• 9.370.299 stemmen

Geregisseerd door: Kevin Greutert

Met onder meer: Tobin Bell, Betsy Russell en Costas Mandylor

Releasedatum: 31 december 2009

Plot Saw VI

"The game has come full circle."

Agent Strahm is overleden, en detective Hoffman wordt naar voren geschoven als de onbetwiste opvolger van Jigsaw's erfenis aan gruwelijkheden, waaronder weer een van te voren opgezet plan waarin gevangenen zich moeten bewijzen tegenover de zonden die ze zijn begaan. Wanneer de FBI bijna op het punt staat om Hoffman te arresteren, zet hij een nieuw spel in werking, met daarin de laatste wensen van Jigsaw die ter uitvoering moeten worden gebracht.

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Hehe weer een nieuwe, ondanks dat de film zwaar zal zuigen zijn de moorden altijd wel leuk om te zien!

avatar van Ninto

Ninto

Ik weet niet of het nodig is om te zeggen, maar... dit gaat zwaar zuigen!

avatar van lamalord

lamalord

Tobin Bell heeft getekend tot Saw 8, dus het laatste deel zal Saw 8 worden. Je moet nu niet zeggen dat hij slecht is of slecht gaat worden, je hebt hem nog niet eens gezien. De film zal goed zijn, want ze hadden ook zelf wel door dat 3 t.e.m. 5 iets zwakker was.

And yes, there will be blood.

Let the game begin.

avatar van rep_robert

Hoezo heb je al gestemd op de film dan?
Wil je die even verwijderen?
En ja tuurlijk wordt het slechter, alles wordt steeds vergezochter. Vanaf deel 3 werd het al minder, sowieso met de spanning. Tobin Bell zal denk ik alleen flashback scenes doen. Of gaat hij opeens een Jason Voorhees/Michael Myers achtig figuur worden?
Mag het niet hopen zeg

The Oceanic Six schreef:
Het is jammer dat men Jigsaw al zo vroeg in de reeks liet zien en ook dood liet gaan. Juist het mysterieuze was gaaf toen hij gewoon een anonieme, zieke gek was. Nu proberen ze wel heel geforceerd alle plotlijnen aan elkaar vast te plakken terwijl niemand dat echt boeit. Men kijkt toch vooral voor de traps.

Yes indeed

De twists aan het einde waren voor mij lang niet zo goed als deel 1 en deel 2!! De verrassing is er nu ook wel van af.

lamalord schreef:

Wij mogen niet zeggen dat ie slecht word, maar jij mag wel zeggen dat ie goed word . Volgens mij klopt dat niet.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Ik vond alle saw films goed. Alleen is de ene nog iets beter dan de andere maar heb nog nooit spijt gehad dat ik mijn tijd aan een van de films verspilt heb. Mijn verwachtingen zijn iets van een ster of drie, maar vrees alleen niet dat er een topfilm inzit.

avatar van yeyo

yeyo

Oh god.

avatar van misterwhite

misterwhite

Pffff al weer een saw, het was al afgezaagt vanaf de 2de film.

jumpstylemovie

Ah, ik heb hem geprobeert toe te voegen net als menig ander. Ik heb Deel 5 nog niet gezien maar het is hierna toch ook wel mooi geweest. De perfecte reeks om uit te melken. Plot is een beetje inspiratieloos. Maar de held van Saw, Tobin Bell, doet weer mee dus ik zie het niet somber in. Stylishe poster

jumpstylemovie

Trouwens de debuutfilm van de regisseur. Als dat maar goed gaat

avatar van clockwork72

clockwork72

ooo neeee... niet weer een he?

Ach ja als de moorden maar goed zijn Heh Heh

DonLeone

ow, hopelijk brengt het weer wat nieuwigheid in de serie! ik vond het vorige deel (Saw V) nou niet bepaald origineel meer...

DonLeone schreef:

Interresante mening. (je hebt sterretje aangeklikt)

jumpstylemovie schreef:

Interresante mening. (je hebt sterretje aangeklikt)

oeps ja, ik heb het terug weggevinkt

jumpstylemovie

Bij veel mensen word het nog huilen als ze horen dat er nog 4 Delen komen.

