• 9.380.120 stemmen

Geregisseerd door: Kevin Greutert

Met onder meer: Tobin Bell, Betsy Russell en Costas Mandylor

Releasedatum: 31 december 2009

Plot Saw VI

"The game has come full circle."

Agent Strahm is overleden, en detective Hoffman wordt naar voren geschoven als de onbetwiste opvolger van Jigsaw's erfenis aan gruwelijkheden, waaronder weer een van te voren opgezet plan waarin gevangenen zich moeten bewijzen tegenover de zonden die ze zijn begaan. Wanneer de FBI bijna op het punt staat om Hoffman te arresteren, zet hij een nieuw spel in werking, met daarin de laatste wensen van Jigsaw die ter uitvoering moeten worden gebracht.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Word een beetje teveel van het goede en zonder Bousman hoeft het voor mij ook niet meer.

avatar van H1DD3

H1DD3

Nog eentje? Wat een onzin. Ze hadden al moeten stoppen bij Saw 2.

avatar van Respekked

Respekked

HarmJanStegenga schreef:

Njah, weer een deel. Kijk er weer NIET naar uit.

Gaaf! Snel maar eens deel 4 en 5 kijken.

• 11917 stemmen

Ik zag de poster al toen ik van mijn werk kwam al op Shocktillyoudrop staan! Ziet er best apart uit, maar voor mij is de lol er nu wel van af. Men is trouwens alweer bezig met deel 7.

avatar van snuiter5

snuiter5

Het is jammer dat Saw wordt uitgemolken.

Maar het rare is toch wil ik deze film ook weer zien. Ook al is het alweer deel 6.

Leland Palmer schreef:

Vet.

Zit wel een grote toekomst in denk ik. Jordy moet effe een nieuw tooltje maken. .

avatar van finalman

finalman

weeral een saw-film, wanneer is nou het einde??

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

HarmJanStegenga schreef:

Njah, weer een deel. Kijk er weer NIET naar uit.

Ik ook niet echt, maar die bewegende poster is schitterend gedaan!

avatar van wyatt earp

wyatt earp

De poster is best vet, vooral die bewegende. Ze mogen van mij best stoppen met de serie, maar ik ga deze waarschijnlijk wel kijken. Ik vraag me alleen af hoe ze het met de flashbacks gaan doen, want volgens mij zijn die op.

avatar van MNV2

MNV2

• 1900 stemmen

Dit kunnen ze niet menen, 6 films in 5 jaar tijd, de originaliteit begint er toch echt wel af te gaan..

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Knap gedaan, die bewegende poster! Het zal me er evenwel niet toe aanzetten de film te gaan zien. Mijn genre gewoon niet.

Leland Palmer

Dit is overigens niet de eerste ''motion-poster''. Terminator Salvation (klik) en Gamer (klik) zijn bijv. twee nieuwe films die dit ook hadden.

avatar van Facedown

Facedown

Ik dacht dat trouwens gezegd werd van bij het begin dat er 7 films gingen zijn.

avatar van Metalfist

Metalfist

Die bewegende poster is echt wel vet. Voor de rest kan heel de film niet echt veel schelen, zou ook nog eens de eerste delen moeten zien voor het echt men interesse kan wekken.

Edit: die andere bewegende posters die HJS poste zijn ook wel cool. Ik wist niet dat ze dat deden.

avatar van The Oceanic Six

Als bewegende poster is ie wel mooi maar om er nu de officiele MM Saw 4 poster van te maken, nee...

PS: Ik kijk uit naar Saw 6. Noem het uitmelken, noem het herhaling maar ik vind het amusant. Lekker lachen om die domme losers die vastzitten in vaak erg walgelijke valstrikken. Ik vind mezelf er altijd wel mee. Hopelijk zijn de traps wel weer wat creatiever (Lees: Zonder bommen e.d. zoals in deeltje 5) en wreder. Deel 1 tot 4 was geweldig tot prima, deel 5 een flop. Deel 6 aub weer richting de vorige delen.

Let the game begin....

avatar van FillumGek

FillumGek

Ben benieuwd. De vorige vijf delen vond ik allemaal leuk, dus deze zal me ook wel weer bevallen.

avatar van IcU

IcU

The Oceanic Six schreef:

Sadist!

Leland Palmer schreef:

The Collector had er ook één!

Ja, dat klopt!

avatar van MoviefreakRob

MoviefreakRob

Ik heb ze alle 5 gezien... en ben benieuwd naar het 6e deel.

Darren kon het wel veel beter regisseren dan Kevin.

Deel 2 vind ik nog steeds 1 van de mooiste Saw films.

Na deel 3 werd Saw saaier, er zat geen mooi verhaal meer in.

Ik ben daarom ook benieuwd... ofdat dit deel mooi is.

Oja, wisten jullie dat op wikipedia staat dat er een interview is afgelegd en dat daaruit is gekomen dat er totaal 8 films komen?

Nee? Kijk maar: Saw VI - Wikipedia - nl.wikipedia.org

Denken jullie dat dit onzin is?

avatar van H1DD3

H1DD3

Ik hoop van wel, 8 Saw films, dat hoeft van mij niet. Maar het zou best waar kunnen zijn ja.

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

It ain't over til the fat lady screams!

MoviefreakRob schreef:

Denken jullie dat dit onzin is?

Ik denk het niet, aangezien ze alweer bezig zijn met deel 7.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

En ze gaan door tot deel 9?

Ik denk dat in deel 9 blijkt dat Jigsaw (na deel 2) al door een geheime organisatie gekloond is. De Gekloonde Jigsaw komt erachter dat de originele Jigsaw gruwelijke dingen deed, maar hij voelt zich toch genoodzaakt het werk van de oude Jigsaw voort te zetten. Gewoon als eerbetoon.

avatar van The Oceanic Six

Het is jammer dat men Jigsaw al zo vroeg in de reeks liet zien en ook dood liet gaan. Juist het mysterieuze was gaaf toen hij gewoon een anonieme, zieke gek was. Nu proberen ze wel heel geforceerd alle plotlijnen aan elkaar vast te plakken terwijl niemand dat echt boeit. Men kijkt toch vooral voor de traps.

avatar van gillette

gillette

Ben wel benieuwd hoe het gaat eindigen met Hoffman.

Maar hoop dat het na dit deel gedaan is..

avatar van kaydegreef

kaydegreef

Ik vond alle Saw films geslaagd(De ene film was al wat beter dan de andere, maar toch...)

Ik ben benieuwd naar "Saw VI"....

avatar van aerts007

aerts007

Hopelijk beter dan het vorige triestige deel.