• 9.378.471 stemmen

Wrong Turn 3: Left for Dead (2009)

Horror / Thriller | 92 minuten

Genre: Horror / Thriller

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland / Bulgarije

Geregisseerd door: Declan O'Brien

Met onder meer: Janet Montgomery, Tom Frederic en Tamer Hassan

• meJane Bekijk via meJane

Plot Wrong Turn 3: Left for Dead

"What you don't see will kill you."

Alex Miles en haar vrienden gaan voor een paar dagen het bos in. Haar vrienden worden vermoord door een misvormde kannibaal, die in dit bos woont, genaamd Three Finger. Natuurlijk eet hij hen vervolgens op. Alex zit nu in haar eentje in het bos, maar niet voor lang. Ondertussen worden er een aantal gevaarlijke gevangenen getransporteerd door Nate Warden, een gevangenisbewaarder. Dit is zijn laatste dag, hij wordt na deze klus advocaat. Tijdens het transport rijden ze door het bos heen en wordt de truck aangevallen door Three Finger.

avatar van LEIDENAAR187

LEIDENAAR187

Lol,ziet er zo lomp uit dat het weleens leuk kan worden.

Je kan nu al zien dat het acteren zwaar klote gaat worden,maar de kills zijn er op zich wel leuk uit,hoewel ook erg nep en overdreven,allemaal in 10 stukken enzo haha...

avatar van ASman

ASman

De kills zien er alleszins om van de snoepen uit !

avatar van ajacied4life

ajacied4life

De trailer ziet er goed uit, de eerste 2 delen waren al goed. Ik kijk hier echt naar uit!

avatar van The Oceanic Six

Wrong Turn 3 trailer - FilmTotaal film nieuws

Ach, best vermakelijke trailer hoor. Ik vond 1 en 2 best geinig om een keer te zien. Lekker bloederig, verder weinig bijzonders maar dat hoeft niet altijd. Leuk om een keer thuis eens te zien.

avatar van Bob Gray

Bob Gray

• 2049 stemmen

Hoezo?

Hoe kan je sowieso al geloof hebben in een deel 3 van een horrorfilm waarvan het tweede deel al tenenkrommend was?

Dit kan toch echt alleen maar slecht worden.

En ik hou wel van slechte horrorfilms, zolang de gore maar goed is en aan de trailer te zien zit dat wel goed.

Laat maar komen.

avatar van JellevOosterhout

JellevOosterhout

als je deel 3 wil bekijken moet je dan eerst 2 & 3 kijken of maakt dat geen verschil?

avatar van LEIDENAAR187

LEIDENAAR187

JellevOosterhout schreef:

Bedoel je 1 & 2 kijken?

Uhh ja,misschien kun je het volgen zonder de info van de eerste 2,maar hoezo zou je eerst 3 kijken uberhaubt?

Deel 1 is beter dan 2 en 3,heb 3 nog niet gezien maar durf het nu al te zeggen hoor...

avatar van Bob Gray

Bob Gray

• 2049 stemmen

JellevOosterhout schreef:

Welnee joh, ga gewoon kijken voor het vermaak. Verhaal zit er toch niet in.

avatar van JellevOosterhout

JellevOosterhout

oke dan doe ik dat.

avatar van Jessikip

Jessikip

Weet iemand wanneer deze uitkomt op dvd?

avatar van kaydegreef

kaydegreef

Deel 1 en 2 vond ik allebei zeer goede films

Laat deel 3 maar komen

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik vond 1 en 2 ook leuk, ben zeer benieuwd!

avatar van Game_Over

Game_Over

Het 1e deel was heel goed en het 2e deel was gewoon een masterpiece. maar als je aan een film reeks begind zit er altijd wel een slechte tussen hopelijk is dat deze nog niet want ben zelf ook een fan van de wrong turn films.

avatar van elham

elham

wanner komt deze uit???

avatar van Mutsaers78

Mutsaers78

Release staat gepland voor oktober 2009 in Amerika.

avatar van ;)

;)

The Oceanic Six schreef:

Wrong Turn 3 trailer - FilmTotaal film nieuws

de trailer doet me ni veel.

het lijkt weer een doorsnee tiener slasher te worden.

het eerste deel was gewoon geweldig het 2de viel al wat tegen.

ik denk dat we hier de zelfde toer op gaan als de scary movie reeks.

avatar van MR APOCALYPSE

MR APOCALYPSE

Deel 1 vond ik echt top.

Geweldige spanningsopbouw en hoewel we wel vaker een auto-kerkhof zien waar alle auto's van de slachtoffers staan,en een verlaten huis waar de killers wonen,was het toch weer een heerlijk sfeertje en lekker spannend.

Deel 2 vond ik weinig aan,maar heb die maar 1x gezien en beetje vergeten.