Er zijn vijf Saw-films uitgebracht:

Saw, uitgekomen op 29 oktober 2004;

Saw II, het eerste vervolg, uitgekomen op 28 oktober 2005;

Saw III, het tweede vervolg, uitgekomen op 27 oktober 2006;

Saw IV, het derde vervolg, uitgekomen op 26 oktober 2007;

Saw V, het vierde vervolg, uitgekomen op 24 oktober 2008.

De genoemde data zijn de data waarop de films in de Verenigde Staten zijn uitgebracht. Inmiddels is er een traditie opgebouwd dat de films de vrijdag voor Halloween uitkomen. De Europese landen volgen doorgaans enige tijd later.

het volgende deel in de Saw reeks wordt:

Saw VI.

de reggisseur van saw VI heeft inmiddels de geruchten bevestigd dat er in totaal 10 Saw-films zullen komen.

avatar van Aapje81

Aapje81

Ik kon bij het eerste deel al nauwelijks wakker blijven en vraag me dan oprecht af welke idioten het voorelkaar krijgen om alle delen te gaan kijken.

avatar van clockwork72

clockwork72

10 delen??? dat betekent dat ze ongeveer in 2014/2015 pas klaar zijn met de hele serie. Ze moeten nu echt stoppen want 10 delen is echt belachelijk.

DonLeone

ach nee, ze gaan lekker doorgaan tot na de geboorte van de kinderen van onze kleinkinderen

wyatt earp

In dat geval moeten ze Jigsaw weer tot leven wekken, want ik zou niet weten waar het nu over zou moeten gaan.

avatar van Wassup !

Wassup !

Ik kijk wel uit naar dit 6de deel, het 5de deel was spijtig genoeg in alle opzichten wat minder. Maar ik vermaakte mij toch maar weer! Ik hoop dat dit 6de deel net hetzelfde doet en liefst iets bruter graag!

avatar van MoviefreakRob

MoviefreakRob

Uhm......WAT THE F**K

Dat meen je niet!

10 delen bestaat niet

volgens wikipedia is er een interview afgenomen met ene Kevin Greutert dat er 8 films komen hoor!

Check maar: Saw VI - Wikipedia - nl.wikipedia.org

jumpstylemovie

Ik zag nu laatst ook weer iets van 8 delen staan. Hoe dan ook, het is nog niet voorbij met Saw.

Oh, wat leuk. Iemand heeft de film gezien (Ahum)

avatar van bollepeer

bollepeer

ik verheug me me nog wel op saw 6 maar daarna is het wel mooi geweest, alhoewel ik denk ik toch nieuwschierig blijf hoe het eindigt. maar 10 films zijn echt veel te veel.

avatar van Phoebe318

Phoebe318

Alsnog; 8 delen?

Ze hadden na deel 1 moeten stoppen, die was heerlijk!

Maar goed, ik ga onbevooroordeeld naar deze film kijken

Wie weet valt het nog mee.

10 lauwheid!!!! Ik wil saw 6 zien, volgend maand is het al halloween. Vast en leuke film om op die dag te zien.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

yeyo schreef:

Oh god.

Is dat een quote op mijn bericht ?

avatar van yeyo

yeyo

JDSsmetje schreef:

Is dat een quote op mijn bericht ?

Nee.

avatar van AchmedATM

AchmedATM

Nou het worden er dus 10 en om met Saw X te eindigen ziet er wel leuk uit. Ik vraag me alleen af of het volledige verhaal goed zal eindigen. Dus laat de Saw's maar komen, ik ben benieuwd.

Ik vraag me af hoeveel de Super Special Saw Franchise Box gaat kosten in 2013.

avatar van bollepeer

bollepeer

klopt het dat dr lawrence gordon bij jigsaw hoort?

wyatt earp

Zeker niet helemaal opgelet tijdens de films. Dr. Gordon is een slachtoffer van Jigsaw en komt alleen in de eerste film voor, en is daarna niet meer verschenen. Detective Hoffman is de opvolger van Jigsaw.