreak24

clockwork72 schreef:

Huh? Saw VI is volgens MM nog niet in de bios en er zijn nu al héél veel stemmen?

Ze vragen er gewoon om. Ik wil hem best in de bios gaan kijken, maar niet freaking 4 maanden later, in dit geval dan maar 2 maanden maar alsnog, dan kan ik hem net zo goed op een andere manier kijken. Echt te debiel is dat en helaas komt dat regelmatig voor. Dan wil je vet graag Babylon A.D en Wanted zien, en dan komen ze pas 5 maanden later uit in NL. Ja daar ga ik dan niet op wachten, ik heb wel wat beters te doen.

avatar van Ninto

Ninto

Stuk beter dan deel 5. Dat laatste stuk was supervet bedacht. Dat ie eerst zn pols verbrijzeld om eruit te komen en dan die kaak-klem tussen de spijlen van de deur doet zodat ie niet helemaal open kan. Echt te sick.

avatar van cfreak24

cfreak24

Zoals een film downloaden?

Bijvoorbeeld. En als het een goede film is koop ik hem toch wel op dvd. Heb hier ongeveer 450 dvd;s en 103 seizoen boxen staan, allemaal legaal. Maar goed dat gaat weer offtopic.

avatar van SpooXxX

SpooXxX

Gelukkig heeft het verhaal ( soort van ) weer de hoofdrol gekregen in deze film in tegenstelling tot de martelscenes voorheen. Hierdoor kon ik weer genieten van het verhaal. Wat kriskras door elkaar loopt ( gedurende de afgelopen 6 delen ) Puzzelstukjes vallen weer op hun plaats en ik ben weer een stukje verder.

Wel jammer dat er continu met flashbacks wordt gewerkt. Wat aan de ene kant wel handig is om bepaalde scenes te verklaren. Anderzijds haalt het wel voor mij het tempo omlaag.

Al komen er nog tien extra delen; hou het boeiend en ik blijf kijken....

chevy93

Zou er ook een Saw-box komen? Dat lijkt me wel gruwelijk!

avatar van hellblazer93

hellblazer93

Zijn er ook al. Met elke niewe Saw komt er weer een nieuwe box uit volgens mij. Maar als je de box wil zou ik liever wachten tot alle delen uit zijn.

avatar van wyatt earp

wyatt earp

hellblazer93 schreef:

Dan kun je nog wel een jaartje of 10 wachten

avatar van XTREEM|RAGE

XTREEM|RAGE

cfreak24 schreef:

Dit is gewoon bull*, om te zeggen dat ze er 'zelf om vragen'. Nee jij bent gewoon ongeduldig, that's it . Dan moet je hun niet de schuld geven van jouw ongeduldigheid! Dit is geen verwijt, maar om nu te zeggen dat 'ze er zelf om vragen', vindt ik een beetje not done.

chevy93

Hij heeft wel een interessant punt.

Deze film is al een flink aantal weken uit, maar hij moet hier nog in de bios kopen.

Met de snelheid waarmee tegenwoordig de goede versies al in de omloop komen, is dit natuurlijk een slechte marktstrategie

avatar van XTREEM|RAGE

XTREEM|RAGE

chevy93 schreef:

Hij heeft wel een interessant punt.

Het punt is gewoon ongeduldigheid om eerlijk te zijn. Ik heb het ook, soms kan ik echt niet wachten, maar om te zeggen dat het de schuld van 'anderen' is, dat ik dan ga downloaden, gaat te ver.

Wees dan gewoon eerlijk en zeg bv: Ik heb hem gedownload want ik kon niet wachten ofzo. En zoals ik al zei, het is geen verwijt, ik doe het soms ook als ik niet kan wachten.

avatar van maxo922

maxo922

chevy93 schreef:

Zou er ook een Saw-box komen? Dat lijkt me wel gruwelijk!