De trailer van deel 3 ziet er weer lomp uit.

Paar tieners waar ik waarschijnlijk niet met zal meeleven,en hoewel de kills er leuk uitzien blijkt daaruit ook weer dat het weer allemaal onzin moet zijn.

Laat ze gewoon die tieners afslachtten zoals in deel 1 en niet opeens met valkuilen waarbij mensen in 10 stukken vliegen enz....

avatar van Wesley29m

Wesley29m

2 anonieme stemmers en gemiddeld 5*??

De film is nog nergens te zien en komt in oktober pas in Amerika uit!

Zou een moderator de onterechte stemmen kunnen verwijderen?

avatar van yeyo

yeyo

Die hillbilly's worden met de film inventiever aan de trailer te zien.

avatar van flipflop

flipflop

Trailer oogt best grappig, hoewel ik vermoed dat ze die heerlijke sfeer nu te grabbel gaan gooien. Beetje jammer trouwens, dat helemaal doormidden gehak middels een val in de trailer. Dat vind ik altijd zo ongeloofwaardig, alsof een metalen draad zo al je botten kapot snijd.. En ik weet dat ik deze film niet al te sirieus moet nemen, maar toch.

avatar van Minotaures

Minotaures

Belachelijke verhaal.

avatar van The Oceanic Six

Jeuj, ik ga de 1e stem geven

Wrong Turn 3 is gewoon vermakelijk, net als de 1e 2 delen. Ik kan me altijd wel anderhalf uur vermaken met zon afslachtfilmpje. Jep, het is verre van origineel en bijna alles hebben we al wel eens gezien in dit soort rednecks moorden erop los-films maar het stoorde me niet zo.

De openingsscene met de kanovaarders was erg aardig. De film houdt lekker vaart erin en je zit al snel in het hoofdplot. Uiteraard is dat plot goed te voorspellen maar ach...
Ik kijk dit soort films toch altijd voor de kills. Ik wil er 1 noemen die me goed beviel. Dat was toen de autodief naar de truck van de redneck moest lopen. Je weet dat er wat gebeuren zal maar wat er gebeurde vond ik wel verrassend en tof.
Uiteraard krijg je ook weer een einde waaruit blijkt dat je die gasten toch nooit kan verslaan. Ooit stoorde ik me eraan, nu maakt het me niet veel meer uit. Wat ik erger vond is dat er maar weinig vrouwelijk schoon in de film liep, wat normaal toch wel gebruikelijk is in deze reeks

Wel vond ik het middengedeelte van de film wat soft. De meeste kills zitten toch in het begin en op het einde. Gelukkig zijn een aantal kills creatief. De pijl en boog kills mogen ze wel wat minder tonen, die zijn zo onorigineel. En de makers hadden ook wel wat betere acteurs mogen casten. Zeker bijna al die gevangenen waren wel heel erg slecht op dat gebied. Veel vloeken maakt het nog niet overtuigend...

Wrong Turn 3: Gewoon een prima voldoende. Niks meer, niks minder. Hou je van de vorige delen, dan vind je deze ook vermakelijk.

avatar van Halcyon

Halcyon

Is deze al ergens te bekijken?

avatar van mcdaktari

mcdaktari

ja zoek even en je hebt zo beet (op internet)

avatar van Halcyon

Halcyon

Een camversie bedoel je dan?

avatar van domkey

domkey

Via de welbekende kanalen, en in prima kwaliteit.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Halcyon schreef:

Een camversie bedoel je dan?

nee hoor een DVDrip

avatar van ASman

ASman

Wederom puur entertainment ! Het ligt er toch o zo vingerdik bovenop dat deze serie niets anders wil dan gewoon hersenloos vermaak te bieden.

Acteerwerk is natuurlijk weer matig tot debiel , maar daarvoor ga je deze film echt niet kijken. Hij ligt gewoon meer in het verlengde van het tweede deel : serieus opgepomte bodycount en gore ( alleen iets meer met cgi ditmaal ), degelijke regie, een toepasselijke score en veel brutale stoerdoenerij is wat deze film je zal bieden. Misschien net ietsje minder over the top dan het vorige deel, maar toch weer bijzonder leuk en bloederig !

Fans van de vorige delen zullen zeker weer aan hun trekken komen !

avatar van Grunner

Grunner

Deel 1&2 waren echt te gek!

Ik hoop dat deel 3 een waardige opvolger is!

avatar van Vascago

Vascago

Zeker een waardige opvolger. Acteerwerk is wel weer reteslecht, maar uiteraard is dat niet belangrijk. Het gaat om de gore en die is weer van uitstekend nivo. Veel slachtvee dus ook veel mooie kills. De soundtrack is prima en het einde is ook goed. Heb nu alweer zin in het volgende deel