Genre: Horror / Thriller
Verenigde Staten / Duitsland / Bulgarije
Geregisseerd door: Declan O'Brien
Met onder meer: Janet Montgomery, Tom Frederic en Tamer Hassan
Plot Wrong Turn 3: Left for Dead
"What you don't see will kill you."
Alex Miles en haar vrienden gaan voor een paar dagen het bos in. Haar vrienden worden vermoord door een misvormde kannibaal, die in dit bos woont, genaamd Three Finger. Natuurlijk eet hij hen vervolgens op. Alex zit nu in haar eentje in het bos, maar niet voor lang. Ondertussen worden er een aantal gevaarlijke gevangenen getransporteerd door Nate Warden, een gevangenisbewaarder. Dit is zijn laatste dag, hij wordt na deze klus advocaat. Tijdens het transport rijden ze door het bos heen en wordt de truck aangevallen door Three Finger.
Nate
Walter
Crawford
Chavez
Lui (crew films)
Ik hoop niet dat 'Three Finger' de enige kannibaal is in deze film
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Een derde deel al? Ik weet niet of ik deze nog ga zien, tenzij het terug echte spannende horror is zoals in deel 1.
Spartaan1986
Deel 2 vond ik vrij redelijk dus ik hoop dat dit deel ook nog aan te zien is.
Goldenskull

1 was nog aardig..2 probeerde goor te doen, maar werd compleet verneukt door het matige acteerwerk.. ik zit hier niet echt op te wachten
Ze zouden eens moeten leren iets fatsoenlijks te maken ipv overal maar een paar delen aan vast te plakken.
Lui (crew films)
Om heel eerlijk te zijn zit ik er ook niet zo op te wachten, bij het schrijven van de plotomschrijving had ik al de gedachte dat het niks zou worden, deel 2 werd inderdaad flink verpest.. Eens kijken welke kant dat op gaat met deel 3...
Vascago
Ik hoop dat het meer zoals deel 2 wordt, die vond ik stukken sterker dan 1 vanwege de extreme gore.
conjo
ik hoop dat deze net zo spannend wordt als het eerste deel, bij het 2e deel was de spanning ver te zoeken..
Noodless

Begrijp wat je bedoelt, maar ik vond de vorige delen allebei goed, dus geef ik deze het voordeel van de twijfel.
ajacied4life
De eerste 2 waren geweldig, vooral deel 2, wacht met smart op dit derde deel.
LEIDENAAR187
3finger?Dit klinkt echt zo kinderachtig....
Wie doet er nog meer in mee, mr mean??
ASman
Ben toch een lichte fan van de eerste twee delen en ik verheug me dan ook weer op deel 3 ! Hopelijk weer net zo ranzig als deel 2.
Maar even een vraagje : die Three Finger moest die normaler wijze al niet twee afleveringen morsdood zijn ? Die blijft maar leven, volgens mij de Jason of Michael Myers der hillbilly-kannibalen.
LEIDENAAR187
Hoezo,doet die ook mee in de eerste 2 delen?Ze hadden toch geen namen in die films..
91alex
De naam Three Finger komt me best bekend voor, dus het zal zo maar kunnen. Ben benieuwd wanneer die in rekken staat..
Ralf81
Hopelijk haalt deze weer het niveau van deel 1, maar ik ben er bang voor dat "drievingertje" roet in het eten gaat strooien. Dat idee met die gevangenen staat me wel aan
aerts007
Deze gaat in dalende lijn vrees ik,
alhoewel deel 1 ongelooflijk goed was,part 2 aanzienlijk minder.
Nu maar wachten op vriend Three Finger.
riann3
Three Finger speelt inderdaad niet in het eerste deel, maar wel in het tweede deel. In het tweede deel wordt hij geboren. Aan het eind van de film krijg je hem net even te zien en kun je heel duidelijk zien dat hij maar drie vingers heeft, vandaar Three Finger.
Ben heel erg benieuwd naar de film!
ASman
Dreadcentral heeft enkele stills. Op zich nog weinig nieuws, maar dit filmpje begint me wel te benieuwen.
Lui (crew films)
Ik zag de stills ook staan. Er staat dat het de 'eerste' zijn, maar deze heb ik vorig jaar al gevonden!
LEIDENAAR187
Weet iemand wanneer deze in de bioscopen zal komen?
Denk niet dat deze de bioscoop gaat halen hahaha
Bob Gray
- 2043 stemmen
Trailer ziet er lekker uit, ben benieuwd. Heerlijk al die keiharde nonsense films.
Oh en gore + tieten = succes.
LEIDENAAR187
Oh en gore + tieten = succes.
Deel de trailer en tieten ff,waar?
Hiero:
The Trailer for Wrong Turn 3: Left for Dead- ShockTillYouDrop.com
Ik heb er geen geloof meer in!

Wrong Turn

Wrong Turn 2: Dead End
2007

Wrong Turn
2003

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Slasher 'I Know What You Did Last Summer' plaatst zich hoog in de Netflix Top 10

Thriller 'A Time to Kill' met Matthew McConaughey morgen op televisie

Paramount deelt trailer van de Taylor Sheridan-serie 'The Madison' met Kurt Russell

Home
Documentaire, 2009