• 9.378.017 stemmen

The Fast and the Furious (2001)

Actie / Misdaad | 107 minuten

Genre: Actie / Misdaad

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Rob Cohen

Met onder meer: Paul Walker, Vin Diesel en Michelle Rodriguez

Releasedatum: 20 september 2001

Plot The Fast and the Furious

"If you have what it takes, you can have it all."

Dominic Toretto is de leider van een straatbende die er van verdacht wordt dure elektronische apparatuur gestolen te hebben. Een undercover agent probeert uit te vinden wie er verantwoordelijk is voor de diefstallen. Hij wordt verliefd op Domenic's jongere zus.

avatar van Kobayashi

Kobayashi

Alleen voor tuning-liefhebbers, anders ver uit de buurt blijven van deze "film". 0,5*

avatar van radiohead

radiohead

weer een gehypte film die goed is

avatar van Kobayashi

Kobayashi

radiohead schreef:

weer een gehypte film die goed is

Wat heeft gehypt met goed te maken ?

avatar van anarki

anarki

knap, intrigerend verhaal, heel onvoorspelbaar, prachtige muziek, wat heeft deze film niet??? haha nee hoor . deze film krijgt van mij 1 ster. 0.5* voor de meiden (alhoewel...) en 0.5* voor de auto's. en titanium wtf? 0.5 voor the godfather??? :s

avatar van eerdekes

eerdekes

leuke post zeg

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Kent er iemand eigenlijk een film waarin Vin Diesel wel goed acteerd. Wat is die man een beroerde acteur zeg.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Kent er iemand eigenlijk een film waarin Vin Diesel wel goed acteerd

Saving Private Ryan, Boiler Room, Pitch Black.

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

In SPR vind ik hem ook niet zo geweldig maar inderdaad niet zo slecht als hier. Die andere 2 films ken ik (nog) niet...

avatar van djelle

djelle

Machtige film over snelle auto's enzo. Maar het was teveel van het goede. Het verhaal boeide me ook niet zo, en ik zie Vin Diesel veel liever in 'a man apart' of iets dergelijks spelen. Niet dat hij echt kan acteren (hoewel het een serieuze vooruitgang is op actiehelden zoals Stallone, Van Damme, Schwarzenegger...) maar hij heeft zo'n machtige stem! Echt een coole actieheld. Maar deze film, zoals ik al zei, overdrijft wat in zijn opzet, zodanig dat de ronkende motors echt beginnen de keel uit te hangen. 2

avatar van dvd-man

dvd-man

Super film.

5 Sterren..

avatar van The One Ring

The One Ring

Ik mag Vin Diesel niet. Het was me niet opgevallen dat hij ook in Saving Private Ryan zat. In welke rol?

Deze film is troep waar de honden geen brood van lusten.

1,5 sterren en dan ben ik nog te goed.

avatar van Coen

Coen

The One Ring schreef:

Hij speelt pvt. Caparzo

Dat is de soldaat die dat Franse meisje wil meenemen, omdat zij hem aan zijn nichtje doet denken.

avatar van Jensing

Jensing

Ik vond Vin Diesel wel geknipt voor de rol in deze film. Stoere gast van wie je zeker niet zijn car moet jatten Ik vond de film wel redelijk, maar er zaten te weing races in. Er is wel een groot nadeel aan de film: nu wil ik perse een getunede car, en dat kost wat doekoes

avatar van Nieke

Nieke

Vin Benzine is naar't schijnt dans la Belgique geboren! (maar ze maken mij wel vaker iets wijs).

Ik ben nog niet over zijn acteertalent gevallen, alhoewel hij zeker niet de best acteur ever is. Lekker gespierd, dat wel.

Ook tweemaal in de bios gezien en ook gekocht, omwille van de entertainment functie. Paul Walker is echter maar een schriel ventje om het op te nemen tegen een bende bandieten (zo'n leuk woord), en ik vind 'm dan ook verkeerd gecast.

De muziek is wel lekker en draagt de film ook een beetje.

Leuk om gezien te hebben

avatar van Scream

Scream

Een overtroffend goede film, maar je moet wel van tuning-auto's houden anders moet je absoluut niet gaan kijken!! Tip: als je een Dolby Surround Systeem hebt, zet hem dan niet te hard, want ik heb het ook gemerkt, erg veel waas en zet hem dus niet te hard, verder een goede film, ik houdt voroal van die brom uitlaten en motors hehe

avatar van Quentin

Quentin

Je hebt toch wat met je "Dolby Surround Systeem", bij iedere film heb je het er over.

avatar van Nightstalker

Nightstalker

Echt een veete racefilm !!!

avatar van Edie

Edie

Quentin schreef:

Hahahaha dat viel me ook op... Hahaha...

Over de film; wel leuk voor een keer gezien te hebben, leuke en minderleuke momenten.. Ook wat voorspelbaar.

Toch 3* vind ik..

avatar van Niels_G60

Niels_G60

Superfilm!!! Maarjah ben dan ook autofan;-)

avatar van boduke

boduke

Wat een bagger film.

Heb deel 2 nog niet gezien maar die kan alleen maar beter zijn, toch?????????

avatar van De GeuS

De GeuS

Toch niet....

avatar van boduke

boduke

Bedankt de GeuS hoef ik me daar ook niet meer druk over te maken kijken we gewoon wat anders "gone in 60 seconds" (1974) oke niet goed geacteert maar de stunts zijn tenminsten wel echt of bijvoorbeeld mad Max, vanishing piont dit zijn tenminsten nog road movies.

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

Ik kan wel begrijpen dat mensen die van dit 'genre' houden dit een topfilm vinden. Vond het zelf ook best wel vermakelijk. In ieder geval beter dan deel 2.

avatar van jeroentjuh

jeroentjuh

mooie film, goede verhaallijn en Paul Walker is heel goed in deze film

avatar van Saving Pvt. Pyle

Saving Pvt. Pyle

TiTanium schreef:

deze film is af:) mooi opgebouwd verhaal mooie auto's en lekkere grietjes mijn score 5/5

Ja, mooi afgekeken van Point Break.

God, wat heb ik toch een hekel aan die gastjes die iets goed vinden wanneer mooie auto's en lekkere grietjes de hoofdrollen vertolken....

0,5 ster.

avatar van mikey

mikey

Aardige film over auto-accessoires en race-wedstrijdjes. ook al ben ik voor een auto-vrije wereld.

avatar van Purmerend

Purmerend

In ieder geval beter dan het 2e deel. En dat komt met name door Vin Diesel. En jammer dat ze geen spinner velgen in de film hebben gebruikt.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Ik snap niet wat de meeste aan dit soort films vinden. Ik heb hem ook alleen maar aangeschaft om Rodriguez, die meer potentie heeft dan de meesten haar credit voor geven.

avatar van mikey

mikey