Ja die is er al. Heb hem op de kop getikt voor 25 euro bij de FRS. Deel 1 t/m 5 zitten erin.

avatar van bhuijer

bhuijer

Niet echt verrassend meer, maar alle gruwlijkheden zijn toch wel weer slim bedacht. Al met al een toch de moeite waard om te kijken.

chevy93

@XTREEM|RAGE. Dat is waar, maar het punt dat hij aansnijdt is goed. Vraag blijft nog steeds of hij naar de bios zou zijn gegaan, ik betwijl het, maar goed.

Ze moeten Saw gewoon ook hier in Nederland op Halloween presenteren

Ze verliezen veels te veel bioscoopgangers, omdat de goede(re) versies al te downloaden zijn.

Maar goed, weer over de film:

maxo922 schreef:

Ik wacht wel tot er een volledige box is Met deel 1 t/m ... (8? 9? 10?)

avatar van Kevin13

Kevin13

Chevy, binnen 20 jaar zitten ze nog bezig met Saw dus koop gewoon die box . Vreemd dat er nog geen Saw: The Beginning of Jigsaw vs. één of ander gestoord filmpersonage is.

avatar van Cyberator

Cyberator

wauw hij is erg goed. Niet gedacht dat nu het 6de deel weer beter word.

Niet al te veel flashbacks. machtige traps. Acteurs vallen ook mee.

Jaja nu zeker uitkijken naar de 7

avatar van davincstyle

davincstyle

Beter deel dan de andere. Spannend hoe het allemaal word uitgevoerd, ben erg benieuwd hoe dit allemaal verder uitpakt. Groffe moorden en een beter verhaal dan het vorige deel. Het is teminste wat meer oplossender dan normaal.

avatar van Vito Corleone

Vito Corleone

Net als anderen hier ben ik ook verrast door het niveau van de film. Ik dacht dat het allemaal wel wat minder zou worden maar in gruwelijkheid is het misschien wel de "ergste".

avatar van lamalord

lamalord

Had deze gruwelijkheid niet verwacht!

De beste!

avatar van Macmanus

Macmanus

Wat je ervan verwacht, helaas gaat het toch steeds nog ietsjes meer naar de wel heel erg goedkope hoek, denk ook niet dat het nog erg lang in de bios te bewonderen zal zijn. Daar is het eigenlijk al veels te goedkoop voor. Afgezien van de ranzige kills, die het als enige nog enigszins het kijken waard maken.

Kevin13 schreef:

Volgens mij valt het best wel mee. Ik denk niet dat dit zo'n James Bond reeks wordt.

Macmanus schreef:

denk ook niet dat het nog erg lang in de bios te bewonderen zal zijn.

Laatste keer toen ik keek was deze ook van het releaseschema gehaald.

avatar van triplecore

triplecore

Van mij hoeven ze ook niet te stoppen met Saw, ik weet niet hoe ze het doen maar de films blijven gewoon goed.

Zit met smart ook te wachten op 31 dec dat ik hem de bioscoop kan zien.

avatar van Ralf81

Ralf81

Pindakazen heet dat hier

avatar van leandra6

leandra6

heb de film net gezien. ook al is het redelijk voorspelbaar in grote lijnen, toch blijft de film leuk. wat mij nu nog het meest aanspreekt is het achterliggende verhaal, hoe iemand erbij betrokken is geraakt en waarom e.d. en dan niet de slachtoffers maar diegenen die jigsaw helpen. ik zal alle komende delen die nog uit komen zeer zeker kijken. de film opzichzelf is redelijk uitgemolken, alleen door het ingewikkelde verhaal over hoe iemand 'helper' wordt van jigsaw, geef ik de film 3*

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

Oei, dit gaat echt helemaal nergens meer over. Saw Vs. het Amerikaanse zorgsysteem...

avatar van Xen0n

Xen0n

Weet iemand of dit deel van de reeks ook in 3D in de bios komt?

Op m'n 'My Bloody Valentine' 3D bril stond namelijk reclame van Saw VI...

avatar van Lui

Lui (crew films)

Enkel deel 7 zal in 3D verschijnen!