Genre: Horror / Thriller
Verenigde Staten / Duitsland / Bulgarije
Geregisseerd door: Declan O'Brien
Met onder meer: Janet Montgomery, Tom Frederic en Tamer Hassan
Plot Wrong Turn 3: Left for Dead
"What you don't see will kill you."
Alex Miles en haar vrienden gaan voor een paar dagen het bos in. Haar vrienden worden vermoord door een misvormde kannibaal, die in dit bos woont, genaamd Three Finger. Natuurlijk eet hij hen vervolgens op. Alex zit nu in haar eentje in het bos, maar niet voor lang. Ondertussen worden er een aantal gevaarlijke gevangenen getransporteerd door Nate Warden, een gevangenisbewaarder. Dit is zijn laatste dag, hij wordt na deze klus advocaat. Tijdens het transport rijden ze door het bos heen en wordt de truck aangevallen door Three Finger.
Nate
Walter
Crawford
Chavez
mcdaktari
Deze is wel heel slecht, het eerste deel vind ik toch het beste het tweede deel was al een stuk minder maar deze is helemaal bout
domkey
Wat een miskleun van een film.Nu,er mag eens een foutje in het script voorkomen.Maar dit loopt de spuigaten uit.
Special effects zijn hier ook barslecht alsook de acteurs.
Kappen met deze uitmelkerij graag!
Grunner
Toch maar het juiste deel gekeken, wat een tegenvaller dit!
Ik zit te twijfelen tussen 2 of 2,5 sterren, het is omdat dit lekkere vermaakfilmpjes zijn maar dit was een polonaise van clichés.
De special effects worden er met het deel slechter op, neem de eerste kill; die was zo digitaal dat er geen vlees maar dode pixels naar de grond vielen...
noknoke
Deel 1 was ok 2 minder 3 was niks. Een groot woud op het laats verspreiden ze zich maar die 60 kilo hillbillie kon met zijn verwondingen iedereen aan ik heb hem wel afgekeken het enigste leuke was het einde, zodat ik hem uit kon zetten.
mrwhite
wrong turn drie moet er komen om een trilogie te hebben dus goe kunnen we dat op de goedkoopste manier?
a door een regiseur te nemen die eigelijk totaal niet kan regiseren en acteurs te nemen die werken aan 5 dollar per uur.want als de mensen zullen zien dat het wrong turn 3 is zullen ze er toch eens naar gaan kijken.
mens was dit om bij te wenen zeg ongelooflijk.
RickZ
Horrorslasher met goede start , veel bloed en gore, maar niet zo orgineel meer
Erick1985
Wat een barslechte film... de special effects zijn echt om onophoudelijk te huilen. Het zag er zo goedkoop uit. Het acteerwerk is ook ver beneden pijl. Terwijl de film best veelbelovend begon... maar helaas, tevergeefs. Waarom blijven ze dit soort troep uitbrengen? They are wasting my time...
jovdo
Inderdaad, deel 1 was het beste vervolgens ging het snel bergafwaarts. ik heb hem wel afgekeken maar dat kwam meer omdat ik anders toch niets te doen had.
ik geef het een 2.
riczz
Sind het 1e en 2e deel te hebben gezien ben ik eens begonnen met het kijken van deel 3.
In dit deel spelen gevangenen een rol opzich erg leuk en aardig.
Alleen als de film het niet zo spannend brengt als het hoort te zijn dat word je al snel moe van deze film.
Het is een film die zich bijna 2/3 van de film in een donker bos afspeelt, je zou zeggen lekker spannend.
Maar integendeel de film is helemaal niet spannend en de moorden zijn helemaal ronduit slecht.
Een slecht vervolg dus op de fantastische vorige delen.
Toch ben ik wel benieuwd naar het volgend deel.
2* ster
_Daan_
Alleen de special effects konden beter bij sommige dingen was het slecht!
Maare ik heb me vermaakt en daar gaat het om!
RUBBERBURNER
hmm hmmm,was niet goed,maar zeker niet slecht ... Hopelijk de laatste .
Rascal
Aii, de spanning was in dit deel ver te zoeken, hoewel de maniacs er wel freaky uitzagen. Maar damn er was wel heel erg sprake van bad acting!
the-hague-pride
crap
gevecht van a-team niveau
acteer werk van gtst niveau, sloeg echt he-le-maal nergens op
ook de reactie en akties van de spelers waren niet serieus te nemen
zo onrealistisch. toppunt was toch wel toen je in die rijdende bus door de voorruit keek, budget was 1000 dollar ofzo?
ook het gedrag van die gevangenen was om je aan kapot te ergeren zo irritant.
en voor de rest,, weinig spanning en de moorden waren redelijk.
mn oma op een hout paard zetten en dat een half uur filmen is net zo boeiend denk ik
jeanke37
ik had er meer van verwacht.
het eerste deel van wrong turn is voor mij nog altijd het beste!
Nenad16v
Waarom stoppen mensen gewoon niet bij de eerste deel, die geweldig was.. Dit is echt stront van het hoogste niveau.
Helaas niet meer orgineel maar de horror is er gelukkig nog.
Acteurs doen het nog redelijk.
RodneyS
Deel 1 was sterk, deel 2 nog aardig en deze is toch echt een stuk minder.
Toch is het me meegevallen, want na het zien van de eerste scene kon het niet veel slechter worden.
Het verbeterde dus gelukkig ook en zaten er nog een paar aardige scene's tussen.
stan
OMG bij die eerste kill zag je dr uiteindelijk nog ademen terwijl ze dood had moeten zijn xD
Horror / Thriller.?
Pijl en boog, veel schietwerk.
Dit is echt geen horror zeker geen thriller.
Omdat die kleine hillbill een rare kop heeft maakt het nog geen horror.
De eerste deel daar was nog sprake van horror.!!
yeyo
Dit is echt geen horror zeker geen thriller.
Wat dan wel mister smarty pants?
noknoke
Mijn definitie van horror is het oproepen van angst gevoelens en dat miste ik hier tenminste bij mij.
Ja je moet het een genre geven, voor velen is het horror. ok dan.
Ik geef het een andere genre maar wat.? "de hillbillie".!!
Weet ik veel.!!
Tonypulp
Horror is wel wat meer dan slechts angst.
Hier staat het dan ook prima
Brakkeharrie
Echt een boutfilm, niet kijken. Slechte special effects en slecht acteerwerk
crap
gevecht van a-team niveau
acteer werk van gtst niveau,
ook de reactie en akties van de spelers waren niet serieus te nemen
zo onrealistisch.
ook het gedrag van die gevangenen was om je aan kapot te ergeren zo irritant.
en voor de rest,, weinig spanning en de moorden waren redelijk.
Dat bedoel ik.
En verder was het
Yvo1983
- 1922 stemmen
Haha, wat een klucht! Zelden zo'n lelijke film gezien!
1 * voor de lekkere tietjes in het begin.
dutchtuga
Erg jammer. Deel een en twee zijn prima vermakelijk films om verschillende redenen, maar dit derde deel bederft wat een mooie trilogie had kunnen zijn. Wrong Turn 3 is zo standaard als maar kan. Vervelend monster, lame personages, weinig creatieve gore en gewoonweg een lange zit. Dodelijke missers voor een horrorfilm als deze. Met weinig oog voor het genre gemaakte film. Flinke domper.
grid8400
Voor het eerst sinds jaren een film afgezet.
Wat ontzettend slecht dit.

Wrong Turn
2021